PTiCA Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 tak to vypada ze na pr. rok budu kupovat zase jine elektrony takze kdyby nekdo mel zajem jsou moje kola na prodej http://forum.skodahome.cz/topic/114332-prodam-dotz-mugello-85x19-5x112-gumy-michelin/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Hele admine. Nepleť si to s bazarem nebo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Liborku nekecej kraviny a radši mi řekni jestli se mnou budeš chodit na ten volejbal , chceš tedy nahlásit a nebo někdo další ?? martine to kde rastie ??? A byl jsem z toho tak unavenej, že jsem si musel pak dát volno. Jako relaxaci jsem si šel zahrát kulečník a šťouchnout si trochu do díry. Zraloku, tu odniekal poznam, podla tej zelenej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Nechce někdo vytetovat motýlka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 martine to kde rastie ??? Wilo , jak ted chodím na ty rehabilitace tak to tam je , akorat sou na mě moc rychlý........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Tak místo do hospody začnu chodit na rehabilitace - taky je potřebuju a každý tomu říkáme jinak! Že ano, pám velkomožný? Jinak jsem spěchal seč to šlo a koukám, že se snad hospoda opět vyprázdnila, ale alespoň se tady po dlouhé době objevil Wilo a Martin, ten tu brousí, už jsem dostal pěkné maily, ale teď bych dal přednost ! No jo, už si jdu pro něj do lednice, holt nic jinýho mi nezbývá! Omlovám se, teprve mi docvakllo, že zítra je volno a tak jste asi všichni v nějaké jiné hospůdce a nebo "STIMULUJETE" UŽíVEJTE SI TO A ZATíM PĚKNé VOLNO! Jen tak mimochodem, dlouho se tady neobejvil Peny, ani Péťa!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Medvěd se probral se zimního spánku a myslí si, že tu na něj každý bude čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Já jsem včera dělal výběrové řízení na mechanika ke mě na dílnu. Snad jsem si vybral dobře. kua to je výfuk......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 Právě jsem vyhrál půlhodinový souboj s lampičkou z kastlíku Zdravím Supí bandu, která asi slaví svátek v jiném lokále.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 Jó kdyby v lokále... strávil jsem odpoledne úklidem abych v jiné místnosti udělal bordel o něco větší Martin35: já jdu taky hrát, kde je zápisný ... ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Zdravim bando, tak na domluvenou kávičku to vypadá až přespříští týden, dnes jsem se vrátil z říše německé ... Jinak na Volejbal jdu a na kávičku bez plavek taky, možná bych se stavil u žraloka na dílně :-D ¨ Samo, že všem přeji krásný a pohodový víkend. Johan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Zdravím klubáky, koukám, že příští sraz bude na volejbale.. Dneska jsem byl v pneuservisu, ovšem bez přezutí. Gumy, které byly po minulé sezoně "ještě dobré", najednou dobré nejsou Tak přemýšlím, jestli Supa neuložím k zimnímu spánku. Stejně přes zimu skoro nejezdím.. Užijte si víkend chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almazek Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Zdravím, potřeboval bych radu, a jinam než do drbacího fora se mi nehodí.... Dřív (před 14 dny) byla nahoře u menu, taková "chytrá" lištička s jednotlivými typy vozů Fabia/ Octavia/Superb/ Yeti/ Ta se mi nyní ztratila. Mě docela chybí, bylo to moc šikovné, vám se také ztratila? nebo jsem jen něco nešikovně zmáčnul a ona už není....??? Děkuji. Karel D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Taky jsem si sem stěžoval na tu lištu.....takže taktéž ji nemám a rád bych ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Sakra to je najednou zájem o sport hm , a kafe jak by smet , MarcusV - stále vzpomínám na tvoji výbornou Tullamorku na srazu !!!!! A já tu lištu taky nemám , celá změna fora je na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 trošku vám sem zablúdim medzi Superbákov ..len chcem reagovať na tú lištu s jednotlivými vozidlami čo nemôžete nájsť..ak vám to pomôže,tak vedľa nápisu "Zobrazit nový obsah" máte taký akoby špendlík..na ten kliknite a tam nájdete tie jednotlivé podsekcie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 (editace) Hezký podvečer, jdu kolem tak tu zanechám stopu . Dnes bylo relativně teplo, na procházku jak svořeno. Editováno: 19. Listopad 2011, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Na tu lištu si stěžujete všichni ve špatné sekci. Včera jsem se šíleně zřídil. Měl jsem takový vztek, protože jsem se byl podívat u polských sousedů a pak jsem jel s rodinou do bazénu do České Třebové. V Ústí nad Orlicí jsem dofoukal levé přední kolo. Bylo Úplně prázdné. Do bazénu jsem nakonec nešel a měnil jsem pneumatiku. V pneuservisu jsem zjistil, že mám od něčeho proražený plášť na 2 místech a na nic jsem nenajel. Tak jsem se musel vožrat ale ještě jsem udělal škatule hejbejte se s pneumatikami. A ještě jsem byl nakupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Tys woe,tys fotil mojí starou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Kamarádi,tak sem se tu na chvilku zastavil,než pujdu zase dělat do podkroví.To nový forum mě pěkně sere,Vždy sem si ho pustil na mobilu a to jen přes oběd,když nemám čas pustit počítač,nu a teď mě to z mobilu nepustí přihlásit,jen si to můžu pročíst.Mějte se fajn. Martine,sem rád,že už nás zase zásobíš fotkama z nákupů,copa tomu říká tvoje Anetka????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Ahoj Ládiku , ta fotka z nákupu neni ode mě !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Dnes je mi dobře tak si jdu zahrát vodní pólo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Libore leze ti prso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 to stankra6: chlape dobře jsi se trefil.Docela mě ta tvoje hláška pobavila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.