Březen 31, 201114 r ....Tak teď tomu moc nerozumím, asi by to chtělo vyšší dívčí , případně jiný druh komunikace
Březen 31, 201114 r Zdar vespolek kamarádi.Tak víkend mám za sebou a jsem zase v rachotě.Je pravda že uplynulé tři dny neměly chybu co se týče počasí.Naghodil jsem kola a udělal další spoustu věcí.V úterý mě čeká ještě geometrie no a pak určo zase vletím do nějaké díry.Ale to už je hold marné. Tak se opatrujte borci
Březen 31, 201114 r Zdravím Jiříku, rozhoně nikdo z nás nechce polemizovat o tom co se smí a nesmí, ale přišlo mi jako docela tvrdé "smáznout" případného nového potencionálního uživatele Supího fóra bez jediného slůvka vysvětlení. To je můj názor a myslím, že trocha vstřícnosti ještě nikomu neublížila. Sám moc dobře vím, že mi zpočátku dost dlouho trvalo než jsem pochopil všechny principy našeho fóra a podařilo se mi to i právě díky vstřícnosti a ochotě ˇ"ŽRALOKA", který se mi věnoval a různé "taje" vysvětlil! Za což mu jsem dodnes vděčný Vím, že Tvá úloha admina a moderátora není vůbec jednoduchá a také si ji všichni vážíme a určitě si jsme všichni vědomi, že je třeba nás chránit před "úplným bordelem" - určitě se shodneme. I Tobě pěknou dobrou noc lip to napsat nešlo Karle a naprosto s tebou souhlasím. Jestli bylo něco proti něčemu dalo se to přesunout. Na druhou stranu jsem rád, že jsem Jirku skoro po čtrnácti dnech vyprovokoval k napsání par řádků. S heslem na rtech "pomáhat a chránit" jdu v klidu chrápat.
Duben 1, 201114 r Ahooj kucí Rišáku,zcela máš pravdu,ALE toje pořád do zblbnutí a pokud udělám ústupek jednomu,tak to budou vyžadovat ostatní a pak se tady utopíme v dotazech typu O odpověd a nebo strop tři Já vážně ty pravidla nevymýšlel,já se snažím velmi slušně je dodržovat /mohl jsem dát i varování,ale nedal / Jinak krásný víkend a pokud se dnes budete nudit dívejte se večer přímý přenos od 21 hod na EUROSPORT 2 ,zamávám Vám jedná se o profi box O TITUL PROFI MISTRA EVROPY ONDRA PÁLA náš nejlepší profi boxer v současnosti,budu v rohu s trenerém Juri Krivoručkem,zápas se koná v Berlíně,za chvilku odjíždím do němec
Duben 1, 201114 r Tak šťastnou cestu Jirko a ať se tam k něčemu nepřimotáš. Já na to juknu když to vyjde. Bacha na to mávání, aby si snad borci v ringu nemysleli, že se hlásíš a chceš se taky zapojit. Jinak jsi mě stejně nepřesvědčil, že to tvoje řešení bylo košer, ale to probereme, když to vyjde 9.4.2011 v Dlouhý Lhotě. Vypadá to že by jsme na tebe moli byt tři. Ovšem pokud tam budeš. Jednou si se zmínil o srazu, ale nenapsal jsi ani datum.
Duben 1, 201114 r ...tak proti řádné jundě rozhodně nic nenamítám! Ale kdo bude potom dělat tu záchranu? Tak co kucíííí, jak už se těšíte na volníčko, už je to za chvilku! A snad i stimulace bude? Jo a pánové, tak se přiznejte, kolikrát jste byli vyvedeni APRÍLEM??? Upraveno Duben 1, 201114 r od Lanny
Duben 2, 201114 r Zdar po ránu a po cestě z Berlína,Ríšo měl jsi pravdu abych se k něčemu nepřimotal!!!!!!!Okolo nás p zápase letěla odražená kulka asi 1Om a trefila chlapa z ochranky,krom tří mrtvých a dalších postřelených,život mi proběhl před očima,neb jsem před střelnou byl v té čatně na WC cca 3 minuty......více bude asi ve zprávách.... Jinak kdo se díval,tak ví ,že Ondra Pála Se stal Profi Mistrem EVROPY...fantastické
Duben 2, 201114 r Tak všem pěkné sobotní ráno po včerejší opojné noci (vlastně jak pro koho) Tak tentokrát to asi "PRDEL" nebyla Jiří, věřím, že Vám všem tam bylo asi v tu dobu pěkně ouzko. To si člověk ve vteřině uvědomí, jak je ten život strašně pomíjivej a jak jsme v podstatě proti osudu absolutně bezmocní! Hola, chlapci moravští, Lary a Petr, nějak jste se odmlčeli?
