Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Ahojky všem, tak jsem tu flákací sobotu vzal doslova a z pelechu jsem vylezl cca před půl hoďkou a teď se mi opravdu nic nechce, nejraději bych tam zalezl znova, ale to by asi byl oheň na střeše :smich: Jiříku, musíme doufat a nebo, jestli by jsme se nedohodli s "Bártovou detektivní agenturou", ta má zkušenosti!!! lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj :-)

Chci se zeptat nevite nekdo o dobrem Supovi ( nejelepe 2,8 V6,ale muze byt i jina motorizace ) za 150 tisic ? Jde mi o spolehlive auto zadne stocene km vnitřek v černe kuži polokůže klidně s vyhřevem sedaček klidně i předniho skla.

Nejelep s Moravskoslezskeho kraje,ale sem ochoten si pro nej aji dojet daleko.

Odkaz ke komentáři

Tak vážení, žádný "bobřík mlčení", ale víkendové rodinné povinnosti! Čili, musel jsem rodinku vyvézt, ale bylo to docela fajn. Jinak jsem se teď, když jsem se dostal k noťasu docela pobavil díky Martinovi! :palec2::smich: Víťo, jAK JSI zvládl výměnu termostatu? Mohl by jsi nahodit postup a pracnost, kdyby náhodou. Tady taky padá, ale zatím toho není až tak moc, ale klouže to docela slušně.

Takže přeji všem pěkné snění a dobrý zítřejší začátek pracovního týdne, mějte se fajn :D:w00t1::crutch:

A kdepak se nám zatoulali Ríša s Jiříkem???:kol-131: Že by převzali ABL? :kol-136::kol-147:

Odkaz ke komentáři

kamarádi,tak sem zašel k sousedům,abych vás moh pozdravit.V pátek už bych měl být připojen,teda pokud se to technikúm podaří.Jezděte opatrně,dnes mě nedal přednost autobus a jen díky tomu,že si hlídám i ostatní okolo sebe a neřídím se tím,že sem na hlavní tak jedu,se díky bohu nic nestalo.škrábnul by mi supína a neznal bych se :aggressive: tak zas bude kydat bílej hnus,tak opatrně. :)

Odkaz ke komentáři

To Sejis + Riba: Jiříku, to víš, že jsem byl pochválen a od Vás mne to těší dvojnásob! :smich: Tak už jste převzali toho Bílýho lva? A nebojte se, já se spokojím jen s osmi melounky ročně :D:wacko:

Víťo, že by jsi byl lehkomyslný, či snad i nedbalý - to se nechce věřit :w00t1:kol3

No a na závěr, Martin jako vždy zabodoval dobrým a vtipným obrázkem kol1 , že by jsme si to někdy někde vyzkoušeli?:smich:

Mějte se všichni moc fajn a opatrnosti není nikdy dost, tak se opatrujte andílek:crutch:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...