Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak pozdrav nikomu z cesty do Ostravy .... btw: hezčí tričko by tam nebylo? :p

Upraveno od JohanJFV

to asi z toho tricka je tak nazltla ta voda.

No to je dobře, že sem konečně někdo zavítal... tak se ještě mrkněte co se našlo u kluse při domovní prohlídce...

post-36104-0-50310800-1309075635_thumb.j

Ahoj bando, tak po delší době jsem vás přišel pozdravit.

Trochu nestíhám, mám trochu hektické, ale fajn období. Tak užívejte neděle a mějte se fajn. :)

Po týždňovej dovolenke príde majiteľka domov a zistí, že jej papagáj

prevolal 1000 euro.

Za trest ho pribije o krídla na stenu...Smutný papagáj sa otočí - zbadá

krížs Ježišom a vraví: "Hej INRI koľko tu visíš ty"?

on na to: "2000 rokov.."

Papagáj v šoku:" Do p..i ... to kam si volal?"

Na onen svět! :smich:

Tak koukám pánové, že opět je samé Áčko, tak takto by to teda nešlo, asi se bude muset zavést "kniha docházky"!!!:smich:

Richard se taky ukáže jen na návštěvu, tak pomalu začínám mít podezření, že se s pana "generálního" stal "pan podnikatel", nebo cooo! Prosíme o uvedení do správného obrazu!?lol Ríšo, nic ve zlém, ale nějak nás tady zanedbáváš;):p

A co MARTIN? Už brázdí naše silnice za velkým koláčem? Dej vědět, aby jsme se Ti mohli včas vyhnout!:smich::help:

Upraveno od Lanny

Ahoj bando tak jsem tu a nikde nikdo. :feve:

Pro Karla: podnikám ale zatím samé blbiny a užívám si trošku toho krásného života, než zase někde zakotvím a nebude zase na nic čas. ;)

Upraveno od riba

NO TĚ PIC! :palec2: TO SE TAK NĚKDO MÁ! ALE VŠICHNI TI TO PŘEJEM, JEN NEZAPOMÍNEJ NA STIMULACI :prc: :prc: :prc::smich:

Neboj, nezapomínám. :kol-131:

No, já jen jestli jsi už nezaznamenal sklerosu? :smich::D:dohandílek:gunners3:

vlastna skusenost ??

No to je snad jasné, nee! :aggressive::smich:

A jinak jak jsi tam chvilku měl toho "Bin Ládina", tak si myslím, že to docela sedlo!!!lol

ved ho stale mam, :); bol som v Pakistane :).

Nazdárek banko ... po dlouhých cestičkách do dílny a na pivko ... stimulace až v pátek :-))

Si asi brzo udělám fotoseriál jak žralok :-(

Upraveno od JohanJFV

Tak a už su zase z cesty doma . Jo a mrkněte na fotku z roku 1951. Měla by být všude....

post-36104-0-69235400-1309452643_thumb.j

to podepisuju...

Já též a to hodně zřetelně! Holt se od našich předků málo učíme! Martin to umí vždy pěkně vystihnout, je prostě naše :palec2::)

Vše nej, nej, nejlepší k 38 narozeninám našemu zásobiteli vtipnými obrázky Martinovi! Hezky si to užij! Hodně spokojenosti a hlavně zdravíčka a ať Tě humor neopouští!:kol-99::gunners3:

Martine,tak i ja s Petou se pripojujeme ke gratulaci,hlavne zdravi a lasku,vecer to pekne oslav.

Já taky, Já taky!

Ale co vlastně? :wacko: :wacko

Martine38 - fše nej!

To jsem rád, že jsem gratulaci Martinovi neprošvihnul a můžu se taky připojit s přáním všeho nejlepšího. :)-_-

Užij si to se vším všudy. :prc::rolleyes:

Martin, neopi sa. lol lol lol

Ahoooj přátelé a kamarádi, děkuju Všem za přání, moooc mě to potěšilo. Večir to zapijeme s rodinou a zítra v hospodě, to zas bude... :wacko::blink: . No a hned se mrkněte na vtip , nebo možná realitu ?? ...... Ještě jednou díky...

post-36104-0-83361900-1309537281_thumb.j

Jo a ještě Vám chcu ukázat , jakej sem měl dneska oběd když sem přišel z práce domu.... A nutno dodat že ten dort zdobila naše malá Lucka ( 6 let ). :)

post-36104-0-31104000-1309542657_thumb.j

post-36104-0-41118900-1309542676_thumb.j

post-36104-0-79024100-1309542693_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.