Lanny Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Brý večír fšem! Ládíku, já vstávat v půl pátý tak to je moje smrt! Vůbec Ti to nezávidím. Taky se jdu ještě podívat zda jsou tam ještě nějaké nové fotky. Jinak Péťe poděkuj za recept, já jsem včera sbalil tu naši tašku a doma jsme zjistili, že tam byly nějaké buřty, které nebyly naše, tak se tímto omlouváme, ale ten salát z nich je dobrej, i když já moc nemůžu, jen tak na košt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 pěkný úterní den kamarádi.Tak u nás slunečno.Dnes poslední volno a zítra noční.Opatrujte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Ahoj, to dnešní počasí bylo takový neurčitý. Nejradši bych do práce ani nechodil. Měl jsem co dělat abych udržel hlavu a trochu bdělosti. Nějak mi chybí spánek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 jardo jak te muze chybet spanek,kdyz si sel spat mezi prvnimi?vcera sem s ospalosti bojoval taky a dnes to nebylo l nic lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Proč ty srazy nejsou častěj ? Vranov byl prostě 1 , Už ať je další..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Pěknou středu všem Martine, protože by nám potom zevšedněly, ale jinak naprostý souhlas! Opravdu byl Vranov jedničkovej , ale myslím, že byly všechny srazy "Superb clubu" jedničkové. Prostě jsme dobrá "banda" a musíme se snažit, aby nám to šlo! Jinak jsem rád, že i "mlaďoši" perfektně zapadli, jsou to sympatičtí kluci. Víťovi a Ríšovi patří velikánské poděkování a pokud vím, tak už pracují na podzimním Vranově! Takže se už všichni můžeme těšit a věřit, že to opět vyjde na , já slibuju, že Hexe bude opět při nás! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Dobré ráno pánové, zdravím při středě. Když jsme při tom chválení, je taky potřeba pochválit Karla za výběr restaurace. Zkušenosti hospodského se holt nezapřou. Jinak pro informaci, na podzimním srazu se skutečně už pracuje a prověřuje se možnost udělat sraz 17. - 18. září zase na Vranovské pláži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Dobré poledne pánové, tak jsem teď šel z obědu a zasmutnil jsem, že jsem nemohl mít nějakou tu dobrotu jako byla na srazu . to Lanny: No když se tak zhoršilo to počasí před srazem, tak už jsem myslel, že to ani Hexe nezachrání a ona fakt nezklamala....jak jsi říkal, tak to vyšlo Jinak je supr, že už se další sraz plánuje teď...aspoň se o něm dozví více lidí a třeba se sejdeme v ještě hojnějším počtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Díky, díky, to víš, na moji milou Hexe je spoleh, jak jste všichni mohli posoudit. Jinak, ač držím tu odtučňovací kůru, tak na dobrotu od Bazalů, bych se určitě nechal opět zlákat a vůbec se Ti nedivím! Bašta u nich byla skutečně jedničková Je nádherný skoroletní podvečer a v bazénu mám 26° a tak se půjdu prvně letos smočit, jestli mne z toho neklepne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 ulej si za panaka skotskej, ze vraj to roztahuje zily . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 No bazén bych si nechal taky líbit Já se jdu leda tak naložit do vany, ale panák by mi po dnešním dnu sedl, myslím, že jednoho si naleju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Já už dávno sosám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 (editace) ulej si za panaka skotskej, ze vraj to roztahuje zily . ... jako bych Tě slyšel,a nebyl jen jeden a Hexe mi už nadává, že prý budu zase "vožralej"!!! :smich: :smich:Jo, a jinak to mám předepsané od pánů doktorů!!! Editováno: 18. Květen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Kurwáááááááááááááááá a já jsem ještě v práci. Tak užívejte pánové, přeju vám to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 A ty nám nenadávej! Musím si vygooglovat co je to ta práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 kamaradi,dnesni den nestal za nic.Navazel sem z lomu na stavbu a uz dopoledne me pocukavalo ve volantu,myslel sem,ze to asi odchazi lozisko.Postupne to zesilovalo tak me to odpoledne nedalo a rozebral sem to na stavbe.Behem dne sem najel 280 km a asi pri me stali vsichni svati,utrhlo se me oblozeni z pakny na pravem prednim kole.nyty jak kdyz je useka,melo se to nekam sprajcnout,tak bych to asi vyvalel nekde mimo cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 A to se chlubíš nebo stěžuješ. Jen abych věděl co ti na to mám napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Kua Láďo tak to bylo štěstí.Při vší smůle to ještě dopadlo dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 ahojte všeci.Přeju příjemný čtvrteční večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Pěkný pozdní večer všem Koukám, že včera a i dnes hospodu navštívil pouze Víťa/Vick To jsme všichni tak zaneprázdnění, že si nenajdeme chviličku? Tak to vypadá, že půjdu taky do postele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 nespi kurnajs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Ahojky Vilo, to víš já jsem noční pták, ale jak vidíš tak už jsem vzhůru!!! Ty se asi řídíš podle: ranní ptáče dál doskáče a nebo se taky přerazí! Tak jak je to s Tebou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 No so mnou asi tak, ze z MB robia telekonferencny hovor . Ale jedna mudrost na dnes: Programování je jako sex: "Jedna chyba a musíš to podporovat do konce života." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 S O U H L A S :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 (editace) Ahoj bando, tak přeci, aspoň po ránu trochu veselo. To bude asi tím, že už je pátek a je před náma víkend. Docela se těším. Budu dobíjet baterky po minulém, náročném a super.b víkendu. Je to potřeba. Tak si to pěkně užijte. P.S. příští týden jsou Chabry, pojede někdo? Editováno: 20. Květen 2011, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.