Přejít na obsah

tuningjanek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení tuningjanek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj všem měl bych k vám všem prozbu mám fabii 1,4 16V 74kw rok 2000 a problém je v tom,že se mi občas stává,že nemohu nastartovat na palubce se mi rozbliká kontrolka s autíčkem a v něm je klíč při otočením klíčkem ještě před nastartováním tak mi začne blikat a nemohu nastartovat a je den kdy se rozvítí a hned zasne pak nastartuje bez závad. Každý mi říká,že je závada bud v jednotce nebo v klíči,ale klíče mám 2 a při výměně druhého klíče to dělá také je možný problém v jednotce,že to špatně načte? Vůbe si nevím rady a chystám se po neděly na diagnostiku co mi to napíše.Všem děkuji za rady už sem s fabiie na mrtvici.
  2. No sválně to zkusím dám vědět předem děkuju za radu
  3. Zdravím všechny bombardáky kluci mám problém s osvětlením kufru na OII combi 2006 nesvítí mi. Kontroloval sem žárovky,pojistky a nikde nic vše v pohodě.Včera mi jeden borec řekl,že prý to je nějakou jednotkou co je ve dveřích myslím,že ale prodávají jen celou sadu a za ranec,tak nevím má s tím někdo zkušenost prosím o radu děkuju všem a přeji všem hezké svátky a nový rok mějte kluci.
  4. ahoj kolik chceš za to Bolero?

  5. Pasovat ti bude určitě a jas a zvuk vše jde jak má jedno mám už to novější viz.foto cena 5999kč je 2.měsíce staré koupli sem columbuse.
  6. tuningjanek

    tuning fabia

  7. Já sem také s bohdalce ulice nad vršovskou horou tam je to také žrádlo tam mi v garáži sundaly alu za 42 000 kč a ještě sem je ani nedoplatil a pojištovna mi dala 12700kč at nežeru jo bohdalec to mio povídej jsou to chcípací a kor ty fetky těch je všude ranec.
  8. Prosím tě na Praze 10 v záběhlicích jak je v korytech nahoru jsou tam ted 2 novostavby slatinka,tak tam se o mě postaraly není to po prvé mám 206 komplet v tuningu tam se mi o ní postaraly 3 krát do roka hudba za 77 000 kč v p...
  9. No doufám jenže ty idioti jsou tak chytří,že už si davají bacha. A přitom mi to každý říkal nedávej tam columbuse zapláčeš no tak tady to mám
  10. Jo to je slabé slovo vzaly mi i ponožky a trenky co sem měl v kufru ze cvičení je to ubohý já ho chytit tak ho dobiju,že by se nezvedl zmrd jeden. Jinak dík za soustrast važím si toho
  11. Zdravím všechny,tak dnes ráno jsem myslel,že mě raní mrtvíce nebot jsem šel ráno do podzemní garáže v Praze 10 a co mě nepotkalo...... Nečekaná návštěva někdo mi vyvrtal dvě díry nad zámek a otevřel mi ocII komplet mě vybraly (navigace columbus,jumbo box,tapec,volant,xenony,řadičku,schránku na brýle maxidot..... posílám foto dveří co tomu říkate koukám,že mají novou metodu vloupání. Tak že bacha !!!!!!!!!!!!!. Mám 10 000 kč spoluučast tak,že mě investice nemine navíc columbus maxidot a volant kožený mě pojištovna prej nezaplatí nebot to nebylo součástí smlouvy v havarejním uzavírání nebo tak něco.Navíc navi columbus je ze superba a maxidot je dokupován s volantem zvlášt no masakr........... Ale našl sem metodu jak ušetřit za lak a za servis dveří viz foto alespon něco než kopnout do žaludku jak se říka.Mějte se a opatrujte své krasavce.
×
×
  • Vytvořit nový...