Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

zdar bando :) tak jsem se vratil z tater, vcera fajn, zahrali jsme golf ( moc me to neslo). ale bylo na prd pocasi, chvilku prselo chvilku ne a takto se to trridalo co pul hodina. a dneska jsme se vydali na ten kopec a v pulce byla mlha ze nebylo videt na 10 metru. tak jsme se otocili a jeli dolu. po sjeti a otoceni se mlha vyparila a bylo videt az na vrchol....to byl pech

Lary ozvi se mi pak na icq.Budem muset pomalinku polehounku domlouvat odjezd na sraz.Tak ať to nenecháme na poslední chvíli.Je ještě sice čas,ale kdo je připraven není překvapen ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nazdárek kamarádi,tak výkend pomalu zas končí,doufám,že ste všíchni vpořádku.U nás včera večer začalo nehorázně pršet a během půl hodiny z potůčku byla řeka vypláchla vše co ji přišlo do cesty.Barák zůstal nepoškozen,ale po zahradě a u sousedů se to prohnalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar všichni.Tak Láďo u nás se to taky nějak horší.5eka má mít normál asi 1,5 metru a nyní je na jedničce(bdělost) a má něco málo přes 4 metry.Uvidíme jak se to změní přes noc ale celý den dnes stoupá a pokud to tak půjde dál tak tu máme zítra stupeň 2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezký večer,

dodatečně Láďo vše NEJ!, brácha taky o víkendu slavil. V neděli jsem s ním namontil světla, to bylo alespoň trochu hezky. Elektrika mě čeká až příští týden.

Jinak teď tu asi spíš nebudu, nevím jak se sem dostanu z práce atd. Umřel mi disk v notebooku a zítra ho vezu do servisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krásné popoledne členové supího komanda.Tak mám před sebou poslední směnu a pak víkend.Počasí ani nedovolí něco dělat tak uvidíme co bude.Jinak Jiříku nevím jestli jsi četl ten můj dotaz,ale řekneš nám něco bližšího o srazu?Asi bych se o něm dočetl i jinde,ale mě spíš zajímá případný předsraz nekde před Plzní,čas,doba na jak dlouho tam budem,zázemí atd.Tak pokud něco budeš vědět tak to někde napiš ju?

Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdárek bando, tak dnes mě stavili páni policisté jen tak na prohlídku. Hned mi ukazovali že nesmím mít pruh na okně a ani 19 kola. Tak jsem jim vysvětl že je mám zapsané v techničáku, tak se divili. Nakonec mi řekli že si mám sundat ten pruh a pustili mě. Tak aspoň to. :) Ani nic neříkal na přední okna, že jsou zatmavený i když mám atest.

Editováno: , autor: Luky15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nazdar lidičky - tak mi cestou z práce ulítlo mračítko a bude mě to stát 6tis lol

Koupil jsem nový mračítka a odvezl je ke klukovi co mi lakuje díly - no a tak jsem se domluvil na opravě (stříknutí) nárazníku, zakytování jedné ďubky na zadní postranici, rozleštění laku a nalakování plastových dílů motorového prostoru :smich::smich::smich:

Trochu drahý mračítko, ale těším se na to jak malej kluk :palec2:

Mějte hezký den

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

orgány je lepší nepotkávat,vždy maji nesmylné otázky typu proč tam máte tohle a tohle.Nedavno mě v Klatovech zastavili kůli diodovým páskům,co mám v mříškách na nárazníku.Prej nesmý mít modrý nádech a po mé odpovědi,že xenony ho maj taky a nikomu to nevadí.Jelikož vím co on má za auto tak sem mu řek,jesli on má vše schválené na autě.Má tuningovýho golfa.Neodpověděl mě a řek ať jedu a asi mu došlo,že jen prudí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...