Lanny Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 A jakou firmu jsi Davide zvolil tentokrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 To Karel: hodne jsem premyslel a nakonec zvolil uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuplne jinou....:-) Ne,tady v pisku ,myho kamarada,tim tedy myslim kamarada.....sklo tu bude do patku,tak pristi tyden bude nalepeno,pokud to vyjde levneji,jako ze vyjde,snad stihnu jeste zatmavit zadni skla,ale to uvidim,jak dopadnu se sklem...preci jenom jsem nepocital s tim,ze budu muset vysypat 14 tis ze svyho....mam to diky kamaradovy ted dost napnuty,aleco bych pro kamose neudelal vid...:-)......musim se ty ubohosti snad smat,nebo brecet?ja ani nevim.......spis bych blil.......;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Davide, úplně Tě chápu! To je skutečně na blití a to je slabé slovo! Opět se prokázalo, že člověk má prověřovat a pak důvěřovat, ale kdo by to byl od něj čekal - myslím, že v důsledku to byla Tvá nejdražší "grillovačka" v Tvém životě! Jak si Tě pěkně připravil - kamarád! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Je to ubozak,at penize potreboval na cokoli, aspon ted vime,co to bylo zac...na kazdyho se vari voda,jak se rika...tim to pro mne skoncilo,a toho cloveka co se neumi jinak zivit nez takhle je mi fakt lito... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 (editace) A tecka.. Editováno: 7. Květen 2013, autor: passport5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Ahoj, jen ve zkratce. Davidovi opravdu dlužím peníze za výměnu ale nic nebylo schválně a ani jsem si nic nepřipravoval dopředu jak si tady někdo myslí. Hned jak to půjde, tak mu je samozřejmě dám. Kdokoliv potřeboval s čímkoliv poradit a pomoct tak jsem rád pomohl. Prostě se u mě posralo víc věcí najednou, které musím vyřešit. Jedna z nich je, že sup jde pryč a to ostatní tady nebudu rozebírat, protože by mi to mohlo ještě víc zkomplikovat než je teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Kurňa tady se dějou věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Libore, delas nam starosti o co presneji jde? Nepotrebujes jakkoliv pomoci? At se vse rychleji vyresi, Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 (editace) Myslím, že by jsi byl asi jediný kdo by mi teď chtěl nějak pomoct ale myslím, že není jak pomoct, když nepomůže ani ÚOOZ, PČR a kriminální služba. S tím si musím pomoct sám. To ostatní nebude tak těžké vyřešit, jen to chvíli potrvá díky našemu posranému právnímu systému. Ale to není omluva. Prostě Davidovi hodně dlužím. Editováno: 8. Květen 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Libore mrkni SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 To Libor:jsi mi to měl napsat dřív,a ne se neozvat,nebo pozdě,mohl jsem si sklo už nechat dávno udělat..ale oceňuju,že jsi napsal i sem... jen dotaz Libore,na jak odhaduješ tu chvíli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Záleží na rychlosti soudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 a odhaduješ to nějak?bude to do léta třeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Dělám vše pro to, aby to bylo co nejdřív, protože mě to komplikuje docela žití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Teda kluci já koukám, co se tu nedovím. Libore ať jde o cokoliv, tak při slově soud se mi taky nevybavují příjemné vzpomínky. Tak pevné nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Zdravím, tak máme zase a opět za sebou deštivý víkend :/ To počasí si snad dělá srandu a pokaždé když se chýlí k víkendu musí pršet buď celý vik nebo jen půlku... Asi to na ostatních místech ČR bylo obdobný, co??? My teda v Brně sobota zamračená, ale výlet s Bedrunou jsme si udělali i přesto do Lednice A neděle ráno déšť a teď večer i bouřka... Tak objednávejte pěkné počasí na poslední víkend v květnu ať můžem fajně posedět venku u ohně a klajdat Pěkný zbytek neděle a hlavně pohodu před šíleným pracovním týdnem Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 (editace) Už jste to četli, co ti poslanci schválili? Oni opravdu se asi nahoře nudí Ale pro některé to asi bude paráda... No nevím, ale bude to asi zajímavé si číst, kdo předemnou jede Radši mít fiktivní značku, jako má třeba taťka Čuzík a vytahnout jí jen na focení http://zpravy.idnes.cz/poslanci-o-spz-na-prani-a-odebirani-maleho-technicaku-pcg-/domaci.aspx?c=A130515_103152_domaci_kop Bája Jinak není tu tak náhodou nějak mrtvo??? To vás tři zmrzlíci zamrazili, nebo co???? Editováno: 15. Květen 2013, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Individuální značka? To by se mi docela líbilo ale dát za to 10 000 to teda nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Vidím, že jde konečně zas přispívat. V sobotu jsem potkal v Plzenci světlého Supa, denní LEDky, nové znaky ze Citigo.. Někdo z fora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Ahojky Marku, jak jsi to myslel s tím, že jde opět přispívat? Vidím, že už jsi více v Plzni než na jihu!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Zdravím Karle, včera jsem nemohl odeslat ani jeden z příspěvků, nevím proč.. Teď jsem v Plzni až moc často, škola, brigáda a teď zkoušky. Ale ještě pár týdnů a zkouškové snad bude za mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Už se těšíš, že??? To bude potom pohodička! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Něco pro pobavení :D Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 To víš, že se těším Karle. Ale zatím se to pořád zdá být v nedohlednu, jako každý rok touto dobou Co ty, už máš naleštěné fáro na sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 táák,konečně,dnes přišlo sklo........zítra jde auto na výměnu ,tak doufám,že se nic nepo...e,v pátek si ho vyzvednu a v sobotu ráno jedu :-),tím by byla část ty ubohý peripetie za mnou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.