Galaxy64 Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 (editace) Ahoj vsem, prominte za mizernou fotku, ale nejak se mi to mazlo. Dostala se mi na stul krabice s timhle balastem, nevite nekdo jak to zapojit? Je to vubec k necemu, v dobe "kapesnich navigaci"? Neskutecna hromada dratu k tomu je, a vubec mi neni jasny, kde to bylo v Octavii umistene. Uvitam jakekoliv info, dik K. Editováno: 9. Listopad 2008, autor: Galaxy64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Něco podobně pravěkýho máme v Caravelle, až bude chvíle tak to vystříhám, takže já osobně bych to hodil do konťáku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 pokud to bude brát DX mapy co jsou ve velkých navigacích tak to podle mě bude slušná věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 9. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Tak co teda, kontejner je za rohem, mam se s tim teda babrat, jen nez to rozmotam je aspon na pul hodiny . Nejaky schema, co jsou DXmapy?, co mam shanet, nejaky cdcka k tomu jsou, samozrejme Deutschland blabla. Je to ale takovy obludarium, ze si neumim predstavit tohle namontovany v aute. Pouzivam TOMTOMa v telefonu nebo v PDA a dojel jsem s nim vsude. Takze to asi fakt vyhodim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Chtělo by to napsat nějaký označení, potom ti Vaša řekne o co jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 (editace) podla tych napisov na displayi a hlavnej jednotke(?) je to stara verzia navigacie Blaupunkt TravelPilot. Ako stara netusim, ale asi dost. Skus odfotit nejaky typovy stitok na nej a pohladame. Posles mi to na SK? edit: nasiel som taketo cosi, mozno to je starsia verzia. RGS06A Editováno: 9. Listopad 2008, autor: olisoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 tak vydzte, kouknu jesti tam neni neco vice. treba stitek, nebo tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 A este k tomu, co som vystrachal - je to podla vsetkeho "professional series". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.