žralok Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Děláš dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Všechno nejlepší dvou našim kamarádům. JohanJFV a Fru Fru, kde tomu je konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Přidávám se s gratulacema oslavencům, 33 je fajn číslo, to se dá ještě slavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 I já se s dovolením připojím s vřelou gratulací! Jen tiše mohu závidět těch krásných Kristových 33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Ahoj bando, já se taky připojuji ke gratulantům a přeji vše nej nej. Koukal jsem, že Libor si vždycky nějaký důvod aby nemusel pracoval najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 i já přeji k narozkám téměř kulatým vše nejhorší at se ti vyhne dnes se opět vysral na půl dne UPC internet a TV též to je každý týden něco asi přejdu k jiné společnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 Ahoooj, i já přeju všecko nej nej, a jak řiká Víťa kde jen ty časy jsou když sem měl 33. Chjo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 25. leden 2011 Sdílet Vloženo 25. leden 2011 A ještě jeden holý fakt !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 tak v stávat a cvičit .......příjemný pracovní den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Kašlu na to. Pojedu se do Prahy jen kouknout a něco málo ale hóóóódně málo udělám na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Pěkný den pánové. Kua Libore to se snad svět v prdel obrátí až ty tu napíšeš,že na to nekašleš a že jdeš makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Trochu u nás napadlo tak se mě nechtělo ometat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 pěkný večer borci.No u nás to taky napadlo svinstvo jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Pěkný den pánové. Kua Libore to se snad svět v prdel obrátí až ty tu napíšeš,že na to nekašleš a že jdeš makat čteš mi myšlenky Víto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Tak to vypadá, že jste všichni v nějaký jiný hospodě a nebo, že by jste už byli odrovnaní?? Tak když tu nikdo není, holt si jdu dát do nosu sám Zdravím Vás všechny a přeji krásné snění! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Víťo, došlo na tvé slova! Svět se v prdel obrátil! Jsem v práci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 že bys šel do sebe chlape? otázka je jak dlouho pak bude trvat tvá regenerace po dnešním dnu. Ale jinak všem pěkný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Víťo Včera jsem abstinoval, ale dnes bych dvě dal. První a poslední. Něco dobrého k tomu a byl bych spokojenej. Jinak přeju všem úspěšný den. Ta bílá srač.. nedá pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Tak jsem dnes pracoval a ve 13:30 jsem jel domů. Zítra na to tedy kašlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 no a je to tady.Já to věděl.Jeden den jsi makal teď o tom budeš tři dny referovat a pak se uvidí.Snad to neodležíš kámo pěkný večer kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Ahojky všem, tak se mi zdá, že je tady v naší hospodě asi nějaké špatné pivo, či co? Účast minimální Víťo, musím se připojit k Ríšovi, jsi prostě absolutní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Bré poledne lidičkové.Tak u nás je inverze jako sviňa.Lepší ani nevylézat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Praha hlásí jasno a slunečno. Na sluníčku je úžasně. Konečně je pátek a víkend před námi. Užijte si to všichni vespolek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Já jsem se byl podívat na otočku v Praze a už jsem zase doma. Krásný výlet a cestou zpět jsem jel v koloně dvou supů s Tomášem (Rewn) a dali jsme u mekáče na Route 66 kafe a pokračovali dál. Já na vysočinu a on Brno. Krásný víkend všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 ahoj kamarádi,tak už mě technici připojili internet tak už budu zase v vámi v kontaktu a nebudu muset běhat k sousedům.Včera u nás zase padala ta sračka bílá,už mě to nebaví uklízet. Tak sem sme se přestěhovali z paneláku a je tu neskutečnej klid,ještě že na uklid toho bílýho sajrajtu máme pomocníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.