vick Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 příjemný víkend vám všem chlapáci.I já mám dnes poslední denní a pak volníčko.Sice mám menší choleru,ale to nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Víto máš mmmoribundus tak ho vyžen dáblem z těla ven :kol-45: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Ahoooj, tak po týdnu jsu o5 doma z rachoty !! A vidím že sem toho zameškal , takže opožděné přání Jirkovi k narozkám , vše nej nej , a at se splní všechny tajné sny, to přeje Martin a Aneta!! . A jinak Jirko byly jsme kousek od sebe ptz opět sem byl něco dodělávat v Třebotově . Jo a at Vám zítra na mini srazíku vyjde počasí u nás je teď vichřice jak blázen ! Takže si držte klobouky. A zatim ahoooj . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 kamaradi,vcera sem byl na rallye sumava,videli sme jen prvni rz,na druhe rz doslo k trgicke nehode jezce skoupila s vozem citroen c2 s 2000,v plne rychlosti narazil do stromu.s polujezdec byl se stredne tezkym zranenim letecky transportovan do plzne.ridic zahynul na miste.soutez byla pozastavena a nasledne zrusena i dnesni etapa.je smutny,ze takovyhle lidi odchazi co zili pro rallye.je to tezkej sport a nic neodpousti. Jinak preji hezkou slunecnou sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 To Peny: Láďo, je to velké neštěstí, máš pravdu, že tento sport obzvlášť, neodpouští ani tu nejmenší chybičku. To Martin35: Martine, teď jsem se vrátil z brigády s malou na kurtech a koukám, že jako vždy jsi "NEZKLAMAL" - velké díky za řádnou dávku hezkých obrázků! Ještě jsem je ani nestihl všechny prohlédnout. Jinak se teď budu přemlouvat, abych konečně přehodil kola na Supovi Jsem zvědavej s čím přijedou kucí Jirka s Ríšou z Příbrami? Prý tam bylo,resp. je nabito - hafo vozů - mluvil jsem s Ríšou a ten říkal, že je tam strašně mooc aut, no počasí jim docela přeje, sice by mohlo být tepleji, ale i tak zaplať PB. Jinak jsem včera po více jak 2 měsících zhřešil a vypil jsem 2 nádherně orosené plzničky!!! Teď už to hubnutí jde pomalu, ale od počátku mám dole 16,3 kg.! Přeji všem pěkný zbytek víkendu, hodně stimulace a dobrého truňku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Příjemný víkendový podvečer,přijel jsem před cca 20 min.S Richardem jsem prohodil sotva 4 věty a hned se šel věnovat vnukovi a dceři a,že se ještě zastaví a nezastavil .Aut bylo opravdu mnoho,neb počasí vyšlo a byl to první letošní sraz v Čechách,tak jsou lidé nadrženi a není se čemu divit. Jinak pár známých tváří jsem potkal,ale čekal jsem více......no sezona se rozbíhá Tak pěknou večerní stimulaci přeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 (editace) Co tím chtěl básník říct? Editováno: 9. Duben 2011, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Ahoj bando Tak jsem to dneska jel dvakrát. Nějak se nám kousla komunikace a vypadalo to, že mladýmu vymysleli rodiče jiný program a já vyrazil na Lhotu sám. Po dojezdu a zaplacení vstupu mi zvoní telefon a v něm totálně nešťastnej vnuk, kteremu se rodiče prokecli že jsem jel sám. Následovala otočka a upaloval jsem pro něj. No a jak bylo, paráda. Popíšu itinerář hlavně pro Karla: bramborák, langoš, cukrová vata, malinovka, Jirka, klobasa, selátko, další malinovka, a ještě na závěr braborák. Teď se nemůžu ani cejtit a utíkám sám před sebou. Jirko omlouvám se, příště bude snad víc času na pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Tak holt příště Ríšo,snad si uděláš více času,než 5 minut... ,já mám vyfoukanou a opálenou tvář po včerejšku Pohodový večer a úspěšný pracovní týden pardi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Tak tedy nazdar pardi, ale kurňa, že je tady v hospodě narváno, za dnešek pouze Jiří a včera opět jen tvrdé jádro. A klucí moravští snad hrajou "mrtvé brouky, či co"? Ríšo, koukal jsem, že jste si s vnoučkem dávali pěkně do nosu - Pán Bůh Vám to požehnej! Fotky jsi z letiště žádný nedělal? Jinak také přeji všem úspěšný a pohodový nastávající pracovní týden, opatrujte se a řádně stimulujte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 11. Duben 2011 Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 Dobré ráno pánové. Víkend máme za sebou a do dalšího je daleko. Tak ať vám to úspěšně utíká. Karle fotky nemám, nebylo co fotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 11. Duben 2011 Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 tak sem dorazil z prace,jen se najim a jdu delat drevo co tata dopoledne porazil.zadny odpocinek,pekne tahat a hubnout po zime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Duben 2011 Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 Pěkný večer kamarádi.Tak i mi dnes skončil víkend a zítra jdu na noční.Jinak dnes jsem opět makal v garáži a dělal elektřinu takže nuda opravdu nebyla.Moribundus trošku povolil tak jsem hned vyrazil ven.Opatrujte se kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Duben 2011 Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 (editace) I Tobě Víťo, tak koukám, že zde jsme 4, VíŤa, Ríša, Libor a já a pouze Víťa si dal alespoň něco v hospodě! Pánové, trochu více života do toho umírání, omluvou je pouze "stimulace" Ríšo, jsem rád, že jsem Tě rozesmál, holt už oba dobře víme, že smích omlazuje :smich: Láďo, vidíš, alespoň nemusíš těžce držet dietu - Tobě se o ni postará otec, máš výhodu Tak všichni utíkáte, tož dobrou noc a hezké stimulování a snění Editováno: 11. Duben 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 11. Duben 2011 Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 Kájooo , já su tady takýýýý !! Konečně ta vichřice už přestala po 3 dnech, no jinak už su tady sám asi ani pííívo nedostanu, tak utíkám na kutě !!! zatím ahoj: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Milý Martine, "KDO POZDĚ CHODÍ, SÁM SOBĚ ŠKODÍ"! Já vím, je to blbý, když člověk musí do postele bez tekutého chleba Jinak pěkný den fšem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Karlos pár foteček,když Ríša psal ,že není co fotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Karle,vážně bylo co fotit :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 ...no tak ještě ........tak co Ríšo,bylo co fotit a na co koukat ? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Jaj moc pěkné fotky Jirko.Srdce chlapa zaplesá.Opravdu velice pěkná corvetta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Víto,v daný okamžik bych se svezl na obou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Ahoj bando, tak zítra se nám to láme tak ať to utíká, dám si jedno a zase letím. Jirko, tak teda připouštím, že snad asi něco na focení by se našlo. Jenže to já tam už nebyl. Nevím, jak se ti tam celkově líbilo, ale proti tomuhle jsou Plasy jednička i za deště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 kamarádi,počasí se asi zbláznilo,jedu okolo šestý domů a cestou se z deště to měnilo na sníh a když sem dorazil domů tak bylo okolo baráku vše bílý.nu hnus,zalez sem domů a pěkně naložil do kotle a z lednice sem vyndal orošenou plzeň.dáte si taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Dobrý večer pánové, snad se nám to počasí už uklidní. Na přezutí jsem se obědnal schválně až na zítra a teď na webu čtu že má snad zas sněžit Přiťukávám na dálku vychlazeným Friscem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Na frisco tu už máme jednoho experta a znalce. Že jo Ríšo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.