vick Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Krásný den mlaďoši.Tak nám tu po 4 dnech už zase chčije.A to doslova přívalem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 zdravím kamarádi,dva dny sem tu teď nebyl.Střídám za kolegu a tak sem byl s kamionem v Bratislavě a cestou zpátky v Brně pro zeleninu,tak zas doma budem vegetariáni Pomalu se nám blíží srazík a já se nemůžu dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Zdar hoši, tak počasí je fakt hodně rozmarný. Chvíli vedro jak blázen a za moment zase slejvák. Naštěstí to poslední dny vychází tak, že prší přes noc. Láďo taky se už moc těším na srázek... Chlapci nebudete-li proti,tak se s radostí na sraze přidám k vám,respektive k vaší debatě na téma ledky. Víťo určitě ne, tu máš fotku aby ses rychleji rozhodl. Je to fotka bez "ledvinek", teď už na autě jsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Zdar hoši, tak počasí je fakt hodně rozmarný. Chvíli vedro jak blázen a za moment zase slejvák. Naštěstí to poslední dny vychází tak, že prší přes noc. Láďo taky se už moc těším na srázek...Víťo určitě ne, tu máš fotku aby ses rychleji rozhodl. Je to fotka bez "ledvinek", teď už na autě jsou... No což o to.Rozhodnout se to je to nejmenší,to kdyby záleželo jen na tom tak neváhám,ale zatím ještě bádám jak jsem ti psal,nebude-li to mít negativní vliv na mé dva intercoolery víš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Krásný čtvrteční den kucíííí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 dobré dopoledne bandičko tak zas jenom na skok,něco pořešit a pá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Ahojky kluci, tak tady zase prší. Snad se to počasí do srazu umoudří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Krásný čtvrteční večer všem,jak se všichni máte? Sejdo:Nejde mi změnit podpis,pořád mi to hází nějakou chybu,udělej s tím něco prosím pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 nazdareček při večeru - kde to všechno vázne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Ahojte lidi,mám pauzu v práci tak neváhám a zdravím vás všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 no asi kazdy makaaaaa, ale vikend uz pred nami a ja letim na daleky vychod slovenska . O tyzden na daleky zapad . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 Ahoj kluci, tak koukám, že je tady v posledních dnech úplně narváno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 Dobré sobotní poledne a pohodový víkend mládenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 Nazdar chlape . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 Nazdar Vy všichni! Tak je tu sobota a já musím být v práci. Dnes se nic moc velkého neděje, tak jsem si alespoň umyl a vyčistil Supíka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 Nazdar chlape . Ale není možná.Kdo se to tu objevil.no já tě zdravím chlape.Tak jak se vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 Zdravíčko bando.Za chvíli vyrážím směr Luhačovice.Doufám že hned za humny nezmoknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 Nazdarec bejci:) tak supik podrzel do chorvatska, narozdil od Tomtoma co nas tahnul 15km zaminovanym lesem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 (editace) tak to je dobre ze podrzel , Vicku jsem tam byl minulou sobotu na otocku se kouknout, dali jsme si oplatky a vodu.... a pak do olomouce. By jsme mohli nekam priste vyrazit jen tak na vylet..... Editováno: 12. Červenec 2009, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 TomTom 7 - nejrychlejsi trasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 tak jsem myslel ze sis delal srandu a asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 Tak víkend kamarádi za námi a zítra naposled do rachoty a pak už konečně dva týdny dovolený.V pátek aspoň budu mít dostatek času vylejskat supína na sraz.Už se nemůžu dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 To že TomTom při cestě do Chorvatska navedl do nějakýho vojenskýho prostoru už jsem slyšel od známýho Není nad dobrou navigaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 ja mam IGO a ten me ke konci cesty vzdycky zamota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 tak to je dobre ze podrzel ,Vicku jsem tam byl minulou sobotu na otocku se kouknout, dali jsme si oplatky a vodu.... a pak do olomouce. By jsme mohli nekam priste vyrazit jen tak na vylet..... Vidíš to.Vědět to tak jsme mohli jed spolu třeba dneska.Jinak jasně že můžem něco podniknout.Nima problema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.