Přejít na obsah

Volkswagen Passat CC Super Performance Concept


Ol@f

Doporučené příspěvky

Jenže ona ho ani neplatila ;) ....ona je v ČR a snad i v SR tváří VW,takže už tak k těm jejim milion.přijmům má ještě to její CCčko,nový Scirocco a Tiguana úplně zadarmo ;) .......To bych taky bral dostávat nový auta úplně zadarmo.

Ono ani nemusíš být známá osobnost,ale stačí mít dobrý kontakty....Můj kamarád kterej dělá v mé branži má takhle dobrýho známýho(kancelář.krysu) v MB a každej rok má scela zdarma nový auto+samozřejmě servis,dily atd. ;) ...on jelikož jezdí stejný km jako mé auta,tak jim vlastně dělá takovýho zkušeb.řidiče..akorát jednou za měsíc to tam musí přistavit na kontroly,měření atd. a jinak jen jezdí a ještě s tim autem vydělává dost solidní prachy....Ten má zrovna ted SII 2.0TDI-CR 125kw-DSG opravdu v plný náloži(tam je vše co jde) a zrovna řikal že už se těší na Srpen protože to opět dostane novýho.. ;) ....No jo no,to se nám obyč.lidem stát nemůže.....

Tohle mít jako ten kamarád,že bych měl každej rok scela zdarma nový všechny auta+servis,díly atd.,tak ušetřim tolik že mi stačí 8 max.10.let a jdu do důchodu......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JirkaK: :palec2: ..stříbrná sluší i obyč.Pašíkovi.....Upřímně řečeno stříbrná OII nebo i taková A6 se mi vůbec nelíbí,ale na Pašíkovi se mi líbila vždycky.

Jakej máš interíér??...viděl jsem na Jarově zrovna předváděčku+jsem tam i v jedné před časem seděl a tam měla ten kombinovanej černo-béžovej (kůže-alcantara) a vypadalo to špičkově....sice praktický to asi moc nebude,ale na pohled pecka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ta kombinace, jak říkáš, se mi moc líbí, ale vzhledem k tomu, že mám předváděčku, nešlo si vybírat. Mám černej vnitřek a bohužel to není kůže. Ty stříbrný se dělají dvě a tahle je trošičku do zlatova nebo jak to říct. Jinak výbavu mám dost pěknou, za ty peníze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak celo-kůži bych taky nechtěl...to je mi až nepříjemný,ale taková kombinace kůže a alcatntary tomu moc sluší.

Tak ono už v tom základu to má dost solidní výbavu......Známej má zrovna nabídku na skladovku CC 2.0TDI-CR 103kw v totál.základu v bílý barvě...předmin.týden když jsem čekal u letiště na zpožděnej přílet tam přijel,tak jsem se tam s ni těch 5km jel na něj podívat a prolezl jsem se ho....docela jsem čuměl....nemělo to sice xena,tempomat,kůži...ale zas 17"slušný kola,rádio,volant v kůži,prostě fakt žádná chudinka......Je to totál.funglovka(sklad.auto) a má nabídku za 600.000kč...což je více jak 150.000kč zvýhodnění.......Jediné proč váhá je že to je jen 4.místné.....a to je taky pro mě jediné mínus.....jinak tomu autu nemohu vytknout ani Ň..

Jeden chlapík co jezdí jako dopravce na Letišti kde musejí mít jen Passaty ale řikal že by se snad od MR2010 měla dělat i 5.místná verze(za příplatek)......Prý by to tam u nich bral skoro každej,ale ty 4.místa jim v tom bráněj....mockrát za den se jim tam totiž stane že se mu tam rvou 4.lidi a to by měl v případě současného CC smůlu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Ol@f : to je jiná barva, co myslíš. Tohle je stříbrná, má takovej zlatavej nádech, ale jen lehoučce. Já bych sem hodil fotku, ale zase už jsem zapomněl, jak se to dělá. Jak ?

to karlos : v základu je to opravdu slušná výbava, ale já bych třeba takový auto bez xenonů nechtěl. Cena je to sice libová, ale u týhle motorizace není v základu třeba ani ta adaptivní regulace podvozku, kterou tam já v základu mám. 4 místa mi ovšem nevadí ani trochu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to souhlas...xena jsou první věc co musim na autě mít...naopak zas pro mě jsou zas ty 4.místa klíčová v tom že si to nikdy nemůžu koupit..např.ted jsem min.týden vezl dva šéfy z firmy..Praha-Bruggy-Strasbourg-Mnichov-Praha....sice byli zprvu dva,ale v Bruggách se k nám přidal nečekaně další a v Mnichově jakbysmet,takže to už bych byl z CC tzv.v prdeli...bohužel...Pro mě to je jediný,ale dost velký mínus...škoda,protože CC je od VW po hodně dlouhé době krásný auto.

