Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

dobré ránko hoši :) počasí jako korálek ;):feve: dáme kafíško :palec2:

Zrovna si ho dávám protože mám zase volno kvůli prokletému sněhu už mě sere bílej hajzl.

Zdar kucíííí,tak jsem dorazil domů po své třetí noční a začíná mi víkend.Budu doma co taky jiného dělat v tom hnusu.Ať vám uteče zbytek prac.týdne rychle.Zdarec

Tak u nás na severu taky nic moc, vítr, sníh, led a zima. Už aby to skončilo :feve:

• Autor

Ani nemluv Lukyne :)

Mas foto listy v laku ??

tak a je to venku, já se snažil to nějak jemně naznačit a ty hned tak na tvrdo, teď už každej ví, že jsi taky buzna jako já :palec2:

ale co jsem fakt netušil tak že i Michal je teplej :o

V Praze už jsou akorát sračky na ulici,sníh je v prd..i ;)

Dáme odpolední kafíííško :p

• Autor

sejdiku nevidel jsi nekdy Hujera ?? :p

Hujera ?? a to je kdo?

• Autor

sejdiku Hujer byl snad te co byl snama na srazu seci :)

Modry Superb :)

..nebo jsme mu snad rikali jinak ..

Fotky mám jen tak narychlo, ale večer ti ji sem dám. :)

Asi myslíš Radka ? Tak toho jsem neviděl a sem také nechodí,nevím ;)kol108kol119

• Autor

JJ Rada :)

Ja taky nwm kde je ...

Tak házím sem fotky nastříkaných lišt, ještě o víkend dát ty spodní do předního nárazníku a interiér, v březnu se sníží a dají nové zadní lampy mám hotovo :)

post-20849-1234455218_thumb.jpg

post-20849-1234455226_thumb.jpg

post-20849-1234455236_thumb.jpg

post-20849-1234455246_thumb.jpg

post-20849-1234455254_thumb.jpg

Upraveno od Luky15

• Autor

Fajne Luky ...

Jen Miloteca sundej :D :D

to Luky : moc pekny :) , muzes vyfotit jak mas nalepku na brzdovym svetle pri brzdeni? nemyslim 3. brzdovy.

to Petrik: ihihi ty jses nejakej chytrak co kazdymu radi co ma sundat a co ma koupit, hlavne ze nemas ridicak lollol

Ta samolepka na zadním světle je z pískový, vypadá to jako vybroušený. vyfotit to zkusím, ale asi to bude stejný jak když nesvítí. A jiný krytky bohužel nedělaj, tak co mám dělat :) Jedině to dát do laku.

Hezky lukyne :) Jak si to resil s listama, nekdo tu kdysi psal, ze se pri sundavani lamou...

Všechno mi dělali v lakovně, přední jsou nacvakaný a postraní lišty se museli oříznout nožem a nemusí se kupovat nový a pak se nalepí nazpět. Zadní nechtěli sundavat tak to stříkli na autě. Auto vypadá o moc líp a na tý stříbrný to je hodně poznat. Na tamavým autě to není tak viditelná změna.

• Autor
to Petrik: ihihi ty jses nejakej chytrak co kazdymu radi co ma sundat a co ma koupit, hlavne ze nemas ridicak lollol

Nj ty drsticko :D:D

:smich::palec2:

Taky proto muzu rypat jak chci :p:D:prc:lol

Mne prijde auto jako zbytecna investice :D:D

Ne ja chci taky superba :palec2::p ale udelam z nej Tudora :smich::smich: Coupe ...a jen kola a podvozek :D

Upraveno od Petřik

Všechno mi dělali v lakovně, přední jsou nacvakaný a postraní lišty se museli oříznout nožem a nemusí se kupovat nový a pak se nalepí nazpět. Zadní nechtěli sundavat tak to stříkli na autě. Auto vypadá o moc líp a na tý stříbrný to je hodně poznat. Na tamavým autě to není tak viditelná změna.

No tak to je super, co si za to rekli.

A vydělat si na něj můžeš mytím aut na srazech :palec2: .

Nic ve zlém, Petříku, já jsem si kupoval první autí hned po vojně za peníze, které mi rodiče našetřili na knížce ;)

• Autor

Vsak ja taky Supa jen ve snech :D :D

Ja dostanu po mamce asi Arosu nebo Golfa "Avant" :D :D

A jen pekne na zem a BBs :D

Ale doufám že i tak zůstaneš věrný naší 5 a půl partě a nezanevřeš na supíky

Dobré ránko hoši :)

Luky ,pěkné :palec2: sluší

Já jsem s Járou do noci hledali únik proudu :feve: patrně budeme o víkendu pokračovat ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.