Sejis Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Hezkej večír,Jirko vedle ve firmě mají 2 zbořený transportery tak zjistím více. Jinak nakonec si ty S6kový světla beru z ebaye. Chlapík z tý firmy furt slibuje a prodlužuje termín... hrůza. Už se na ně nemůžu dočkat... Járo ,to by bylo fajn,docela mě to tlačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 jinak dobré ránko Fšem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 pouze informativní dotaz Opět možnost setkání a to v sobotu na tuning srazu v Blatné na letišti /20km od Písku/ ,já tam budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 zrdc, sejdo jak jsem rikal vyprsela domena superbclub.cz, budu ji drzet dal ale musite mi dat vedet pak jestli ne zbytecne, stoji to rocne 350 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 zrdc, sejdo jak jsem rikal vyprsela domena superbclub.cz, budu ji drzet dal ale musite mi dat vedet pak jestli ne zbytecne, stoji to rocne 350 ...zatím to podrž,myslím,že 350.-kč dáme dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 ouky douk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 (editace) ahojky sem zas na obídku doma a tak jen tak na rychlo pročítám forum. Sejdo,v sobotu jedu do chrudimi odvest kamaráda pro autí seat leon cupra R 165 kw,nu a při tom navštívím Petříky.Takže bych se cestou zpět pozastavil v Blatné a pozdravil tě.bylo by to,ale až v odpoledních hodinách. Editováno: 9. Červen 2009, autor: Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Jj X1. Objednával jsem 24.5., hrůza. A z ebaye vyjdou asi o 4 kila víc, cca 4800. Jardo to je cena čistě za ledky?Asi bych byl bláhový kdybych si myslel že to bude i s jednotkou co? Jinak já jsem psal bratránkovi do USA jestli i tam se to nedá sehnat za nějaký rozumný peníz tak uvidíme co zjistí,ale moc šancí tomu nedávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 ouky douk hlavně,že se zastavíš,jak jsi sliboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 ahojky sem zas na obídku doma a tak jen tak na rychlo pročítám forum.Sejdo,v sobotu jedu do chrudimi odvest kamaráda pro autí seat leon cupra R 165 kw,nu a při tom navštívím Petříky.Takže bych se cestou zpět pozastavil v Blatné a pozdravil tě.bylo by to,ale až v odpoledních hodinách. čágo Ládo,rád tě uvidím,ale budu tam maximálně do 17.00 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 cau vsem,vcera jsem byl na veletrhu a ocumoval auta....sedel jsem v novym superbu a v dalsich autech od VW a ten superb mi pripada asi nejlepsi na posezeni. je to takovy masivni ten vnitrek! Potom jsem ocumoval u phaetonu odevirani kufru na knoflik! fakt machrovina....zkoumal jsem jak ten kufr ukrast ale bylo tam moc lidi. . U novyho superba jsem zkousel ten kufr a kdyz se otevira jen jakoby malej kufr tak to jde zavirat z tuha. velkej kufr se zavira lepe! foto dodam U Superba se kufr dovírá sám. Stačí jenom lehce dovřít a elektromotor si to sám přitáhne. Jestli ti to šlo ztuha, tak patrně proto, žes na to víko tlačil, neznaje uvedený fígl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 sem chtel pane ale stoji to v praci za hovno...nestiham rad bych ale dojel na plasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 ahój Sejis: Jirko dneska jsem byl od rána pryč tak to zjistím hned zítra. Vick: Víťo jsou to jen ledky. Konektory už mám a jednotku si vyrobím. Chtějí za ni strašnej ranec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 ahój Sejis: Jirko dneska jsem byl od rána pryč tak to zjistím hned zítra. Vick: Víťo jsou to jen ledky. Konektory už mám a jednotku si vyrobím. Chtějí za ni strašnej ranec... No jo já zapoměl ským mám co do činění.To mi mohlo být hnedle jasné,že pro tebe to není problém