Lanny Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 ...... no to víš, včera jsi se nám smál, že jsi tomu ujel a dnes Tě to dostihlo Ale nepřeju Ti to! Tady je dnes o něco lépe a vypadá to, že by se to konečně mohlo vybrat, alespoň, že neprší! Hezky si to tam užívej a nezapomínej na "stimulaci" a pořádně se nám zregeneruju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Krásné úterý :-) Déšť co to je :-) to tady zatím neznám, naštěstí, i když předpověď říká něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Jdu spat, dobrou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Dvaja ožratí si privolali taxi. Taxikár zbadal, že sú opití, tak len zapol motor, hneď ho vypol a povedal: - Už sme tu. Jeden poďakoval, zaplatil mu, ale druhý mu takú vrazil, že až. Taxikár myslel, že si všimol, že sa s autom vôbec nepohol z miesta, tak sa ho opýtal: - Ta to začo bolo? A on mu vraví: Nabuduce neleť jak kokot ! Si nás mohol zabiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Ty jsi vážně laama! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Jde zajíc lesem a křičí: "Přefikl jsem lvici!" Potká vlka a vlk na to: "Hele, zajíci, zmlkni. Chceš, aby to uslyšel lev? A kromě toho ti stejně nikdo neuvěří!" Zajíc běží dál a křičí: "Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici!" Potká medvěda a medvěd: "Zajíci, zavři klapačku. Lev to uslyší, nasere se a problémy budeme mít všichni! A kromě toho ti stejně nikdo neuvěří!" A zajíc jakoby nic: "Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici!!" Náhle se objevil lev. Rozzuřený na nejvyšší míru honí zajíce. Honí ho a zajíc náhle skočil do starého vykotlaného kmene. Lev za nim, ale nějak se tam zasekl. Zajíc obchází lva, blíží se k němu odzadu, rozhlíží se kolem, rozepíná poklopec a říká: "No, tak tohle už mi opravdu nikdo neuvěří..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Taky jeden dobrej: Týpek kupuje nového Harleye a dostane k němu i vazelínu, aby si, když bude mokro, natřel chrom tou vazelínou a že mu déle vydrží. Paráda, potěšil se a hned vyrazil na tom Harleyovi k frajerce představit se rodičům. Přišel tam, dali mu super oběd, všechno dobře probíhá, rodičům se nadějný zeť líbí. Po moučníku mu frajerka říká: "Víš, u nás je takový zvyk hrát po velkém obědě hru, kdo první promluví, ten musí umýt všechno nádobí." No tak se týpek zatne a je ticho. Uběhne 5 minut, 10 minut, po15-ti minutách už se nudí, tak začne před rodičem frajerku líbat. Nic ticho. Tak ji hodí na stůl a pořádně ji vojede. Nic, ticho. Tak popadne i tchýni a taky ji pořádně vojede. Zase nic, stále ticho. Tak jde znuděný k oknu, koukne se ven a vidí, že bude pršet. Tak ho napadne, že by si mohl natřít tu motorku. Jde tedy k židli, vytáhne z bundy vazelínu a v tom se ozve otec: "No dobře, dobře, já to nádobí teda umeju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Hustýýýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Tak já mám taky neco, pro zasmáni , no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 Tak když už jsme se tak pěkně rozvtipkovali :-) Hezký páteční den všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 Dotaz na rádio Jerevan: "Jaká je nejlepší antikoncepce?" "Sklenice vody." "Před a nebo po?", ptá se posluchačka. "Místo toho." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 doporučuji od 1minuty 53 sek. to nemá konkurenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 ale skutečně až od té půlky Jinak musím přivítat po dovolené naší "RIBU" rybičku! Richarde, jseš odpočatej, tak se tady snad objevíš častěji, nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Kaufland kupil Zdeno z Popradu odporucam pozriet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 29. Září 2011 Sdílet Vloženo 29. Září 2011 Přeji všem krásný pátek a jetě hezčí víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 na diaľnici zápcha, veľa áut, vodiči vyliezajú a pýtajú sa, čo sa deje. Spredu ide chlap a hovorí: "Cesta je zatarasená skupinou Rómov, ktorí sa vyhrážajú, že keď nedostanú 3000 €, tak sa upália. Tak robím zbierku." "A koľko už ste vybrali??" " 23 litrov benzínu, 26 litrov nafty, šesť zapaľovačov a jedny zápalky.... " pekny viiikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 1. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2011 Nejlepší reklama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Tak přeji celé naší SUPÍ BANDĚ pěkný počátek pr. týdne a hlavně, aby to pěkné počasí ještě co nejdéle vydrželo! Jinak koukám, že RIBA - RYBIČKA se nám vytratila a nějak v poslední době zcela prdí na tu naší bandu, o hospodě nemluvě! Asi potřebuje stimulaci :prc: ??? Mějte se všichni moooc fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Příjemný začátek pracovního týdne přeju. Informace pro znalé: Martin35 je v nemocnici.Má zlomenou pánev a zápěstí.Zhučel ze žebříku a dnes má operaci tak snad to dobře dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 Ahoj bando, nějak po dovolený nestíhám. Těžko se mi zapojuje do procesu, ale tiše to tu sleduju. Všem přeju úspěšný týden. Martinovi samozřejmě držím palce a přeju brzké uzdravení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 3. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2011 (editace) Myslím, že mohu směle prohlásit za naši celou "SUPÍ BANDU", že Martinovi všichni přejeme, aby se z té šlamastiky v pořádku vylízal a byl zase O.K. Martine, držíme Ti pěsti a vše co se dá, aby jsi se dal do pořádku! Věříme, že to zvládneš se svým pověstným úsměvem! DRŽ SE CHLAPE! Martin je dnes po operaci a operace měla proběhnout úspěšně, tak věříme, že vše bude brzy O.K. Editováno: 3. Říjen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 kamaradi,martinovi preji rychli uzdraveni bez komplikaci a hlavne at neztrati ten usmev.kurna to muselo bolet :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Tak to mě mrzí taky co se stalo Martinovi a držím mu palce. Jinak musím poznamenat, že musel být střízlivý jinak by se mu to nestalo, protože opilec má štěstí. Je to dokázáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 (editace) aj ja troska prispejem s jednou absurditou z EU: # Pythagorova věta: 24 slov # Otčenáš: 66 slov # Archimédův zákon: 67 slov # Deset přikázání: 179 slov # Americká Deklarace nezávislosti: 1 300 slov # Ústava USA se všemi 27 dodatky: 7 818 slov # Vyhláška EU o prodeji zelí: 26 911 slov Editováno: 8. Říjen 2011, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.