Prosinec 31, 201014 r No vidíte chlapci Ríšo a Kájo,takhle mi bylo o vánocích a krom chřipky,byla k tomu srčka jako bič..... to Vám nezávidím,držte se... jinak příjemný zatím pracovní střízlivý SILVESTR
Prosinec 31, 201014 r Tak kamarádi jej ještě brzo,ale nic tím nezkazím. Takže Vám všem kamarádům,známým i neznámým přeju do roku 2011 vše nejlepší,zdraví,štěstí,pohodu,klid a úspěch jak v osobním tak profesním životě.Mnoho šťastných kilometrů bez nehod a s některýma z Vás v příštím roce na viděnou.
Prosinec 31, 201014 r Ahoj chlapi, asi jsem to probačoval tím, že jsem zkoušel samoléčbu a lékaře jsem navštívil až včera. No nic, peru se s tím. Jirko děkuji za podporu a doufám, že se další komplikace konat nebude. Držte se a nezapomínejte na slušný vychováni.
Prosinec 31, 201014 r Nazdár, a kucí nezapomeňte ža Víťa má dnes NAROZENINY !!!!!! Tak ještě jednou Víťo všechno nej nej !!
Prosinec 31, 201014 r Jasan Víťo všechno nejlepší k narozeninám. Už je mi jasné tvoje zrychlené přání do nového roku. Maš asi naspěch dvě oslavy v jeden den to je záhul. Tak ať se daří.
Prosinec 31, 201014 r Tak Vito,ty kluku jeden ,hezky ses uměl narodit přeji za sebe a svou rodinu zdravíčko,štěstíčko,lásku a mnoho osobních úspěchů.tak dvojnásobně oslav chlape
Prosinec 31, 201014 r Já taky přeji Všem všechno nej nej, v novém roce , hlavně zdraví a to ostatní většinou přijde samo!! A ještě co najvíc šťastných kiláků v supech a bez závad!!! Martin
Prosinec 31, 201014 r Tak předně přeji všem všechno nej,nej, hlavně zdravíčko, štěstíčko, mnoho spokojených a šťastných kilometrů v tom Novém Roce 2011, spokojené ježdění a stále dobrou náladu Tobě Víťo v podstatě to samé jen zdvojené k Tvým narozkám - užij si to! Jinak Jiříku, už Tě plně chápu jak Ti bylo na svátky, taky jsem to podcenil a je mi skutečně ouvej - dlouho mi tak nebylo, prostě holt jsem už "dědek" a nevyplácí si hrát na mlaďocha, pořád jsem to podceňoval a nakonec budu muset taky k doktorovi - no uvidím, snad se mi to podaří zdolat, mám sice připravenej Sumamed, ale nechci si jej zatím brát, abych si mohl dát alespoň trochu něčeho ostřejšího. Holt to s Ríšou takto odflákneme, rozhodně nemám na žádné juchání! Mějte se všichni moooc fajn, opatrujte se a pěkně si to dnešní veselí užijte!!!
Prosinec 31, 201014 r Nazdárek kluci.Taky se přidám,vše nej a nej do nového roku hodně zdravíčka a štestíčka přeji.At nam ty supové jezdí a dobře slouží.
Prosinec 31, 201014 r Ahoj kluci, přeju všechno nejlepší do nového roku, hlavně pevný zdraví když jsme teď všichni nachcípaní.. A nesmím zapomenout na ty naše fára, ať nás vždycky dovezou do cíle!!
Prosinec 31, 201014 r Díky kamarádi za přání.Musím dodat že asi netrhám partu protože se o mě taky něco pokouší ale já to spálím.Teda doufám.Tak ať se máme všichni dobře v tom novém roce.Ikdyž dobře prý už bylo
Prosinec 31, 201014 r Ahoj pánové, taky se přidávám do zástupu gratulantů a jsem potěšen že je nás dnes o něco víc. Přeju Všem, aby se Vám splnilo vše co si přejete, hlavně zdraví a štěstí a ať Vám vše vychází v novém roce 2011.
Prosinec 31, 201014 r Tak kamarádi a je to tu zas jako loni,přeju Vám vše nej do nového roku 2011 hlavně mooc zdravý (ríšovi a karlu obzvlášť),štěstí a mnoho pracovních úspěchú.Dávejte na sebe pozor ať se zase v hojném počtu na jaře sejdem na srazu.Doufám,že bude novej rok plnej super srazů jako byla morava. Víťo a tobě přeji vše nej k narozeninám,kluku pěkně to zalej. Tak kluci slavte pijte
Prosinec 31, 201014 r ani já nenapíši nic nového,nebo co zde bylo již kamarády vyřčeno,ale přesto hlavně zdraví a štěstí a lásky přeji za sebe a celou rodinu v novém roce 2011 PF 2011
Leden 1, 201114 r Dobré ráno v novém roce tak si dáme čaj tak ak je chlapci,já naprosto v pohodě,dvě sklenky cuba libre a dvě šampíčka a ok
Leden 1, 201114 r Dobře rano v novém roce taky přeju že, se na to nevy... U mě setrvalý stav, na přípitek tak decka šáňa a pak do peří. Doufám, že to nebude jak na nový rok ta po celý rok aspoň teda u mě.
Leden 1, 201114 r Ahoj taky jsem kolem 10 vylezl z pelechu. Tak at nám to v tom novým roce dobře jezdí a bez poruch!!! A pozor na falešny éčka !
Leden 1, 201114 r včerejší oslava proběhla v pohodě v klidu u krbu s kamarády.půlnoční ohňostroj se poved a všichni přežili Vrátili sme se všichni z novoroční procházky,čistej šumavskej vzduch nám vyčistil plíce a jdem dojíst co ještě zbylo
Leden 1, 201114 r Tak pěkné novoroční odpoledne všem! Jsem na tom obdobně jako Richard. O půlnoci jsem povinně odpálil menší ohnňostroj, dal trochu šáňa a koukal po péří, prostě mizerně a mizerně! Dnes jsem vylezl až k novoročnímu obědu, ale bylo to jen z povinnosti. Je sice pravda, že mám pocit, že léky zabírají, je to o trochu lepší, ale uvidíme - jen abych to nezakřikl. Snad i mě se vyhne to "jak na nový rok, tak po celý rok". Všichni se opatrujte, večer to nepřežeňte s likvidací alkoholových přebytků, či zbytků a mějte se moooc fajn
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.