Jardo.Pokud bych šel někdy v budoucnu taky do těch ledek tak vyrobil bys mi to také?Samozřejmě za nějakou úplatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Otvirame Kluci Dneska je crazy day vydavam se s kamosem do Brna na autosalon vlakem :D Jelikoz vsichni odmitli nas odvezt Vlakem jsem jel naposledy do skoly v prirode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 sem chtel pane ale stoji to v praci za hovno...nestiham rad bych ale dojel na plasy já na Plasech budu na 100%,je to taková srdcovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 také přeji úspěšný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 tak si to tu čtu za tu dlouho dobu co jsem byl pryč a no ono se tu zase nic neděje Zdá se mi, že tato doba z nás udělala těžký makačenka, ještě v zimě to tady jelo a pak přišla krize a tady nic. No asi všichni makáme jak můžem, mě nevyjímaje Tož opatrujte se a já letím zase makat dál PS: Jardo: ty světla ...hm, pak ti to přijdu oslintat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 tak si udelejte vsichni LED a takhle se pozname , tudle jsem jel po dalnici z brna domu a frcim 150 ve stinu a mijim cernyho supa ->jel snad 120 na slunku, nejakej typek tam sedel a cucel na me, zaradil jsem se pred nej a koukam jestli to nebyl Petik protoze mel tu predni mrizku chladice jako on ale asi nebyl protoze mel znacku s J. Tak jsem myslel ze jsem nekoho potkal z foru a nic . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Pěkný den bando.Už jsem chtěl napsat že se po včerejšku opět zlepšilo počasí,páš včera bylo celkem jasno a nějakých 28-30 stupňů no ale dneska je to opět mizerné.Na druhou stranu mi to zatím ještě nevadí,jelikož mám před sebou druhou noční.A na víkend už má být hezky. Jinak ať se vám daří a opatrujte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 tak jsem právě přivezl autíko z tepování sedaček...sem si blbec včera polil sedák spolujezdce kolou By mě jeblo BTW, včera jsem si moh otestovat nějaký autíka a projel jsem se volvem XC60, pašíkem CC a Infinity FX50s. Volvo mělo charizma, ale jízda totálně nudná --- houpačka, líný (a to to byla nafta 2,5), středovej panel s moc tlačítkama Pašík mě docela nadchnul až na totálně přepisilovanej volant jak na nějakym korejci a pádla u silnějšího dieslu úplně k ničemu, pač to bylo tak odhlučnění, že když sem si chtěl řadit, tak sem musel čumět na budíky FX 50S - tak to byl nářez, fakt nemusím jeepy, ale jet v zatáčce o 30km rychleji v jeepu než v osobáku, tak to je hukot, a na stovce za 5,8 taky pecka, navíc vysokootáčkovej japoneskej motůrek s řazením pod volantem a tady mě to hrozně bralo, furt sem tam měl 7000 otáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Ahoj pánové, tak Jirko nepotěším tě. Obě to jsou 1.9ky. Máš i kód tý skříně? Rozhodím sítě. Vick: s tím můžeš počítat Hampejz: asi na tom něco bude Tome. Práce je dost ale lidí zoufale málo. Teď nám trochu prořídly řady tak se musíme ohánět... Ani nevíš jak se na ty světla těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Dobré ránko hoši.Dnes otevírám já.Kdo si co dá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ahoj pánové,tak Jirko nepotěším tě. Obě to jsou 1.9ky. Máš i kód tý skříně? Rozhodím sítě. Vick: s tím můžeš počítat Hampejz: asi na tom něco bude Tome. Práce je dost ale lidí zoufale málo. Teď nám trochu prořídly řady tak se musíme ohánět... Ani nevíš jak se na ty světla těším. Járo,1.9 TDi tam pasuje,já jsem jí tam ted měl jako druhou,otázka je kolik mají nalítáno a kolik za ně chtějí ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Dobré ránko hoši.Dnes otevírám já.Kdo si co dá? čágo Víto,já si dám čajík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.