Laras Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 jeste zatim nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 to přijde a bude to veliký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 tak to jsem zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 tak tu ted zaclo lejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Nazdar kucí, tak se nám tu dopo přehnala bouřka, ještěže jsem ještě auto nemyl. No teď už má bejt hezky tak ho zítra opláchnu. Už se těším na sobotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 (editace) Tak já jsem auto umyl včera. A dnes jsem projel pod nějakým hejnem nasran..h holubů a dostal jsem spršku 9ti obřích kousků!!! Editováno: 15. Červenec 2009, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 tak u nás se to prohnalo před chvílí.Docela mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Dobré ráno bandičko,zaskočil jsem juknout,jak se vám všem daří. Já jsem na tom pořád stejně,jen starostí jako bych neměl dost,tak mi k tomu ještě včera vybrali supíka,naštěstí nic nezničili,jen vytrhli záslepku a ukradli navi.No,co se dá dělat,pojištovna to snad nějak vyřeší a já musím jít koupit novou. Jinak vám všem přeji hezký den a jdu se odávat řešení problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 To je na pěst. V Praze se to ztraci snad porad :-/ Me v pondeli predjizdela fabka a supik ma pavoucka na okne :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 nazdarek panove nekdo z Brna s 1.8T bo 2.8 ? Zvazuju koupi supa a chtel bych se ujistit ve vyberu, kazdej motor ma neco dosebe rekl bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 koukám Jiřik a Jiřik trochen smolík,to znám navi 3x a okno před 14 dni též tečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 čááááááááágo bando,již za dva dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Hele klucí! Kdo máte rozbité okénka tak všechno ke mě! K čelním oknům máte mycí program za 1190,-kč ZDARMA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Hele klucí! Kdo máte rozbité okénka tak všechno ke mě! K čelním oknům máte mycí program za 1190,-kč ZDARMA! robis aj slovensko cez poistovnu ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Přes jakou pojišťovnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 čááááááááágo bando,již za dva dny už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Přes jakou pojišťovnu? OTP , teraz maju iny nazov, ale to asi nerobis. groupama.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Tak tohle nee! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Chlapi tak už je to za humny ten srazík.Jinak jsem se bavil se Sejdou a kdo máte tak si vemte rozkládací židli nebo tak něco ať je kde sedět a můžem pokecat v případě špatného počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Nazdar bando. konečně jsem se vrátil z meetingu. Dneska venku krásně, ale zítra na sraz Vám to prej asi moc svítit nebude. Tak držím pěsti, ať moc nezmoknete. Krásnej víkend všem a ať se vám vydaří sraz. BTW: Jiříku, ta Navi je k nasrání, ale když nic nezničej, tak na tom můžem jen vidělat Jen ten čas to vždycky vyřídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Hele klucí! Kdo máte rozbité okénka tak všechno ke mě! K čelním oknům máte mycí program za 1190,-kč ZDARMA! v sobotu to pořešíme říkáš mycí program,jinde dávají dálniční známku a nebo ten litřík na ručku ,jak kdo chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 už se těším dobré ránko,já takýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 tak v Praze počasí krásné svítíčko sluní nikdo nikde,patrně každý už ladí na zítřek a nebo pracuje,to je pravděpodobnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 vies ako, ti co sa zle ucili tak pracuju a ti co sa ucili dobre pracuju este viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 a nebo tak už se připravuješ na cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.