Sejis Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 dobré ránko bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Dobré ráno všichni.Tak u nás máme povodně.Ale myslím že nejen u nás.Naštěstí to je jen lokální,ale i tak už zařvalo 6 lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Kamarádi,počasí spíš připomíná podzim než léto.Nu holt si to budem muset vynahradit trochu jinak.U nás na chvilku po několika dnech přestalo lejt a tak i práci je to příjemnější.Pokud obědváte,tak brou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Dobré ráno všichni.Tak u nás máme povodně.Ale myslím že nejen u nás.Naštěstí to je jen lokální,ale i tak už zařvalo 6 lidí píšeš,že zařvalo 6 lidí... a víš kolik zařvalo lidí v Černobylu ? Pouze dva,jeden,zavři to ,druhej nejde to....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Klucí zdravím, co to sem posíláte, Praha už připravuje protipovodňový opatření. Koukám, že letos budou v obuvi opět v módě Lodičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 nazdar kluci - kdo má stříbrnýho Supa v Praze a RZ končí 777 ? Dnes kolem 10:30 jsem za jedním takovým pádil po jižní spojce ale pak jsem musel odbočit Tome, nějak přiští týden pojedu Prahu a budu mít víc času, tak by jsme mohli dát kofí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Ahoj kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 cusky hele nevite komu patri toto auto s tema peknejma svetlama? Jel jsem za nim v Praze od nakupaku u Sterbohol.... Takze tech svetel bude vic nez jsem myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Dobré ráno bando. Tak v Práglu lehce pod mrakem zatím bez deště. Dělám čaj a toasty. KDo se přidá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 ....já bych si dal Tome ........jinak dobré ránko bando malá sobota je tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 krásný víkend přeji všem členům naší bandy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 čusky malá zastávka na jídlo doma a pak zas do rachoty a potom konečně začně víkrnd. Kde si vyhrabal tu fotku???6e je venku psí počasí,ale vy tam snad máte sníh?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 tu fotku jsem taky nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 jj vim neni aktualni, prochazel jsem mobil a narazil jsem nani tak jsem to sem soupnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 koukám,že si kydal mobil takže si narazil na takovýhle foto,to už zas bude místo na další foto z cest Jinak všem přeji sjůpr vejkend chlapáci a janinko,ty si sraz zasloužíš zajisté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 nazdar bando, tak si to dnes valim z prace 200km/h a najednou něco černýho mě přeletělo - nejdřív jsem si říkal, že nějaký pták - přijel jsem domu a zjistil, že to bylo mračítko Musím objednat nový, hodit do laku, tak to snad do srázku stihnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 zdar bando tak jsem se vratil z tater, vcera fajn, zahrali jsme golf ( moc me to neslo). ale bylo na prd pocasi, chvilku prselo chvilku ne a takto se to trridalo co pul hodina. a dneska jsme se vydali na ten kopec a v pulce byla mlha ze nebylo videt na 10 metru. tak jsme se otocili a jeli dolu. po sjeti a otoceni se mlha vyparila a bylo videt az na vrchol....to byl pech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Hojte lidi.Tak Vám začíná víkend a mi končí.mám před sebou tři denní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Hojte lidi.Tak Vám začíná víkend a mi končí.mám před sebou tři denní. Ty musíš bejt samý prachy :palec2: A to je dobře ! Máš - li se FAJN, já + Ty + kterýkoliv jiný SUPerbák, bude nám jen PRIMA ! FŠEM SUPíkům beznehodový weekend potažmo celý provoz a jejich majitelům AHOJ ze "zahoubených Krušnohorských lesů" posílám JÁ ! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Mafy rostou rostou ? Já přemýšlím, že zítra ráno vyrazím do lesíčka na prašivky.... Jinak hezký weekend fšem přátelům zeleného údolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Láďo všechno nejlepší k dnešnímu svátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Ještě že to někdo hlídá.Takže Ládíku i za mě vše nej k svátku. To Mafy:chlape tak zatím to ujde.Dokud je práce je dobře.Ty hřiby ti závidím. Vám všem pohodový víkend kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Zdravím z půlky víkendu Láďo pořádnou oslavu a všechno nej. Jinak tady zase začíná pršet Po dlouhé době, co supík nedostane koupel o víkendu, ale v tomhle počasí mě to fakt neba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Mafy rostou rostou ? Já přemýšlím, že zítra ráno vyrazím do lesíčka na prašivky.... Velké SUPahojky ! Prohnal jsem se s nejmenší (princezničkou) po horách a od 14 hod. jsem tu snůšku do teď zpracovával. Zítra lehké řízečky z hlaviček (nad 10 cm nebereme - FUJ !) a pak ještě lištičky do nálevu. Tlapky mám od kudly obroušený, dcerka usnula vpo zprávách a strašně jsem ji "míchnul" vysláním "antiklíšťákové kontroly" . Mamky... V lesích je halda BLBU v šusťákovejch soupravách a vajglem u huby, samozejmé je i hulákání na haranty...prostě HOMOLKOVIC (kde je mu k čertu konec ...). Tak jsem to vzal na Doupov a 3 x jsem sypal dary lesa do kufru. Teď ho jdu ještě fofrem vymejt (jako dobytek). Ahoj a SUPneděli !!! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Krásný den lidičkové.U nás beze změn.Chčije a chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.