Publikováno Listopad 1, 200816 r Ahoj. Máte někdo zkušenosti na OCT1 66kw r.v. 03 s tryskami BOSCH DSLA 150P 764? Jde o to, jak hodně to kouří. O úpravě softu nepřemýšlím. Děkuji.
Listopad 2, 200816 r Ahoj. Máte někdo zkušenosti na OCT1 66kw r.v. 03 s tryskami BOSCH DSLA 150P 764? Jde o to, jak hodně to kouří. O úpravě softu nepřemýšlím. Děkuji. Kourit budou, ale mas uz dobre turbo a zmenou softweru se da vykon jeste zvednout a snizit tu kourivost...
Listopad 2, 200816 r Autor Ten kouř se bude objevovat v celém spektru otáček, nebo jen v těch nížších při plné akceleraci?
Listopad 3, 200816 r Kdyz jse tady resi ty trysky(O1 TDi 81kw tv 98) chtel jsem se zeptat mam najeto 363tis km a chtel bych vymenit trysky a dat tam mozna nejaky lepsi nez ty origo.Jde mi o to jestli to ten motor pobere kdyz ma tolik nabehano. diky za rady odborniku
Listopad 3, 200816 r A co by bylo potreba prekontrolovat? ted sem delal rozvody , turbo , nadzvihatka ventilu ,gufera na vacce , spojku atd... jde mi hlavne o to ze ty trysky uz maji nabehano tech 362tis a asi uz by nebylo naskodu je udelat a kdyz uz by se delaly tak tam dat trosicku lepcejsi nez ty origo. Upraveno Listopad 3, 200816 r od cumla
Listopad 3, 200816 r Jako fakt?? a Jaky bych tam mohl soupnout? Aby to jelo a pritom to este vydrzelo,
Listopad 4, 200816 r Autor To jo, ale podle všech příspěvku mu to bude hulit. Upraveno Listopad 4, 200816 r od Seidl
Listopad 4, 200816 r Ved moze potom behnut k indimu a tam mu pravia soft a nebude to tak dymit, pojde to lepsie, ...
Listopad 4, 200816 r No dobre tak bych je nechal vymenit a pak by se to nechalo sestelovat abych nebyl jak pojizdna dymovnice,a na kolik by tahle koplet sranda vysla?? diky
Listopad 4, 200816 r No ale to turbo ma seidl prece taky. Dyt do novejsich 66kw se davalo to stejny jak do te moji 81kw herky.A psali ze to bude cmoudit
Listopad 5, 200816 r Otázka zní - i když má stejné turbo, tlačí na menší množství paliva stejně vzduchu jako originál 81kW?
Listopad 5, 200816 r No to je otazaka ale si myslim ze to bude tlacit min vzduchu takze by to teoreticky kourit nemelo.A kdyz jo tak bude trosku dymovnice a ti za mnou aspon budou vedet na co sou mlhovky.
Listopad 5, 200816 r Když se tady bavíte o malém množství vzduchu, pomohl by spotrovní K+N otevřený vzduchový filtr s dostatečným přívodem studeného vzduchu? Pak bych navrhoval vyměnit trysky+doladit soft a kouřivost by měla být podle mě menší. Jestli se pletu tak mě opravte-to jemůj soukromý názor. Nevím jestli se dá taková úprava udělat tak, aby se kouřivost i při plném plynu vůbec nezvýšila. Asi ne? Trošku to bude kouřit víc. Ale někteří mají zde heslo : "NO SMOKE, NO FUN"!
Listopad 5, 200816 r Kouří, ne kouří , prvně napište typ a r.v. motoru, pak se můžeme dohadovat. Těžko se radí jak přesně nevíme o co jde Upraveno Listopad 5, 200816 r od Indi
Listopad 5, 200816 r Autor Kouří, ne kouří , prvně napište typ a r.v. motoru, pak se můžeme dohadovat.Těžko se radí jak přesně nevíme o co jde Už jsme to tady jednou psali. Oct1 r.v.04 66kw. Typ motoru ALH.
Listopad 5, 200816 r Autor To jsem psal obecně.Jinak ALH a "81" jsou v pohodě, klidně 764. Tak jestli tomu dobře rozumim,tak se kouřivost nějak výrazně nezvýší při použití 764?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.