Přejít na obsah

Volkswagen Passat CC Super Performance Concept


Ol@f

Doporučené příspěvky

tak dneska mi známej nahodil mimořádnou příležitost ve formě nabídky tohodle krasavce CC s motorem TDI 125kW. Výbava kromě kůže přesně taková, jako jsem si přál. Ještě nedávno stál 1 mega, dneska o 200 t. dolu. Jsem z toho rozvařenej, protože se mi auto moc líbí a za ty prachy bych oželel i ten trochu nevyhovující kufr. Bohužel to asi za mně vyřešila manželka, která ječela, jak píchlá. Mám ještě pár splátek na OII a musel bych držet obě auta. Tohle ženská prostě nepochopí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:kol-26: jsem smutny i za tebe. 125kW to uz je CR nebo jeste PD ?

to si hodnej, ale já zase tak moc smutnej nejsem. Aut bude víc, než dost a prodejci se budou předhánět s cenama. Co není dneska, bude možná zítra. Jak mě včera ta moje vytočila, mrsknul jsem katalog s ceníkem CC do kouta na zem a do teď tam leží. Chodíme kolem něj, jakože tam není :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dneska nakracel do showroomu VW, ze si neco pordim k narozkam, a prt. model CC nemeli. Tak jsem si prohlizel ten model 1:1, a celkem potesen jak cenove to vypada z toho DK a na mobile.de, jsem se pustil do diskuse s prodejcem. Pak ale prisel kamen urazu, to auto je Ol@fovy male. :wallbash::doh:worthy

Fix ma to moc maly dverni prostor takze to vypadalo jako kdyz leze velryba do plechovky, a kdyz uz jsem se tam konecne implodoval tak jsem zjistil ze ty sportovni sedacky me vic nez do speku tlaci zespod do stehen. Tak zase ven, a chlapecku bude nasledovat redukcni dieta, driv nez si to poridis. (takze asi nikdy)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj,CC je fakt moc krásný a povedený auto..po dlouhé době zas VW co mi něco řiká!!!....když jsem ho viděl prvně,tak jsem si hned jeden kousek z nadšením nakonfiguroval,ale když jsem o pár dní později šel k prodejci na kukačku a zjistit co dá za nabídku jsem si ho poprvé otevřel a když jsem viděl že ve středu zad.sedadel je ta zkur.ená roleta na odkládání a prodejce mi oznámil že jinak to objednat nelze,tak jsem hned toto auto zavrhnul.......To je pro moji práci naprosto nevhodné a neakceptovatelné řešení.....nevim proč to ty hňupové nedaj jako možnost výběru...buďto tato roleta,nebo klasika pro možnost třetí osoby vzadu......pro mě velká škoda ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
ty Džordži, to mi chceš říct, že jseš takovej pantofel, že když žena zavelí, že tohle auto ne, tak ty srazíš paty???? to bych se snad rozved :) co si představuje ona? multiplu?

všechnu má svůj čas. Přišla další, tentokrát naprosto neodolatelná nabídka, takže jsem ho včera koupil. Tedy příští týden si ho odvezu. Stříbrná, TDI 125 kW, 18" Interlagos, klimatizovaný sedadla, sport paket aj..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...