žralok Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Tak to nemá chybu. Kurva to jsem nevěděl, že jako mluvčí budu potřebovat matematiku. To mi nikdo neřekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 Nemá někdo zkušenosti s 1.4TSI na 110kW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 A proč to nenapíšeš do správné sekce k danému motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 V hospodě se člověk většinou dozví nejvíc a umí dát tip na správného člověka. Ale taky je tam dost kibiců, kteří nemají co říct a přesto žvaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 Máš pravdu a trefil jsi to, protože patřím do skupiny kibiců, prudičů, nesnášenlivých a nepřizbůsobilých. Ale taky jsem to napsal, protože moc dobře vím, že do supí hospody chodí z 99,9999999999999999999999999% jen majitelé Supů I. To znamená, že k tvému motoru ti nikdo moc neřekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 Přesně jak piše žralok. V normalni hospode se pije a promlouva o vážnych věcech na které dostaneš samé fundované odpovědi, tady se jen žvaní. A nepije se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 TAk tak v hopsodě se má chlastat, a řešit samé důležité věci, tak jak to bývá !! A né sedět jak u suchánků .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 To říká ten kterej se tu objeví jednou za měsíc. že se nestydíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Nestydím, ty ty, no nic ! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 on se stydět nemusí, má hezkýho superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Díky !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Dobrý ne ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Tak to je povedené.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Není, to je realita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 (editace) Kucíííííí já jsem doma :-) Sděluji testování pneu z loňského roku a letošního začátku: nejlepší pneu na mazlíky a letošní ceny vč DPH v rozměru 225/45/17 v rychlostním indexu H do 210 km/h - Michelin Alpin A4XL ... 4304,- top co hrozně rychle ubejvá - NokianWR G2 XL ... 2826,- - starší model, super vlastnosti - NokianWR A3 XL ... 2900,- - novější bráška G2. vše super o trošku lepší G2 - Nokian WR D3 XL ... 2960,- - nic moc klucí :-( - Kumho KW27 XL ... 2.506,- - trošku hluku za velice výborné jízdní vlastnosti / osobně jezdím vpředu / Editováno: 8. Listopad 2012, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 A co rychlostní index nad 210 km. V minulých letech mě chytli v zimě a změřili za 238 km/h. Ještěže jsem měl index do 290 km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Neříkej, že je zajímalo zrovna toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 No pak je cena o kousek vyšší ... většína lidí tady 180 nepřekročí :-) a jezdí na 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 (editace) Zdravím všechny.Našel jsem foto zajímavého Superba Co si o něm myslíte? Editováno: 9. Listopad 2012, autor: Márty'SP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 že to je starý jak jeruzalééém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 jsou 2 možnosti - dáš si na pašíka B5 čumák ze supa, nebo v německu na supa naroubují prdel z kombíku za nějakej mega poplatek. a dokonce to projde i TUV. -- to na fotce je b5 s naším čumákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Já si to myslel,že to bude půl sup a půl pašík.Říkal jsem si,že to asi bude už starý ale zkusil jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Dobrý podvečer přeju bando. Prvni rok co ma muj sup plechy na zimu a začala dneska dekontaminace litaku, byl to ale hnus velebnosti, a zřejmě i připrava na nový lak a nový krytky středu ala nový znak...nevíte jestli by to pasoval nový znak i na kufr a kapotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 KubinoS: Na kufr a kapotu pasuje novy znak z Citygo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.