ace ventura Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 jo máte pravdu, nějakej poprašek hlásí ale už nás to moc nerozhází. Ale vichr dneska nepříjemnej, na sluníčku bylo ale hodně příjemně. Petik: Petře rozměr klasika 225/47 R17. Já dostal supr nabídku na Bravuris 2ky, v XL provedení za 1700 takže do nich pujdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Zdar klucí, tak už se ta zima zase blíží, ráno pod nulou...já už chci teplou, umejt supa, vytepovat interiér, vyměnit gumový koberečky a pučit si od kámoše profi leštičku co dostal k vánocům a jít něco dělat a doufat, že auto bude hezké déle než 5 metrů po umytí ( Jardo: To je super cena za tak velkou gumu, fakt goooddddd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Ahojda.Zdravím supí bandu,přeji krásnej zbytek tejdna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Tome mi povídej, už to mám uvnitř pomalu na holinky .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>, je to děs. Ale zase v porovnání s ostatníma na tom nejsem tak špatně... A s tou cenou máš recht. Je zajímavý, že ty XLka jsou na netu někde i levnější než ty s klasickou nosností. A na netu je cena kolem 2050 a i to mi přijde hodně fér cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Ahoj bando. Tak místo přezouvání nás zase čeká odmetání. Já se z toho picnu. Přeju klidný a pohodový víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Ahoj Fšem! Z důvodů, které zde nebudu rozepisovat jsem ukončil svoji činnost ve firmě kde jsem pracoval. Nic se ale neděje a už teď se připravují zcela nové prostory, kde budu v této činnosti pokračovat. Mělo by se otevřít 1.4.2010. Tak kdo bude mít rozbité okénko tak Vás rád uvítám. Bude to na Praze 9 - Hloubětín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 Ahoj Libore,to je fajn co píšeš,ale zkus brát telefony,když tě lidé honí a zkus dodržet to co slíbíš!!!! hezký víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 .....pohled z okna a jsem totálně nasranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 Zdravím z krásné prosluněné moravy,je tu dnes krásně,a slunko svítí o sto šest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 Zdravím z proklatě zasněžené Prahy....jak já už se těším až ty sračky odtáhnou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 Praha je fakt hnusně zasněžená, kéž by to šlo už do ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 .....pohled z okna a jsem totálně nasranej ozývám se po "létech", tady je už 20 čísel bílých sraček, včera jsem byl na pívku a tak je SUP pod pokrývkou sraček, nehorázná Krušnohorská zima ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 V Ostravě ani vločka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 6. Březen 2010 Sdílet Vloženo 6. Březen 2010 cus kluci - Martine Laras asi v nedeli (pondeli) pojedu Brno, tam budu asi i spat a Vito v pondeli (utery) do Osravy - budete mit chvili na rychly kofein ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Petiku ja jsem uplne odrovnanej.... ja se do brna nedostanu.... leda nekdy vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Peťane já v úterý jo ale záleží kdy.Pondělí je pasé to mám denní.Mobil na mě asi máš tak když tak písni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 blbe jsem to napsal - jedu tam pristi tyden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 No venku nic moc, včera jsem byl s kámošem v Příbrami pro auto a cesta zpět byla děsná. Silnice namrzlý a okolo spousta nehod. Tak už aby to bylo pryč. Chtěl bych si dát na utě pár věcí dokupy a v tomhle se mi nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Koukám, venku mrzne tak až nám zamrzla hospoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 ...hm ,zima jak v ruským filmu na nádraží.....kchůrwa.kde je to jaro zdar borci,hezký den a anténou nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Za mlada jsem vstával s anténou nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Jedna hádanka pro supáky čí je tento zasr_nej Sup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Jo jo když byl mladej vstával s anténou nahoru. A teď to vypadá že jí ani nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Nazdárek.Zdravím při podvečerním čtvrtku.Jak vám všem závidím že máte svého supa,já už 4tejden nejezdím páč ho mám stále v servisu s prasklou vačkou.To je děs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingfishers Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Ja se dívam na Supíka jak je zasněženej a už si říkám kdy to jaro příjde nevíte to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.