Nevím sice u CC jak je rešená ta adapt.regulace podvozku,ale u Audi to jejich Adaptivní pneumatické perování je prý hrob....to mi potvrdil každej kdo s tim měl co dočinění a jednou jsem to i viděl na vlast.oči na Jarově ještě když tam dělal ten známej.....šel jsem s nim přes ten jejich velkej dvůr kde odstavujou auta a byla tam A6 a dvě A8 který byli břichem skoro až u země...řikám tomu známýmu co to má být a ten trefně řekl že "audinky spinkaj"...pak mi řekl že maj to věčně nemocný adapt.pneumatický perování.....pak kolega co si přivezl před časem z Německa předváděčku A6-Avant 2.7TDI taky s tím pneumat.pérováním už s tim měl problém taky....tomu to taky lehlo...nakonec to musel nechat opravit v Německu(60.000kč) protože u nás by ho to stálo skoro jednou tolik....Když jsem tohle slyšel a viděl,tak jsem se při objednání A6 tomu radši zdaleka vyhnul.

To píšu jen pro zajímavost a né že by se to u CC sralo....tam to podle mě nebude řešené stejně...protože např.jen to adapt.perování u audi je příplatkem 199.900kč,tak to pochybuju že to bude v autě v cen.relaci jako je CC....

Jinak VW zas začíná dělat pěkný auta....CC,nový Polo atd. ...jsou moc podařený auta....a co jsem viděl v SM jak přistihly na testech novýho klasickýho Pašíka kterej by měl být představen v září...tak to bude taky pecka.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

KROMĚ ZÁKLADNÍ VÝBAVY, KTERÁ JE I TAK DOST BOHATÁ, TO MÁ NAVÍC TOHLE :

rádio "RCD 510" s barevným dotykovým displejem, 8 reproduktorů

CD měnič na 6 CD, přehrává MP3

tempomat

parkovací systém "Parkpilot" vpředu i vzadu

4 kola z lehkých slitin "Interlagos" 8J x 18

opěradlo zadních sedadel asymetricky dělené a sklopné

zvýhodnění sportovní paket: bi-xenonové světlomety, mlhové

světlomety, dekorace "kartáčovaný hliník", zatmavené zadní sklo a

boční skla vzadu, absorbce 65% světla

přední sedadla s aktivní klimatizací, potahy sedadel "Function"

zimní výbava 1: vyhřívané přední sedačky, vyhřívané trysky

ostřikovačů předního skla

bez označení modelu na víku zavazadlového prostoru vzadu

zámek řazení

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A TOHLE JE VE STANDARDU :

Čelní airbagy řidiče a spolujezdce, možnost deaktivace u spolujezdce

Boční airbagy vpředu, hlavové airbagy vpředu a vzadu

Elektronický stabilizační program ESP s impulsem do řízení, ABS s brzdovým asistentem, ASR, EDS a MSR

Dvě opěrky hlavy vpředu, 2 opěrky vzadu (4místné vozidlo)

Isofix, příprava pro připevnění 2 dětských sedaček na sedadlech vzadu, dvě upevňovací oka na plošině za sedadly

Výstražný trojúhelník ve víku zavazadlového prostoru

Automatická klimatizace "Climatronic", 2-zónové nastavení teploty (odděleně pro řidiče a spolujezdce), senzor kvality vnějšího vzduchu s automatickým přepnutím na vnitřní cirkulaci

Elektricky ovládáná okna vpředu a vzadu

Vnější zpětná zrcátka el. nastavitelná a vyhřívaná, zrcátko u řidiče asférické

Vnitřní zpětné zrcátko s automatickou clonou

Centrální zamykání s dálkovým ovládáním

Automatické otevírání víka zavazadloveho prostoru

Elektromechanická parkovací brzda, u vozů s aut. převodovkou s funkcí "Auto Hold"

Posilovač řízení s proměnlivým účinkem

Funkce "Coming/Leaving home", dešťový senzor

Automatický spínač světlometů

12 V zásuvka vzadu a v zavazadlovém prostoru

Palubní počítač s multifunkčním ukazatelem "Plus"

Kontrola poklesu tlaku vzduchu v pneumantikách

Adaptivní regulace podvozku DCC, jízdní režimy Sport, Comfort a Normal (série od 125 kW)

Filtr pevných částic výfukových plynů DPF, bezúdržbový (pouze pro TDI DPF)

Chromovaný rám a žebra masky chladiče

Chromované lišty okolo bočních oken

2 chromované koncovky výfuků

Sportovní sedadla vpředu výškově nastavitelná, s bederními opěrkami, sedadlo řidiče el. nastavitelné v 6 parametrech (bederní opěrka a sklon opěradla)

3ramenný volant v kůži s chromovanou dekorací výškově a podélně nastavitelný, hlavice řadicí páky v kůži

Středová loketní opěrka vpředu s odkládacím prostorem a výdechy ventilace dozadu

Zadní 2místné sedadlo nedělené a nesklopitelné, středová loketní opěrka, průvlak pro přepravu dlouhých předmětů

Odládací box se 2 držáky nápojů mezi zadními sedadly

Nekuřácké provedení

Textilní koberečky vpředu a vzadu

A PERLA NAKONEC, V KUFRU JE PLNOHODNOTNÝ 18" KOLO

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...