Sejis Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Máš pravdu Kájo,už jsem neslyšel Járu ani nepamatuji,nevím kde je mu konec??!!snad se ozve syčák jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Ahojky všem, tak jsem tu flákací sobotu vzal doslova a z pelechu jsem vylezl cca před půl hoďkou a teď se mi opravdu nic nechce, nejraději bych tam zalezl znova, ale to by asi byl oheň na střeše Jiříku, musíme doufat a nebo, jestli by jsme se nedohodli s "Bártovou detektivní agenturou", ta má zkušenosti!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Ahoj, konečně víkend, jo a napadlo u nás trocha sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Tady byl vyhlášen "ZÁKAZ VSTUPU" ??? Anebo se všichni zalekly toho sněhu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Ne, držíme bobříka mlčení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 ahoj lidičkové.Tak víken se blíží ke svému zdárnému konci a zítra zase na novo.Tak opatrně vykročte tou správnou nohou a bacha na tu bílou sračku.U nás to padá jak jeblé by mě z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Ahoj :-) Chci se zeptat nevite nekdo o dobrem Supovi ( nejelepe 2,8 V6,ale muze byt i jina motorizace ) za 150 tisic ? Jde mi o spolehlive auto zadne stocene km vnitřek v černe kuži polokůže klidně s vyhřevem sedaček klidně i předniho skla. Nejelep s Moravskoslezskeho kraje,ale sem ochoten si pro nej aji dojet daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Chlape tady je hospoda, jestli sháníš auto tak si dej inzerát do bazaru Rovnou se podívej jestli někdo z klubáků neprodává.. Na netu je superbů jak much, ale najít toho správnýho může trvat i pár měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Tak vážení, žádný "bobřík mlčení", ale víkendové rodinné povinnosti! Čili, musel jsem rodinku vyvézt, ale bylo to docela fajn. Jinak jsem se teď, když jsem se dostal k noťasu docela pobavil díky Martinovi! Víťo, jAK JSI zvládl výměnu termostatu? Mohl by jsi nahodit postup a pracnost, kdyby náhodou. Tady taky padá, ale zatím toho není až tak moc, ale klouže to docela slušně. Takže přeji všem pěkné snění a dobrý zítřejší začátek pracovního týdne, mějte se fajn A kdepak se nám zatoulali Ríša s Jiříkem??? Že by převzali ABL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 MarcusV: dobrá dal jsem na radu jednoho uživatele z fora co ma SUpika ( modreho B) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Klucíííí děláte něco? Já jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Ahoj chlapáci, tak po odpočinkovém víkendu jsem zase v rachotě. Koukal jsem, že tady moc narváno nebylo. Držte se a ať vám to utíká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 to Lanny: Karle postup nahodím ale nakonec jsem to odložil na středu.Přece jen neděle je od slova nedělat tak jsem to vzdal. Pěkný den mládenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Víťo, jen musím souhlasit, skutečně je to od slova nedělat, ale byl jsi se včera ráno pomodlit? Ríšo, a v které práci jsi? V té co jste převzali, čili v ABL a nebo v té Tvé staré, asi to bude ještě větší honička, nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 pro Karla ........to je dost,že jsi nás vyvezl dědku :smich: jinak pokud možno opatrný začátek týdne,včera lítaly ty zkurvený bílý mouchy .......jo já pospíchám,jdeme přebírat s Richardem ABL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 v té staré, ale asi budu fakt si připadám jak (prosím bez komentáře ) Jinak Karle, to mi věř nebylo by špatný, být zaměstnanej za 10 melounů ročně. To by chodil do práce asi i žralok každý den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 kamarádi,tak sem zašel k sousedům,abych vás moh pozdravit.V pátek už bych měl být připojen,teda pokud se to technikúm podaří.Jezděte opatrně,dnes mě nedal přednost autobus a jen díky tomu,že si hlídám i ostatní okolo sebe a neřídím se tím,že sem na hlavní tak jedu,se díky bohu nic nestalo.škrábnul by mi supína a neznal bych se tak zas bude kydat bílej hnus,tak opatrně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 pěkný večer borci to Lanny: Karle tak nemodlil jsem se,ale udělal jsem to z nedbalosti a lehkomyslnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Ahoj, já vím že je pozdě, ale schválně, jestli víte jak nasrat všechny u kauflandu za 10 kč ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 To Sejis + Riba: Jiříku, to víš, že jsem byl pochválen a od Vás mne to těší dvojnásob! Tak už jste převzali toho Bílýho lva? A nebojte se, já se spokojím jen s osmi melounky ročně Víťo, že by jsi byl lehkomyslný, či snad i nedbalý - to se nechce věřit No a na závěr, Martin jako vždy zabodoval dobrým a vtipným obrázkem , že by jsme si to někdy někde vyzkoušeli? Mějte se všichni moc fajn a opatrnosti není nikdy dost, tak se opatrujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Ríša mě dnes naštval tak dnes zůstávám doma. Nebudu nikomu dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Zdravím při úterku páni.. Dal bych si hlt něčeho ostřejšího, zas jsem zdupal zkoušku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Zdravím, jsem zpět a už mne snad nikam nepošlou ... bo jsem dnes 33 let stár :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Kristova noho tolik let.Kde jsou ty časy kdy mi bylo zrovna tak Tak všechno nejlepší kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 to Lanny: Máš pravdu Kájo.Trošku jsem to zveličil.Pravda je taková,že jsem se na to jednoduše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.