Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Ahoj Vito,no sklo mam novy,jenze cekam na dalsi,tohle ma na spodni strane zleva doprava takovej pruh,kde sklo zkresluje jako lupa...nevsimli si toho,tak pujde dolu,tento tyden by melo prijit dalsi......jednou chci vymenit sklo,a takhle se to se.e ;-) tak uz snad bude klid az ho dolepi,musim nechat zkalibrovat kameru na line assist a uzto bude jezdit zase samo ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci díky za pochvalu,no můj první pocit byl takový,že se mi vrátily staré vzpomínky :kol-59: ,ba přímo začátky před mnoha lety,,,,,,,ale jezdit s ní dnes celý den nevím,nevím :kol-27::kol-135:lol ale jinak je to mazlík a budeme jí vylepšovat,hlavně potřebuje teplou boudu,neb je v super stavu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsem mluvil s Davidem a říkal mi to. Když se něco s.re, tak se to s.re !  Ono nikdy nic není jen tak osamocené, ale zase podle toho co říkal, tak to snad nebude taková hrůza, to se ale pozná, až to v servise odstrojí. No nic, držím Ti pěsti Davide! :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak koukám, že máš radost Davide, to víš okřídlený šíp je okř. šíp, ale ono vše má své! Hlavně, aby Ti to pěkně opravili, ani jsi nenapsal jak to odhadli? Při té spotřebě by jsi měl vyrazit někam hodně daleko za tím mladým masíčkem! :kol-59:  :smich:  :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj Karle,na mladý masíčko není čas,protože dnes šla Eva do nemocnice a nevím jak tam dlouho bude,jo a co se mého auta týče,ještě dnes,než jsem svý auto odevzdal,tak mi ho nějakej pitomec poškrábal po obou stranách.....snad to rozleštím....no hnus už,asi si koupím starou fábii :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je hrůza v téhle naší domovině, skutečně jsou tak všichni zamindrákovaní, že když vidí lepší auto, tak jej musí poničit? Hrůza hrůzoucí! Bohužel je to tak, my holt umíme akorát "chcípla mi koza, ať sousedovi chcípne taky" !

 

Davide, držím palce, aby vše bylo O.K. a i se Ti to podařilo rozleštit! :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravíme z Čuzikovic vily :D

 

Tak co jak užíváte krásného víkendu? :) Doufáme, že si ještě náležitě užíváte neděli krásnou, jelikož týden prý bude opět škaredý deštivý, tak nasajte hodně sluníčka a doubrou chuť při nedělním obědu ;)

 

Jinak je to tady nějaké pomrtvé :D

 

Bája a zbytek celé rodiny Supových  ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...