vrbicek Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Honzo já se omlouvám, ale nemohl by si upravovat svoje obrázky aby se vešly na monitor ? po rozkliknutí se mi tvůj obrázek objeví přes dva monitory a ještě část přesahuje k sousedovi na TV v obýváku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 [emoji1] [emoji1] no já tu nemám žádnou úpravu posílám to přes aplikaci tatapalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Pokud máš Android, existuje APK Úprava velikosti obrázků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Zkusím ale nevím jakou velikost zvolit. Mně se to zobrazuje normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Já volím 1024 x něco nebo 800 x něco, to něco závisí na poměru stran fotky. To, že se ti to v Tapatalku zobrazí normálně, je normální, on to komprimuje na rozlišení displeje telefonu. Ale na PC monitoru je to pak přes celý příspěvěk a možná ještě dál. Taky jsem nad tím nejdřív nadával a fotky vkládal až v PC, teď už můžu přímo z mobilu a PC pro čtení fóra už ani nezapínám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GiJo17 Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Dá se nějak změnit nickname na fóru? V nastavení jsem nikde nic nenašel a na fóru jsem našel jen, že se dá změnit jednou za měsíc, ale já ho ještě nikdy neměnil. Díky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Nickname si nemůžeš měnit sám. Pokud se někde píše, že to lze provést jednou za měsíc, tak je to nesmysl. O změnu požádej některého z administrátorů fora. Ovšem nepočítej s tím, že ti to budou měnit každou chvíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Tohle vidím poprvé, praktické až na tu cenu, ale proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Pánové nechci tady spamovat, ale mám navíc střešní nosiče THULE na Superb II - sedan. Tak kdyby měl někdo zájem, jdu to nahodit i na bazar. http://aukro.cz/show_item.php?item=5778742095 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 (editace) Pánové nechci tady spamovat, ale mám navíc střešní nosiče THULE na Superb II - sedan. Tak kdyby měl někdo zájem, jdu to nahodit i na bazar. http://aukro.cz/show_item.php?item=5778742095 To není stejný s combikem zejo?vlastně ani nemůže být nemá hagusy vlastně )) Editováno: 5. Listopad 2015, autor: Jan Beranek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Bohužel ne :-) kdyby to bylo na hagusy tak už to mám na Octavce, ale bohužel. Na nového Supa nepasuje, tak je nám to navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Je tu někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Pořád je tu někdo [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Tak tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Zkouška jestli to tu vůbec někdo sleduje, uvidíme kdo bude další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Ten kdo má tatapalk tak jo 24h denně [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Mě ho mobil furt nabízí, ale neinstaluju ho, prohlížím na mobilu stránky fora stejně jako na pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 baf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Heh, sem se lek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 taky se tu obcas ukazu. ale koukam, ze na jarni sraz uz se nepsalo dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Všichni už se balí, tak tam nikdo nepíše. Vždyť je to zachvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Jj je, ale nejakou aktualizaci kdo vsechno jede a nejede by taky chtelo dopsat. At vime stavy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Heh...huh....hah.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Hoh co ty tu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Tady se spiiiii... Ojejej ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.