riba Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Smaž to. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 ..smazáno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Velmi rozumné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 též si myslím.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 (editace) Tak já bych si dal prosím jednu velkou PLZEŇ a ten větší tatarák a 10 topinek. Čekám společnost. Děkuji A ještě prosím popelník! Editováno: 5. Květen 2011, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Počkat, my nejsme v nekuřácké hospodě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 A já už mám v sobě 2 plzínky , a ještě nekončím !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 (editace) Tak koukám, že dnes šli všichni nějak brzy spát, že by se prejuchali??? :smich:Beru zpět, teď se tady objevil Ríša, tak to má být z hospody do hospody Tak se Ríša nehlásí, asi to zabalím, jsem taky nějakej utahanej. Všem hezké snění a dobrou noc Editováno: 5. Květen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Jo jo, jdu jen tak okolo. Sakra dědku ty maš ale držák. Nebo že by stařecká nespavost? Na mě uz to asi pomalinku taky leze, když se podívám kolik je hodin a ještě nechrápu. Jdu to napravit tak dobrou všem, co uz spěj a nebo nespěj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Jako slušnej člověk jdu domů za světla. Platím nebo se ztratím !!! Dejte mi ještě ruce na zem a půjdu domů. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Pěkné dobré ráno všem Jinak Ríšo s nespavostí problémy nemám, spíš naopak, ale od mládí jsem byl vždy noční pták ! Ale už to není co to bývalo, jinak to víš hochu, už Ti to taky leze na bedra, ale nic si z toho nedělej, ono se to dá, když si to nebude člověk moc připouštět, holt to chce ty mladá kůzlátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 chce to ta kůzlátka(velkopopovická) to je jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Jasan a jáká jiná??? I když..................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Ahoj bando, koukám, že po včerejším hokeji si ještě lížete rány. Byla to paráda a doufám, že to klukům bude šlapat až do finále. Užívejte víkendu a načerpejte síly i na víkend příští, budeme to potřebovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Aký je rozdiel medzi frajerom a superfrajerom? Frajer si nechá vyfajcit a potom sa pýta: 'No co moja, aký som bol?' Superfrajer si nechá fajcit a ked sa mu nepostaví povie : 'Pocuvaj cicuška, stáva sa Ti to casto?' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Zdar bando, prosím jedno rychlý točený. Včera večer jsem jaksi zjistil že jsem jezdil s propadlou technickou, tak jsem to narychlo dopoledne řešil. Měli plno a 2 hodiny čekal až se udělá skulinka. Nakonec vše ok a ještě mi pochválili denní světla . Tak si stk taky omrkněte ať jste na srazík připravený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 (editace) Tak Jardo, ještě že tak. Taky mám jedno na stole a čumím na hokej. Ty bratia máj ale smolíka. To asi dobře nedopadne. no a je to v prdeli tuplem. Editováno: 7. Květen 2011, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 No škoda, ale drželi se dlouho. Ale pěkný zápas. Tak už můžu jít spát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Kucí, tak jsem jim dnes tak držel palečky a ono to bylo houby platné, toho smolíka jsem jim opravdu nepřál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Ahoj klucíííí! Jeden gól je fakt málo. Dopadli hůř než my, kdyz jsme hráli doma. Je to začarovaný. Od roku 1986 nevyhrál mistrovství domácí tým. Tak dám ještě jedno a půjdu do hajan. Dobrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Tak hola, hola vážení, vstávat! Hezky trénujte na příští týden, to bude daleko náročnější! Včera jste měli jen pivínka k hokeji a to ještě střídmě, ale co bude za týden, to bude v alejích , tak nějakej ten vyprošťovák a hajdy makat, už mne tahají od 7 hod. nejprve "den matek" - nezapomněli jste? A potom je potřeba dodělat napuštění bazénu a spojízdnit filtraaci, no je to hůza, ale nic nenadělám. Tak alespoň všem přeji pěknou neděli a méně prohánění jak u mne! Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Víte jakej je rozdíl mezi Titanikem a slovenským hokejovým týmem? Když najedou na led tak je to průšvih! lol lol lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Libore kam na to chodíš... . Tak jsem to krásně stihl domů na hokej a stálo to zato. Další vítězství. Přes den jsem fandil bráchovi na maratonu. Pěkný zážitek. Přeji dobré nakročení do pracovního týdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Zdravím všechny ! Tak to nakročení do nového týdne přeji všem lepší, než jaký jsem si včera připravil já, už během hokeje jsem si říkal, že si musím dát přípravku na víkend, tak jsem to rozjel tak, že jsem ještě nyní totálně K.O. Ale koukám, že jsem nebyl sám, poslední v 19:45 Jára a pak už asi všichni byli mrtví, jinak si to neumím vysvětlit! Takže pěknej týden a dobrá příprava na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Jo Karle, víkend byl náročnej. No nic, máme to za sebou a dost toho před sebou. Přeju všem úspěšný pracovní týden a těším se na víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.