Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj bando, tak po delší době jsem vás přišel pozdravit.

Trochu nestíhám, mám trochu hektické, ale fajn období. Tak užívejte neděle a mějte se fajn. :)

Vloženo

Po týždňovej dovolenke príde majiteľka domov a zistí, že jej papagáj

prevolal 1000 euro.

Za trest ho pribije o krídla na stenu...Smutný papagáj sa otočí - zbadá

krížs Ježišom a vraví: "Hej INRI koľko tu visíš ty"?

on na to: "2000 rokov.."

Papagáj v šoku:" Do p..i ... to kam si volal?"

Vloženo (editace)

Tak koukám pánové, že opět je samé Áčko, tak takto by to teda nešlo, asi se bude muset zavést "kniha docházky"!!!:smich:

Richard se taky ukáže jen na návštěvu, tak pomalu začínám mít podezření, že se s pana "generálního" stal "pan podnikatel", nebo cooo! Prosíme o uvedení do správného obrazu!?lol Ríšo, nic ve zlém, ale nějak nás tady zanedbáváš;):p

A co MARTIN? Už brázdí naše silnice za velkým koláčem? Dej vědět, aby jsme se Ti mohli včas vyhnout!:smich::help:

Editováno: , autor: Lanny
Vloženo (editace)

Ahoj bando tak jsem tu a nikde nikdo. :feve:

Pro Karla: podnikám ale zatím samé blbiny a užívám si trošku toho krásného života, než zase někde zakotvím a nebude zase na nic čas. ;)

Editováno: , autor: riba
Vloženo (editace)

Nazdárek banko ... po dlouhých cestičkách do dílny a na pivko ... stimulace až v pátek :-))

Si asi brzo udělám fotoseriál jak žralok :-(

Editováno: , autor: JohanJFV
Vloženo

Vše nej, nej, nejlepší k 38 narozeninám našemu zásobiteli vtipnými obrázky Martinovi! Hezky si to užij! Hodně spokojenosti a hlavně zdravíčka a ať Tě humor neopouští!:kol-99::gunners3:

Vloženo

Ahoooj přátelé a kamarádi, děkuju Všem za přání, moooc mě to potěšilo. Večir to zapijeme s rodinou a zítra v hospodě, to zas bude... :wacko::blink: . No a hned se mrkněte na vtip , nebo možná realitu ?? ...... Ještě jednou díky...

post-36104-0-83361900-1309537281_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...