Lanny Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Už jen s ohledem na Vila a další je to nutné, proto se dával ten termín tak dlouho dopředu, aby si všichni mohli zajistit volno! Na jarním srazu jsme Tě všichni omluvili, ale teď by to už bylo neomluvitelné a hlavně Ace - Jarda by byl moc smutnej, bez dobrýho parťáka to prý není ONO! JINAK VŠEM PĚKNÝ NASTÁVAJÍCÍ VÍKEND! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 18. Červen 2011 Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 Pěkný víkend bando! Tento měl pro mě být volný, takže samozřejmě od rána lije jak z konve Viděl jsem, že už je založeno vlákno k novému srazu, snad to v září vyjde a zůstanu přes noc. Už se těším! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Zdar a sílu .... no budu muset orodovat v práci za volno, bo máme Chopinovské nokturno pro SD, a.s. :-( .... a já bych tak rád s Jardou popil lahodného moku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 No co pak? Hola hola, práce volá :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Existujú len dva názory: môj a ten nesprávny. takze smola bando . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Já Ti dám "smůla bando"! A co ten můj, který je nejsprávnější!? Jinak koukám, že jsme všichni nějak vytíženi, nebo cooo? Martin má taky výpadek a pěkně dlouhej, o Ríšovi nemluvě, ale ten je víceméně omluven, Víťa leží na krovkách, Ládík se nechává zastupovat drahou polovičkou, asi vzpomíná na tu blondýnu a o ostatních nemluvě!!! Tak se polepšit bando! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Ahoj Lanny,to máš pravdu ,že nějak nestíháme,já ještě bojuju na autě se světlama,koupil jsem je nakonec v obchodě,jedno už jsem dvakrát reklamoval,protože ani nešlo nastavit aby to svítilo tak jak má,tak jsem se naštval,levý jsem dal mý původní....takže kdyby někdo věděl o levém světle na supa-bi-xenon,mlhovka a H3,pouze originál, a ve stavu nového světla,tak ho koupím,protože to co se dá koupit mimo škodovku,je buď horší jakost,nebo mám prostě smůlu...už mě to nebaví......nárazník a světlo už sundavám tak za 8 min, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 sevas , noooo, ja som kupil od jedneho tu z fora za 15ku ceskych, tak potrebujem dat dole naraznik . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Jedna z ulice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 A je škoda, že jsem nedělal autoškolu až teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 pěkný večer kamarádi.Karle na krovkách rozhodně neležím.Pořád je co dělat.Počasí na pytel tak je třeba se nějak zabavit.Jinak koukám že nějak opadlo to první nabuzení co se týče srazu :-) Tak se všichni opatrujte.Adios amigos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Ahoj Kájo a všem !! Jak jééé, no asi dobrý co , jo a víte jak vypadá strach ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 (editace) Jestli není prd tekutej tak jsem se posral. Editováno: 21. Červen 2011, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Tak ještě jeden pokus , no ! A Teď už víte jak vypadá strach ?? !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 no joooo, plyšák byl zase rychlejší !! jéžišmarjá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Je vidět, že ta paní to má pod kontrolou ale evidentně ten pes to přehání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Tak koukám, že konečně se hospoda trochu rozhýbala a nejen hospoda. Jen tak dál kucí! Víťo, snad jsi to moje hecování nevzal moc vážně, všichni víme, že jsi pracovitej jak včelka Mája, tak nic ve zlém! A co se týká podzimního srazu, tak myslím, že se to vylepší, už takto je sedm vozů a také tím, že to nikdo nedal do srazů, tak to budeme muset obnovovat jako jsme to dělali před květnovým srazem, ale to nic, bude to O.K.. To passport: Davide, vůbec Ti to nezávidím, kdyby jsi to měl blíž, tak bych té Tvé zručnosti a rychlosti i využil, pomalu by jsi si mohl udělat živnost na předek SUPŮ Martin jako vždy opět nezklamal, jen mi mrzí, že tu naftu nechal zvodnatět! Tak hoši, pěknou dobrou noc a ještě před usnutím hodně dobrou stimulaci a asi by jsme měli toho Ríšu nějak vytáhnout, on snad už ani neví čí jee?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Tak vážení, resp. milá bando! Tuto sobotu t.j. 25.června t.r. se koná tuning, styling a hifi sraz v Plasech! Tento sraz bývá velmi pohodovej a i naše účast bývá poměrně značná, tak kucí kdo jede, ať dá vědět! Supi se musí přeci občas slétat, nee!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 bezo mna chlapci, ja mam nabity vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 chlapci uz nepite tolko, ved nechajte aj pre biednu slovac nieco . Vsetko zo zapadu vypijete a na SK nic nedorazi, no hanba vaaaaaam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 co robite s tou dialnicou z prahy do brna ?? "Diaľnica D1 v smere z Prahy do Brna praskla z tepla" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 Brnó, Brnó - bůzerantů plnó !!! Z Prahy se všichni teplouši stěhují do Brna. Včera jich tam jelo nejvíc tak se nediv, že dálnice vlivem velkého tepla praskla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 Jelikož ten sraz v Plasech byl vyvěšen velmi, ale velmi opožděně, tak vidím, že to je v podstatě na odpískání! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 ----Učiteľka v škole, aby podporila logické myslenie detí a urobila hodinu zaujímavejšou, sa ich pýta: Viete niekto nejakú zaujímavú hádanku? Prihlási sa Janko: Ja viem. Pani učiteľka: Je to pre vás a strká sa to do vás. Čo je to? Janko, ale takéto perverznosti na mojich hodinách nestrpím! Ale aké perverznosti, veď je to kytica, pre Vás a strká sa do váz! Učiteľka hneď cez prestávku tú hádanku rozpráva kolegyni na chodbe pred zborovňou: Počúvaj, mám skvelú hádanku, hádaj čo to je: Je to pre Teba a strká sa to do Teba ... Janko, ktorý ide práve okolo, hovorí: VYKAŤ, pani učiteľka, VYKAŤ, inak je to kokot! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 25. Červen 2011 Sdílet Vloženo 25. Červen 2011 Nikdo sem nechodí , tak se aspoň mrkněte na mokry tričko, kdyby náhodou někdo přišel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.