luke666brouk Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 pašik byl hustej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 (editace) Zopar na to pocasie Povrava sa ze Chuck Norris hral prvych 15 minut v danskom drese :) , preto slovensko prehralo vysoko v hokeji s Danskom 0:6 Baví se dva admini: -Kámoš včera během 5 minut shodil hlavní server. -On je hacker? -Ne, debil. Volá uživatel na technickou podporu, že mu nejde vložit do mechaniky třetí instalační disketa. Technik po delším přemýšlení: "Poslyšte, a vyndal jste vůbec tu druhou?" Ne, a to mi připomíná, ta už tam šla taky nějak špatně." Editováno: 16. Květen 2010, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 tak pěkný den hoši vám přeju.U nás nic veselého.Odra se nám zvedla na třetí stupeň a čeká se prý stoletá voda.Je to tu mazec.Zvedá se to každou hodinu.Tak ať vám ten nový pracovní týden utíká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Ahoj Víťo - u vás to teda vypadá hrozně,... Hlavně ať to ve zdraví přečkáte a voda brzy upadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 zdravím po odmlce a chvilce cestování po Slovensku...to sem fakt nečekal, že budu jezdit mezi Košicema a Bratislavou přes Budapešť Jardo, důvod je, že předchozí majitel z nějakého důvodu vykuchal ten středovej díl a hrozně to rezonuje a mě už to prostě neba Jinak na ten zámek sem koukal a je to určo ten mikrospínač takže haluz...nějak typ na někoho, kdo by se za úplatu pustil jen do výměny mikrospínače??? pokud prijedes opravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Do U know the diference between typical White and typical Black fairy tale? The typical White fairy tale begins like: "Once upon the time in the kingdom far far away...." The typical Black fairy tale begins like: "Y'all mothafuckaz won't believe this shit!..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Nazdárek.Já mám před barákem taky potok tak to kontrolujem ale nezdá se že by nás to nějak ohrozilo,sice o 3km v sousední obci tam ta řeka Morava pěkně řádí.Tak snat to u nás nebude tak hrozné.Jinak přeji pohodovej tejden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingfishers Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 No já už se chystám kdy nás pošlou na odstraňování. Jinak hlásím Olomuc je stále v klidu uvidíme jestli nám Jeseníky něco nepošlou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 dobry vecer vo spolok, resp. pekne sny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 untitled.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 bvb.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Pýta sa malý cigán svojho otca: Syn: Tato čo je to demokracia ??? Otec: Demokracia je to keď gadžovia robia a my dostávame peniaze len tak. Syn: Aha. A to im nevadí ??? Otec: Vadí, ale to už je rasizmus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Tak ten je za 100 bodů!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 gratulujem k postupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 .....vidím,že se zde nic neslaví,tak alespon ode mě......nečekané,naprosto famozní a fantastické vítězství,kluci klobouk dolů :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 tak tak, Blahozelam , ale ticho zavidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 byla to masáž!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Ahoj kluci, no hokej parádní. Infarktovej zápas, ale je to doma. A já konečně taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 ahoj kluci, pohodovej den všem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 nazdar kamarádi.Tak nám to počasí nějak blbne co?Chvilku u nás a chvilku v Čechách.Tak buďte opatrní.Pěkný den přeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Vicku,prosimtě nemužu najit INSPIRACI PRO KAČERA,neviš kam to dali?Bylo tam dost kol a ja se potřebuju podivat na jedny kolečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 cest robote bando. MYŠLENKA DNE "Myslím si,že lidé by měli chodit bosí, protože je to opravdu mnohem zdravější. Například já,když se ráno vzbudím obutý, tak mě pak celý den ukrutně bolí žaludek, hlava a ještě ke všemu mám hroznou žízeň.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Dobre ranko bando. Makate ??? Tak jeden vtipek na zaciatok dna . Kněz a Rabín sedí spolu ve vlaku v jednom kupé. Uplyne drahná chvíle, když se kněz rozhodne prolomit mlčení a začne konverzaci: "Vím dobře, že ve vašem náboženství nesmíte jíst vepřové maso. Už jste ho vlastně někdy ochutnal?" Rabín odpoví: "Abych se přiznal, tak párkrát ano." Opět je chvíli ticho a pak jej přeruší Rabín: "Vaše víra, pokud vím, vám přikazuje, že máte žít v dokonalém celibátu, že?" Kněz odpoví: "Ano, rozumím, na co se ptáte. Porušil jsem ho tuším jednou nebo dvakrát." Opět nastane chvíle ticha. Pak se Rabín vykloní zpoza novin a utrousí: "Lepší než vepřové, že?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Kde jsou všichni Superbáci !!! Tady je poslední dobou nějak mrtvo! Každý jen píše, že má něco rozbité, něco mu nefunguje a potřebuje poradit! Ale aby někdo přijel na sraz nebo ukázal i jinou aktivitu než jen sháněl rady a pomoc to NE ! Je to smutné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.