Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

dobré ránko bando :)

Dobré ráno všichni.Tak u nás máme povodně.Ale myslím že nejen u nás.Naštěstí to je jen lokální,ale i tak už zařvalo 6 lidí

Kamarádi,počasí spíš připomíná podzim než léto.Nu holt si to budem muset vynahradit trochu jinak.U nás na chvilku po několika dnech přestalo lejt a tak i práci je to příjemnější.Pokud obědváte,tak brou chuť :p

Dobré ráno všichni.Tak u nás máme povodně.Ale myslím že nejen u nás.Naštěstí to je jen lokální,ale i tak už zařvalo 6 lidí

píšeš,že zařvalo 6 lidí... :feve:

a víš kolik zařvalo lidí v Černobylu ? Pouze dva,jeden,zavři to ,druhej nejde to....... lol:smich::smich::smich:

Klucí zdravím, co to sem posíláte, Praha už připravuje protipovodňový opatření. Koukám, že letos budou v obuvi opět v módě Lodičky :)

nazdar kluci - kdo má stříbrnýho Supa v Praze a RZ končí 777 ? Dnes kolem 10:30 jsem za jedním takovým pádil po jižní spojce ale pak jsem musel odbočit

Tome, nějak přiští týden pojedu Prahu a budu mít víc času, tak by jsme mohli dát kofí...

Ahoj kluci

cusky hele nevite komu patri toto auto s tema peknejma svetlama?

Jel jsem za nim v Praze od nakupaku u Sterbohol.... Takze tech svetel bude vic nez jsem myslel ;)

post-1-1245990549_thumb.jpg

Dobré ráno bando. Tak v Práglu lehce pod mrakem zatím bez deště. Dělám čaj a toasty. KDo se přidá?

....já bych si dal Tome :p ........jinak dobré ránko bando :palec2: malá sobota je tu :p

krásný víkend přeji všem členům naší bandy :p:palec2::)

čusky malá zastávka na jídlo doma a pak zas do rachoty a potom konečně začně víkrnd.

Kde si vyhrabal tu fotku???6e je venku psí počasí,ale vy tam snad máte sníh?? :smich:

tu fotku jsem taky nepochopil ;)lol

jj vim neni aktualni, prochazel jsem mobil a narazil jsem nani tak jsem to sem soupnul... ;)

koukám,že si kydal mobil :smich: takže si narazil na takovýhle foto,to už zas bude místo na další foto z cest :palec2:

Jinak všem přeji sjůpr vejkend chlapáci a janinko,ty si sraz zasloužíš zajisté.

nazdar bando, tak si to dnes valim z prace 200km/h a najednou něco černýho mě přeletělo - nejdřív jsem si říkal, že nějaký pták - přijel jsem domu a zjistil, že to bylo mračítko :(

Musím objednat nový, hodit do laku, tak to snad do srázku stihnu :(

zdar bando :) tak jsem se vratil z tater, vcera fajn, zahrali jsme golf ( moc me to neslo). ale bylo na prd pocasi, chvilku prselo chvilku ne a takto se to trridalo co pul hodina. a dneska jsme se vydali na ten kopec a v pulce byla mlha ze nebylo videt na 10 metru. tak jsme se otocili a jeli dolu. po sjeti a otoceni se mlha vyparila a bylo videt az na vrchol....to byl pech

Hojte lidi.Tak Vám začíná víkend a mi končí.mám před sebou tři denní.

Hojte lidi.Tak Vám začíná víkend a mi končí.mám před sebou tři denní.

Ty musíš bejt samý prachy :palec2: :palec2: A to je dobře ! Máš - li se FAJN, já + Ty + kterýkoliv jiný SUPerbák, bude nám jen PRIMA !

FŠEM SUPíkům beznehodový weekend potažmo celý provoz a jejich majitelům AHOJ ze "zahoubených Krušnohorských lesů" posílám JÁ !

:palec2: :palec2:

Mafy rostou rostou ? Já přemýšlím, že zítra ráno vyrazím do lesíčka na prašivky....

Jinak hezký weekend fšem přátelům zeleného údolí lol

Láďo všechno nejlepší k dnešnímu svátku kol5

Ještě že to někdo hlídá.Takže Ládíku i za mě vše nej k svátku.

To Mafy:chlape tak zatím to ujde.Dokud je práce je dobře.Ty hřiby ti závidím.

Vám všem pohodový víkend kamarádi

Zdravím z půlky víkendu :) Láďo pořádnou oslavu a všechno nej.

Jinak tady zase začíná pršet :( Po dlouhé době, co supík nedostane koupel o víkendu, ale v tomhle počasí mě to fakt neba :(

Mafy rostou rostou ? Já přemýšlím, že zítra ráno vyrazím do lesíčka na prašivky....

Velké SUPahojky !

Prohnal jsem se s nejmenší (princezničkou) po horách a od 14 hod. jsem tu snůšku do teď zpracovával. Zítra lehké řízečky z hlaviček (nad 10 cm nebereme - FUJ !)

a pak ještě lištičky do nálevu. Tlapky mám od kudly obroušený, dcerka usnula vpo zprávách a strašně jsem ji "míchnul" vysláním "antiklíšťákové kontroly" . Mamky...

V lesích je halda BLBU v šusťákovejch soupravách a vajglem u huby, samozejmé je i hulákání na haranty...prostě HOMOLKOVIC (kde je mu k čertu konec ...). Tak

jsem to vzal na Doupov a 3 x jsem sypal dary lesa do kufru. Teď ho jdu ještě fofrem vymejt (jako dobytek).

Ahoj a SUPneděli !!!

:palec2: :palec2:

Krásný den lidičkové.U nás beze změn.Chčije a chčije

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.