ace ventura Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Ahoj kluci, přeji pohodový zbytek dne. Petik: najeto měli cca 70 tis. Oprava bude tak na tejden. Dlouho bude trvat hlava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Zdar bando!zitra jedu za tema prazakama do toho hlavniho mesta .....jen pojed synku,matka měst na tebe čeká,pokud chceš ozvi se mi.... ...jooo víš jaká je nejlepší stavba na Moravě a v Brně ? Výpadovka na Prahu D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 čau borci.Tak u nás už třetí den v kuse furt valí.Je to hnus.Držte se kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Ahoj, no Víťo tady taky žádná sláva. Dneska mi kámoš volal, už mám kolečka hotový tak si pro ně pojedu a můžu obouvat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Ahoj bando. Ještě makám a od pátku mám prodloužený víkend až do úterý. Jedu se supem do Kolína nad Rýnem. Už se těším, jak vyženu pavouky a trochu supa protáhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Ahoj bando. Ještě makám a od pátku mám prodloužený víkend až do úterý. Jedu se supem do Kolína nad Rýnem. Už se těším, jak vyženu pavouky a trochu supa protáhnu. ...hlavně opatrně Ríšo at pro tebe nemusím jet houkavým autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 dobré ránko s čajíčkem na stole v sektoru B5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 !efak éklev ondeJ ! onár érboD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 !efak éklev ondeJ ! onár érboD na cim ficcis ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 !inhcišv mot an etedejop a unkeř ot máV áJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 !inhcišv mot an etedejop a unkeř ot máV áJ olavrt ot im ohuold ela ýrbod tsod ej oT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 (editace) kuvajz zeby novy druh chripky ? no tak jeden pravdivy: Robotnici kopu rigol, Dezo sedi opodial a pozera na nich. Okolo iduci sa ho pyta co robi. Dezo mu odpoveda:mna praca bavi, dokazem sa na nu pozerat cele hodiny........ Editováno: 12. Listopad 2009, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 .....jen pojed synku,matka měst na tebe čeká,pokud chceš ozvi se mi.......jooo víš jaká je nejlepší stavba na Moravě a v Brně ? Výpadovka na Prahu D1 hehe, kdybych mel cas tak bych se ozval.... byl jsem se mrknout v hummer centru a fakt pekny kousky tam maj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 ...hlavně opatrně Ríšo at pro tebe nemusím jet houkavým autem Jasně veliteli, budu se snažit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Ahoj kluci, tak už jen na skok. Jsem utahanej jak blázen. Přeji doborou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 a já přeju dobré ráno. Máme tu víkend!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 ...jojo malá sobota ahoj chlapcííí,hezký pátek 13ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 !šejiž ětšej yT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 !šejiž ětšej yT ty to ještě pořád hulíš ? Jinak pohodový pátek a následující víkend - no a kdo patří mezi ty šťastlivce kteří si vzali na pondělí dovču, tak tiše závidím dlouhý víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 ?ykat šechC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Zdravím vás kamarádi.Tak venku je tma a já jako každý den teprve dorazil domů z práce.Na stavbě práce spousta a hlavně se všichni snaží toho stihnout co nejvíc dokud je ještě počasí.Mám prodlouženej víkend tak je to super,ale volno máme v pondělí,aby sme ho měli vcelku a do rachoty jdem v úterý ve svátek.Nu,ani mě to nějak nevadí.Aspoň si pozařídím vše potřebný.čusky a užívejte víkendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Zdravím.Dnes je pátek 13,to je děs,naštěstí pro mě v pohodě,tak opatrně.Přejí pěkný víkend těm co nejdou do práce.Já budu makat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Otevirame jdu snidat s rodinou a hura na chalupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Otevirame jdu snidat s rodinou a hura na chalupu tak kde je nějaká snídaně ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Uz spis obed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.