Sejis Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 No vidíte chlapci Ríšo a Kájo,takhle mi bylo o vánocích a krom chřipky,byla k tomu srčka jako bič..... to Vám nezávidím,držte se... jinak příjemný zatím pracovní střízlivý SILVESTR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Tak kamarádi jej ještě brzo,ale nic tím nezkazím. Takže Vám všem kamarádům,známým i neznámým přeju do roku 2011 vše nejlepší,zdraví,štěstí,pohodu,klid a úspěch jak v osobním tak profesním životě.Mnoho šťastných kilometrů bez nehod a s některýma z Vás v příštím roce na viděnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Ahoj chlapi, asi jsem to probačoval tím, že jsem zkoušel samoléčbu a lékaře jsem navštívil až včera. No nic, peru se s tím. Jirko děkuji za podporu a doufám, že se další komplikace konat nebude. Držte se a nezapomínejte na slušný vychováni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Nazdár, a kucí nezapomeňte ža Víťa má dnes NAROZENINY !!!!!! Tak ještě jednou Víťo všechno nej nej !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Jasan Víťo všechno nejlepší k narozeninám. Už je mi jasné tvoje zrychlené přání do nového roku. Maš asi naspěch dvě oslavy v jeden den to je záhul. Tak ať se daří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Tak Vito,ty kluku jeden ,hezky ses uměl narodit přeji za sebe a svou rodinu zdravíčko,štěstíčko,lásku a mnoho osobních úspěchů.tak dvojnásobně oslav chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Já taky přeji Všem všechno nej nej, v novém roce , hlavně zdraví a to ostatní většinou přijde samo!! A ještě co najvíc šťastných kiláků v supech a bez závad!!! Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Tak předně přeji všem všechno nej,nej, hlavně zdravíčko, štěstíčko, mnoho spokojených a šťastných kilometrů v tom Novém Roce 2011, spokojené ježdění a stále dobrou náladu Tobě Víťo v podstatě to samé jen zdvojené k Tvým narozkám - užij si to! Jinak Jiříku, už Tě plně chápu jak Ti bylo na svátky, taky jsem to podcenil a je mi skutečně ouvej - dlouho mi tak nebylo, prostě holt jsem už "dědek" a nevyplácí si hrát na mlaďocha, pořád jsem to podceňoval a nakonec budu muset taky k doktorovi - no uvidím, snad se mi to podaří zdolat, mám sice připravenej Sumamed, ale nechci si jej zatím brát, abych si mohl dát alespoň trochu něčeho ostřejšího. Holt to s Ríšou takto odflákneme, rozhodně nemám na žádné juchání! Mějte se všichni moooc fajn, opatrujte se a pěkně si to dnešní veselí užijte!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Nazdárek kluci.Taky se přidám,vše nej a nej do nového roku hodně zdravíčka a štestíčka přeji.At nam ty supové jezdí a dobře slouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Všechno nejlepší v novém roce a ať je lepší než ten letošní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Ahoj kluci, přeju všechno nejlepší do nového roku, hlavně pevný zdraví když jsme teď všichni nachcípaní.. A nesmím zapomenout na ty naše fára, ať nás vždycky dovezou do cíle!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Díky kamarádi za přání.Musím dodat že asi netrhám partu protože se o mě taky něco pokouší ale já to spálím.Teda doufám.Tak ať se máme všichni dobře v tom novém roce.Ikdyž dobře prý už bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Ahoj pánové, taky se přidávám do zástupu gratulantů a jsem potěšen že je nás dnes o něco víc. Přeju Všem, aby se Vám splnilo vše co si přejete, hlavně zdraví a štěstí a ať Vám vše vychází v novém roce 2011. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Tak kamarádi a je to tu zas jako loni,přeju Vám vše nej do nového roku 2011 hlavně mooc zdravý (ríšovi a karlu obzvlášť),štěstí a mnoho pracovních úspěchú.Dávejte na sebe pozor ať se zase v hojném počtu na jaře sejdem na srazu.Doufám,že bude novej rok plnej super srazů jako byla morava. Víťo a tobě přeji vše nej k narozeninám,kluku pěkně to zalej. Tak kluci slavte pijte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 ani já nenapíši nic nového,nebo co zde bylo již kamarády vyřčeno,ale přesto hlavně zdraví a štěstí a lásky přeji za sebe a celou rodinu v novém roce 2011 PF 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 (editace) Taky já se přidám VŠE NEJ V NOVÉM ROCE Editováno: 1. leden 2011, autor: milan007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Dobré ráno v novém roce tak si dáme čaj tak ak je chlapci,já naprosto v pohodě,dvě sklenky cuba libre a dvě šampíčka a ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Dobře rano v novém roce taky přeju že, se na to nevy... U mě setrvalý stav, na přípitek tak decka šáňa a pak do peří. Doufám, že to nebude jak na nový rok ta po celý rok aspoň teda u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Ahoj taky jsem kolem 10 vylezl z pelechu. Tak at nám to v tom novým roce dobře jezdí a bez poruch!!! A pozor na falešny éčka ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Kluci ja dodatecne taky vsem hodne zdravi do Noveho roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 včerejší oslava proběhla v pohodě v klidu u krbu s kamarády.půlnoční ohňostroj se poved a všichni přežili Vrátili sme se všichni z novoroční procházky,čistej šumavskej vzduch nám vyčistil plíce a jdem dojíst co ještě zbylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Tak pěkné novoroční odpoledne všem! Jsem na tom obdobně jako Richard. O půlnoci jsem povinně odpálil menší ohnňostroj, dal trochu šáňa a koukal po péří, prostě mizerně a mizerně! Dnes jsem vylezl až k novoročnímu obědu, ale bylo to jen z povinnosti. Je sice pravda, že mám pocit, že léky zabírají, je to o trochu lepší, ale uvidíme - jen abych to nezakřikl. Snad i mě se vyhne to "jak na nový rok, tak po celý rok". Všichni se opatrujte, večer to nepřežeňte s likvidací alkoholových přebytků, či zbytků a mějte se moooc fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 já na to kašlu budu pít jenom mléko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 něco pro Richarda a Karla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 a ještě něco spec pro Rišáka,když už je v té postýlce nuceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.