Doktorone Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 a co sis pořídil místo supíka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Zdravím, tak jsem si takhle před Vánocema na Vás klucí zavzpomínal. Požádal si o nové heslo a ejhle, dostalo se mi ho - konečně. No a tím pádem, Vás zdravím a budu tu zase oxydovat :-) Si v klidu přečtu forum, odpovím pár dotazů, neštvu pár lidí a bude zase dobře :-))))) Tak zatím supáci! Johan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Čágo všichni.Počasí zatím drží tak je to cajk. Sejdo doufám,že se podaří prodat a hlavně že to koumí nějaký fajnšmekr a ne lama.Jinak někdo se tu ptal cos pořídil místo supa tak myslím že naposled to byla škoda 1203 ne Číslo máš pořád stejné?Jak se ukážu v Práglu tak bych docela rád na chvíli zavítal na kus řeči bude-li čas. Jinak opatrujte se kamarádi. Nevíte někdo co je s Karlem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 Zajímavé: Policisté dostali nové superby na lov pirátů silnic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 no to mě pose.... na holí záda, další auto na který si člověk bude muset na dálnici dávat bacha, už né zpomalovat jen když uvidim pasata a že jich je dost natož když přidali i kombajny, naštěstí ne tolik s dvouma šlaufama, ale když se řítí pašík ze zadu, tak stejně spomaluju a teď i supi, těch jezdí taky mraky, ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 liftbacků s faceliftem a v 3.6, kde jsou 4 laufy a dlouhej prut co mají na PEGAS, tak jich nejezdí... většina superbů jezdí v kombajnu a v TDI, kde jsou jenom 2 laufy a prut nemají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Máte jezdit tak, abyste furt nemuseli čumět, co kde jede kolem vás. Chtělo by to rozšířit policejní autopark na vícero modelů od různých značek. Takhle jenom sledujete, kde kdo má jakej lauf, či anténu, až jednou něco kvůli tomu přehlídnete a pomuchláte si plechy (a to jen v lepším případě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 tak pawouku, pak si tedy kupuji 1.2 tsi... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 jezdim svižně, ale bezpečně, je ale fakt, že třeba na slovensku jezděj policemani ve všech možnejch autech na dálnici a to už člověk neuhlídá je fak, že prut a laufy to prozraděj jak u pašíka tak teda i u toho supa, ale v zrcátku a za tmi to bude oříšek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Čtyři laufy má i 2.0TSI, takže zbývá akorát ta anténa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 tohle je taky zajímavý, vypadá jak sup1 v cupečku a trochu face zadek http://www.autopruvodce.cz/novinky/33959-skoda-octavia-coupe-prekvapi-svet-v-zeneve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 a kolik myslíš že se prodá 2.0 TSI a 3.6... úplné minimum a liftů jezdí taky o hodně méně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-pry-do-zenevy-priveze-koncept-octavie-coupe-jakesi-boleslavske-cc/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 je fakt, že jich tolik nebude, ale nic to nemění na tom, že jak ve tmě na dálnici za sebou uvidim světla supa nebo pašíka, tak spomalit, zařadit se a počkat co to bude a pak na to zase šlápnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 pokud budou ramerovat tak je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 tak s antiradarem se to jezdí, taky ho mám časem v plánu asi pořídit, kór když budou přibejvat dalši simírové a gercháni, a funguje to dobře, si stim spokojen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 a co sis pořídil místo supíka? Volvo XC90 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Čágo všichni.Počasí zatím drží tak je to cajk. Sejdo doufám,že se podaří prodat a hlavně že to koumí nějaký fajnšmekr a ne lama.Jinak někdo se tu ptal cos pořídil místo supa tak myslím že naposled to byla škoda 1203 ne Číslo máš pořád stejné?Jak se ukážu v Práglu tak bych docela rád na chvíli zavítal na kus řeči bude-li čas. Jinak opatrujte se kamarádi. Nevíte někdo co je s Karlem? Čágo kámo,nabídek mám dost,ale za menší cenu a já s cenou dolů nepůjdu,vím co prodávám,je to bez investice 116 tis najeto ,stále v TOP stavu,vždyt ho znáš,zimu zná jen z vyprávění .1203 je veteránek,místo Supa mám už ted Volvo XC90 a mladej taky,to víš Frontera má už něco v těle,tak pozvolná výměna. Číslo mám stále stejně,dej vědět včas,mám dost fofr,firma,natáčení ordinace v růžové zahradě a sekundování bojových sportů,tak v jednom kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 tohle je taky zajímavý, vypadá jak sup1 v cupečku a trochu face zadek http://www.autopruvodce.cz/novinky/33959-skoda-octavia-coupe-prekvapi-svet-v-zeneve To je klasika - Škoda Tudor - koncept tuším z roku 2002. Je akorát ve škodováckém muzeu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 (editace) mam půjčené geneove one, celkem to funguje... ovšem lasery to nevyruší a teď přestala fungovat GPS, tak to už asi vrátím a možná koupím http://www.antiradary.net/antiradar-genevo-one/ http://www.antiradary.net/antiradar-rx65i-euro-beltronics/ Editováno: 11. Prosinec 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 tak ,ale pašíci na dálnici stejně používaj ramer ne, ty lasery jsou na těch pevnejch ve městě a to se člověk naučí kde sou, akorát někdy nějakej novej umí naštvat a tohle jsem dnes objevil a je to fakt paráda, uplně jsem slintal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 pěkný no, ale 4 laufy tomu chybí no oni používají i polcam, bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 (editace) to je fakt, že nemá 4, to sem si ani nevšim a jo, vždyť na videích na youtube, jak lověj je vždy psáno polcam, a to ty anti nevezmou, nebo to vezmou jen ty za 15K a víš? Editováno: 13. Prosinec 2013, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Antiradar veme jenom radar a s gps i úsekové měření nebo smyčky. Antilaser veme laser a některé i infrapřisvícení úsekového měření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 Tak synci už se připravuje te na klid, pohodu a tak. Akdepak mame Ace,Lanyho,, Milana z Turnova, Draka,Filipa jak z jihu tak i od Plzně co jste se naložili do lihu jak žaby v laboratoři nebo jste dostali jednosměrnou letenku na mars. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.