Duben 2, 201114 r Zdravím při sobotě.Tady na sev.moravě je pěkně hnusně,tak budu muset bejt zalezlej doma a neco kutit v dílně.Jinak přeji krásnej pohodovej víkend.
Duben 2, 201114 r Ahoj bando při sobotě. Jsem v pracovním procesu a tak jsem se sem dostal až teď a Jirko čumím jako vrána, na to co se tam včera dělo. Tak hlavně že jsi v pořádku a můžeš na nás dál dohlížet. Jinak hlásím Praha nádherně, sice polojasno ale teplíčko. To mám moc rád a pokud to zítra vyjde tak přezuju na letní. Užívejte víkendu a mějte se.
Duben 2, 201114 r Ahojky Ríšo a všichni, zdravím z prosluněné odpolední Prahy, určitě všichni si užíváme, pokud nám to neše polovičky dovolí ale holt to je náš osud - nás dobráků a to ještě večerní stimulování to jistí! Vůbec to co zažil Jirka včera, mu nezávidím, ale jak jej kluka tvrdýho známe, určitě to už zažehnal, alespoň jsem o tom přesvědčenej! Vzhůru do dalších všedních dnů!!! Pánové, přezouvejte, leštěte své miláčky a těšte se na moravský srazík, nebo, nebo??? Upraveno Duben 2, 201114 r od Lanny
Duben 2, 201114 r Ahoj kamarádi.Přeju Vám příjemný víkend. Jirko hned včera večer jsem se díval v práci na net i viděl jsem,že máme šampióna.Nicméně o střelbě nebyla ani řádka.No hlavně že jsi v pořádku a jsi zpátky.Kdo by se byl nadál,že se bude v Německu střílet na boxu.Kde ten svět spěje.
Duben 2, 201114 r Teda Karel mě předběhl ! Takže už jako druhej , Ríšo přejeme Všechno nej nej , ať se ti splní Všechno co si přeješ !! To i něco víc ti přeje Martin a Aneta !!!
Duben 3, 201114 r Ahoj pánové já vám neobyčejně děkuji za přání a doufám, že se brzy uvidíme a řádně vše co bylo v průběhu roku zapijeme.
Duben 3, 201114 r Ríso vse nej k svatku oslav to stimulaci a uzij si slunecne nedele. Na poligonu v dlouhej lhote sme byli vcera od 9 hodin do peti na zavodech historiků v rally do roku 85.prekrasnej vylet,bylo na co koukat jeli tam jezdci z let kdy tyto auta byli spickovym naradim.byl tam clovek,ktery renovuje veterany s bugatkou z roku 1928,8valcu 150 koni,neco nezkutecnyho,prvne v zivote sem videl jak to jede.predstava drivejsich prasnych cest me mrazi v kostech.oko skodovaka a zigulisti bylo pohlazeno,obrovska spokojenost dam fotky na rajce,můzete kouknout. www.ladapeny.rajce.net Upraveno Duben 3, 201114 r od Peny
Duben 3, 201114 r Hezký večer, skoro už zavíračka . Ríšo taky vše nej a opatrně s alkoholem... Tak na to zapití abych už začal trénovat
Duben 3, 201114 r I já Ríšo přeji Vše nej,hlavně zdravíčko a brzkou shledanou Jinak k mému překvapení je něco málo na seznamu cz o té střelbě,stačí zadat Pála......na to ,že to byla poprava tří lidí a dalších postřelených nic moc popsáno,no hlavně,že na nás díky bohu kulky nezbyly.....fotky dodám,přímo od pramene,pokud bude zájem,jinak na našich ofiko stránkách budou,,,
Duben 3, 201114 r Ahoj klucíííí trochu po zavíračce, jsem tu s druhou várkou poděkování za přání. Jirko, tady něco o tom je. http://www.sport.cz/clanek/184590-boxer-pala-vyhral-titul-mistra-evropy-pak-se-ale-v-berline-v-satnach-strilelo.html
Duben 4, 201114 r Rybovi opožděně fše NEJ !!! A Sejíkovi fčas. Jiříku fše nejlepší. Štěstí ti přát nebudu, protože když se ti vyhli kulky (doufám že ne tvoje) , tak štěstí máš. Zdraví nepotřebuješ, ty se odvezeš a vyléčíš sám a prachy kazí charakter. Tak to je fše.
Duben 4, 201114 r Ahoj Jirko, k tvým dnešním narozeninám ti přeju vše nejlepší a ať se ti splní všechno, co si přeješ.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.