black007 Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 poslední dobou mi přestalo svítit osvětlení v kufru a při otevření kufru prostředním tlačítkem a jeho zavření se již sám nezamkne. otevřené páté dveře ale maxidot zobrazuje správně.žárovky jsou ok, pojistku jsem v manuálu žádnout pro osvětlení kufru a zámek nenašel.jinak při odeknutí a zamknutí auta páté dvěře normálně odmykají a zamykají.jsou v zámku dva mikrospínače,jeden pro maxidot a jeden pro osvětlení? nesetkal se tady s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoro55 Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 (editace) Zrovna dnes jsem chtěl napsat podobný dotaz. Nesvítí mi pár dnů osvětlení v kufru. Pojistka je v pořádku, protože je společná s vnitřním osvětlením a přihrádkou spolujezdce a tam svítí. Zámek kufru funguje a signalizace na maxidotu taky. Měřil jsem napětí na osvětlení a tam je. Druhý přívodní kabel ke světlu jde od spínače osvětlení v zámku a ten je zřejmě vadný. Zámek jsem měl venku, a ten je nerozebíratelný. Přikládám schéma. Asi by to chtělo přesunout do :Závady, poruchy, servis. Editováno: 9. Listopad 2008, autor: Zoro55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Zrovna dnes jsem chtěl napsat podobný dotaz. Nesvítí mi pár dnů osvětlení v kufru. Pojistka je v pořádku, protože je společná s vnitřním osvětlením a přihrádkou spolujezdce a tam svítí. Zámek kufru funguje a signalizace na maxidotu taky. Měřil jsem napětí na osvětlení a tam je. Druhý přívodní kabel ke světlu jde od spínače osvětlení v zámku a ten je zřejmě vadný. Zámek jsem měl venku, a ten je nerozebíratelný.Přikládám schéma. Asi by to chtělo přesunout do :Závady, poruchy, servis. Tak jsem to dneska vyřešil.to schéma jsem včera už taky zkouknul.pro osvětlení jeden spínač,pro zamykání kufru druhý. konektor totálně zoxidovanej,nevím proč přez něj není gumová čepička,protože do něj stéká kondenzující voda, např z oroseného okna pátých dveří.uvnitř zámku tři malé piny. jeden uhnilý úplně,druhý visel na vlásku. tak jsem opatrně z boku konektoru vyfézoval vrtačkou drázku,abych se dostal na zdravé konce pinů.doletoval jsem tam zlacené piny z nějaké staré karty z pcčka ) Stačí i jiné piny z čehokoli,aby byly podobné těm původním.pak jsem piny a odfrézovanou díru z boku zalepil tavnou pistolí a zámek namontoval.vše funguje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azaziel Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 aj u mňa úplne presne rovnaká závada, po kontrole spodku a vrchu je u mňa nutná výmena horného zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Hmn, tak to je hodne smutnej pribeh, presne tohle se mi stalo u Fabie, uhnily ty spinace v zamku, tam to navic melo jeste zajimavejsi efekt, nahodne se spoustel alarm, kdyz si auto myslelo ze kufr je otevrenej. Soudruzi z MB se jaksi opet nepoucili, serou na to jak na placatej kamen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuningjanek Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Zdravím všechny bombardáky kluci mám problém s osvětlením kufru na OII combi 2006 nesvítí mi. Kontroloval sem žárovky,pojistky a nikde nic vše v pohodě.Včera mi jeden borec řekl,že prý to je nějakou jednotkou co je ve dveřích myslím,že ale prodávají jen celou sadu a za ranec,tak nevím má s tím někdo zkušenost prosím o radu děkuju všem a přeji všem hezké svátky a nový rok mějte kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoro55 Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 U mě to byl vadný kontakt v zámku kufru. Zkus vytáhnout konektor ze zámku a propoj kontakty. Jsou tam na signalizaci zavřeného kufru a osvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuningjanek Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 U mě to byl vadný kontakt v zámku kufru. Zkus vytáhnout konektor ze zámku a propoj kontakty. Jsou tam na signalizaci zavřeného kufru a osvětlení. No sválně to zkusím dám vědět předem děkuju za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Nazdar, ako dám dole tapacír z kufra, taktiež mi nefunguje osvetlenie v kufri. