Luky15 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Pěkné ránko hoši, dnes je u nás -5 takže nic moc. A za komplet lišty (sundání, nastříkání + mračítka a nandání) jsem dával 1000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 To je sakra hezka cena ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Ale doufám že i tak zůstaneš věrný naší 5 a půl partě a nezanevřeš na supíky To vize,ze ne tatka bude mit superba jeste nejaky patek urcite A kdyz bych si to mol dovolit tak ho rad od nej odkoupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Pěkné ránko hoši, dnes je u nás -5 takže nic moc. A za komplet lišty (sundání, nastříkání + mračítka a nandání) jsem dával 1000kč Tyvoe luxus i kdyz mne je strikly kluci ve skode zadarmo mracidla .. :D A listy pry 500,- Jen my pockame na ty chrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 hele strejcu , co tam mas za babu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 brej večír chlapáci,tak u nás žádná změna.Pořád sněží a klouže to jako prase což jsem dnes okusil na vlastní kůži kdy mi to ustřelilo a zničil jsem ráfek zadního kola.Opřel jsem se o obrubník a bylo to.Naštěstí se jednalo o přibližovadlo které mám pod barákem.O feldu.Supík je v garáži a čeká na výměnu oleje.A taky na ty blbé záslepky co chrání tlumiče,páč jsem je při výměně pružin byl nucen zničit a nové se dají sehnat ve škodovce.Samozřejmě je neměli a tak se objednaly tak snad v pondělí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Zdravím vás všechny,dorazil sem domu.Tenle týden mě dal pořádně zabrat.v pondělí sem vyrazil na cesty po evropě a v úterý mě skolila chřipka s horečkama přes 39 a řídit nic moc.Sem konečně doma a ležím v pelechu.Petřík tu pátral po Radkovi a kde je konec Paoolovi a Mafimu???Ty dva už tu taky delší dobunebyli.že by byli pod hromadou sněhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Zdravím tě Peny a přeju brzké uzdravení.Taky by mě zajímalo kde jsou ti chlapi.A co Pavel(Pulper).Taky jsem o něm neslyšel už dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 hele strejcu , co tam mas za babu? strejcu :D slecna no mam tam dat hezci spoluzacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=122460 slintam :D To je kurva tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Tak to nemá chybu.Nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Jojo skoda ze neni vyroba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Jedině si udělát sám v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Krásný den kucííí,zrovna jsem se dodíval na autosalon na primě a byla tam škoda oktávia sherlog kupé.Nemělo to chybu.Dívali jste se někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Jo, byla moc povedena az na ten slabsi motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Ale zato ten displej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 jo jo to se těm klukům fakt povedlo.šikovný český ručičky se nezapřou.Daj do kapsi i automobilku,když to zmáknou doma v dílně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 kluci, koupil jsem si toto http://www.pattex.cz/produkty/pattex-paska-power-fix.html a chtel bych si prilepit zadni RZ. vim ze se to vsude resilo ale muj dotaz zni jestli se musi strhavat takova cerna tlumici hmota co mam pod RZ. popripade jak to mate vy na supech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 taky ji tam mám.Určitě to je tam proto aby spz nerezonovala popřípadě aby se spz neotlačila do kastle.Chceš tam dát spz bez rámečku jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Jojo my jsme ji dali dolu Prace teda naprd,ale slo to A ted to drzi jako prasatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 kluci, koupil jsem si toto http://www.pattex.cz/produkty/pattex-paska-power-fix.html a chtel bych si prilepit zadni RZ. vim ze se to vsude resilo ale muj dotaz zni jestli se musi strhavat takova cerna tlumici hmota co mam pod RZ. popripade jak to mate vy na supech? Lary jeste jdou koupit ty kolicky modrej a bilej a pridelas to bez podlozky ...nicmene v zadu je stejne asi problem ptz tam nejsou diry Uz te prechazi chrom nebo jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 to neni chrom ale nabarveny plast . prave se me libi kdyz tam ten ramecek neni.... a jak myslis kolicky? jako bez lepeni prisroubovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Tak predek je fpoho tam muzes mit der kolik chces ... ale v zadu diru delat to asi fakt ne-e Takze to stejne musis prilepit Normos to odrbej tu vlozku pod spz a prilep to Kolikcy jsou normos i ve skode je prodavaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Kluci tak peknej Vikend razime k babicce :D A dneska to vypada na vytahnuti supa z garage U nas jsme bez snehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Ale zato ten displej.... Displej hezkej ale za jizdy asi nic moc ovladani. Jak clovek ridi, tak neni nad poradny hmatatelny tlacitko, na ktery nemusis koukat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.