Janinka05 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 no to jsem ráda, takže v květnu jedem na sraz super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Vito predstav nam noveho clena supiku ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Jj není problém.Bando nový člen se jmenuje Jana a těší se na sraz stejně jako já.Přijede zároveň semnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 strucne ... u popisu svyho superba ses rozepsal vice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 No asi mám Superba radši než mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 To by, ale nemel Vito,Vito Uz se na tebe tesim pamatujes na tu cestu z Chabru to bylo nekonecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 no co tě zajímá chlape.Superba jsem popsal dostatečně,ale co chceš vědět o ní? To Jana:auto je auto,ale ty jsi lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Já jsem lepší? nemám takovou spotřebu co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Jsem jeste malej takze takova rada jak jsi k ni prisel apod :D Nee...delam si samozrejme prcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Když vydržíš 15 minut , tak ti Víťa určitě rád odpoví , kde ke mě přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 tady je nejaka seznamka ci co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 seznamka ne, ta je jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 tady je nejaka seznamka ci co? Vid Lary pekne to tady rozjizdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Petříku ty jsi menší jo?Neblázni že ještě porosteš,to už stačilo. To Laras:zdar chlape,ne ne žádná seznamka ale je to hospoda,tak je třeba poklábosit no ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Samozrejme,ze je potreba poklabosit :D No trosku jsem jeste povyrost Jaky tam mate u vas pocasi ?? a tak Jani: Pucuje ti nekdy Vita supika ?? nebo uz jste to resili ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 počasí nechci zakřiknout no každopádně přestalo sněžit a vysvitlo slunko.Uvidíme jak to bude.Asi to nevydrží no,ale je to příjemné neškrábat po dlouhé době auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tatkovy dnesni narozky se segrou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 no nepůjčuje , půjčuje mi jen felicii :-D jinak počasí? nesněží, tak je to ok :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Nj nase banda 5a pul totiz vytahuje supy jen za sucha a tepla Takze si zatim musis vystacit s Feldou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tak tatík má dneska narozky jo?Tak Mário všechno nejlepší a hodně zdraví a ať ti auti slouží.A na srazu to všechno proberem.Petříku hezky mu to přetlumoč páč ty ho ke kompu stejně nepustíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Ani Mne nemluv o tom,ze ho sem nepoustim ... admini mne rekli,ze dokud nebudemem mit kazdy svuj profil tak nam zustane varovani neboj Vyridim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 možná mi Superba půjčí až si udělám řidičák :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Nj nase banda 5a pul totiz vytahuje supy jen za sucha a tepla Takze si zatim musis vystacit s Feldou ... No je schovaný v garáži.Nemám ještě hotovy ty záslepky(to je taky pěkná komedie).A musím sehnat tu gumu pod kapotu.Pak najezdit asi 500kilásků a vyměníme olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Jeje nas ted cekaji rozvody Ale jinak zatim fpoho jen se jezdi a rozmazluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Víťo olej budem měnit spolu to zmáknu levou zadní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.