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 pod gumovým madlem je šroubek, a pak celý ten kryt vytrhneš směrem jakoby dopředu - dží na těch plechových zobáčkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 27. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2011 Zdravím Mám Oct II combi a přestaly mi svítit obě vě lampičky v kufru. Máte nějaké návrhy kde by mohla být chyba ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farda2 Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Můžete mi poradit? Škoda octavia II combi r.v. 2006 -nefunkční osvětlení zavazadlového prostoru,žárovky,pojistky a spínač jsou v pořádku-může se jednat o soft. chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ukro Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 je to tim zamkem co je na patych dverich musis sundat vypln patych dveri povolit tri srouby a odpojit konektor..... mel jsem stejny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 (editace) Poskodene kable v prechodke 5.dveri. Vadny mikrospinac v zamku 5.dveri-kufor. Editováno: 7. Říjen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka1022 Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Zdravím škodováci, přestalo korektně fungovat osvětlení kufru, když otevřu, tak světlo nesvítí, rozsvítí se třeba až za 5 minut co je kufr otevřený. S tím souvisí i funkce automatického uzamčení automobilu při využití středového tlačítka na DO (otevření pouze kufru). Při otevření kufru středovým tlačítkem se kufr odemkne, ale světla nesvítí a když zabouchnu, auto se nezamkne (automaticky). Občas se stane že svítí vše jak má a to potom také funguje automatické uzamčení vozu. Nějaké postřehy?? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 Zkontroluj zámek 5. dveří. Zakopaný pes bude tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 Tohle se mi presne ted stalo. Nesviti mi osveteni v kufru a na maxidotu se mi nezobrazuje "Otevřený kufr" budu muset kuchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 (editace) Mikrospínač v zámku 5. dveří nebo přívodní vedení k němu Editováno: 25. Říjen 2011, autor: Salus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Vyřešeno, byl upadnutý konektor který se nacházá v 5-tých dveřích ze spínače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 Mám podobnej problém, světílko se mi rozsvítí až třeba po půl minutě co mám otevřenej kufr, divný je že na maxidotu se otevřený vrata ukážou hned, když odemknu kufr na klíčích tak hned jak zabouchnu auto se zamkne, takže čidlo bude asi OK, žárovka taky když se to časem rozsvítí, nesetkal se někdo s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carl0s Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 (editace) Zdar, taky mi v OII Combi nesvítí světla v kufru. Sundal jsem tapecírunk a odpojil konektor. Pak jsem to napevno proklenoval a světla se rozsvitila! Takže jsem vyndal zámek a začal laborovat. Prostříkal jsem to kontaktolem a pak to šlo, ale po delší době to přestalo chodit. Takže buď se na to vybodnu nebo koupím novej zámek, kterej nemá ochozenej kontakt. Rozebrat se to nedá. Je to snýtovaný. Tak aspoň vím kde je chyba Editováno: 26. leden 2012, autor: carl0s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 ahojte, menil sem zarovky v osvetleni v kufru (OII MR08) a pri vymene druhe jsem nechte do toho zajel sroubovakem a obe vypnuly...ostatni osvetleni v aute sviti videl sem na tom svetle takove neco ze by to mohla byt pojistka a stacila by vymenit jen ona nebo sem to podelal vic? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 aha tak mi nesviti ani interier, to by teda mohla byt standartni pojistka...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 určite to bude poistka,buď 5 alebo 7,5A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 A je to v tom horním dílu (co je ve víku) nebo v tom spodku (v kastli)? Někde jsem četl, že pokud je spínač v tom spodním dílu, je to jen pro multifunkční ukazatel (maxidot). Zkoušel už někdo výměnu toho mikrospínače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.