Únor 12, 200916 r Zrovna si ho dávám protože mám zase volno kvůli prokletému sněhu už mě sere bílej hajzl.
Únor 12, 200916 r Zdar kucíííí,tak jsem dorazil domů po své třetí noční a začíná mi víkend.Budu doma co taky jiného dělat v tom hnusu.Ať vám uteče zbytek prac.týdne rychle.Zdarec
Únor 12, 200916 r tak a je to venku, já se snažil to nějak jemně naznačit a ty hned tak na tvrdo, teď už každej ví, že jsi taky buzna jako já ale co jsem fakt netušil tak že i Michal je teplej V Praze už jsou akorát sračky na ulici,sníh je v prd..i Dáme odpolední kafíííško
Únor 12, 200916 r Autor sejdiku Hujer byl snad te co byl snama na srazu seci Modry Superb ..nebo jsme mu snad rikali jinak ..
Únor 12, 200916 r Tak házím sem fotky nastříkaných lišt, ještě o víkend dát ty spodní do předního nárazníku a interiér, v březnu se sníží a dají nové zadní lampy mám hotovo Upraveno Únor 12, 200916 r od Luky15
Únor 12, 200916 r to Luky : moc pekny , muzes vyfotit jak mas nalepku na brzdovym svetle pri brzdeni? nemyslim 3. brzdovy.
Únor 12, 200916 r to Petrik: ihihi ty jses nejakej chytrak co kazdymu radi co ma sundat a co ma koupit, hlavne ze nemas ridicak
Únor 12, 200916 r Ta samolepka na zadním světle je z pískový, vypadá to jako vybroušený. vyfotit to zkusím, ale asi to bude stejný jak když nesvítí. A jiný krytky bohužel nedělaj, tak co mám dělat Jedině to dát do laku.
Únor 12, 200916 r Hezky lukyne Jak si to resil s listama, nekdo tu kdysi psal, ze se pri sundavani lamou...
Únor 12, 200916 r Všechno mi dělali v lakovně, přední jsou nacvakaný a postraní lišty se museli oříznout nožem a nemusí se kupovat nový a pak se nalepí nazpět. Zadní nechtěli sundavat tak to stříkli na autě. Auto vypadá o moc líp a na tý stříbrný to je hodně poznat. Na tamavým autě to není tak viditelná změna.
Únor 12, 200916 r Autor to Petrik: ihihi ty jses nejakej chytrak co kazdymu radi co ma sundat a co ma koupit, hlavne ze nemas ridicak Nj ty drsticko Taky proto muzu rypat jak chci Mne prijde auto jako zbytecna investice Ne ja chci taky superba ale udelam z nej Tudora Coupe ...a jen kola a podvozek Upraveno Únor 12, 200916 r od Petřik
Únor 12, 200916 r Všechno mi dělali v lakovně, přední jsou nacvakaný a postraní lišty se museli oříznout nožem a nemusí se kupovat nový a pak se nalepí nazpět. Zadní nechtěli sundavat tak to stříkli na autě. Auto vypadá o moc líp a na tý stříbrný to je hodně poznat. Na tamavým autě to není tak viditelná změna. No tak to je super, co si za to rekli.
Únor 12, 200916 r A vydělat si na něj můžeš mytím aut na srazech . Nic ve zlém, Petříku, já jsem si kupoval první autí hned po vojně za peníze, které mi rodiče našetřili na knížce
Únor 12, 200916 r Autor Vsak ja taky Supa jen ve snech :D Ja dostanu po mamce asi Arosu nebo Golfa "Avant" :D A jen pekne na zem a BBs
Únor 13, 200916 r Dobré ránko hoši Luky ,pěkné sluší Já jsem s Járou do noci hledali únik proudu patrně budeme o víkendu pokračovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.