Přejít na obsah

Asi praveka navigace

Galaxy64

Doporučené příspěvky

Ahoj vsem, prominte za mizernou fotku, ale nejak se mi to mazlo.

Dostala se mi na stul krabice s timhle balastem, nevite nekdo jak to zapojit? Je to vubec k necemu, v dobe "kapesnich navigaci"?

Neskutecna hromada dratu k tomu je, a vubec mi neni jasny, kde to bylo v Octavii umistene.

Uvitam jakekoliv info, dik K.

post-1113-1226237249_thumb.jpg

Editováno: , autor: Galaxy64
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak co teda, kontejner je za rohem, mam se s tim teda babrat, jen nez to rozmotam je aspon na pul hodiny :aggressive: .

Nejaky schema, co jsou DXmapy?, co mam shanet, nejaky cdcka k tomu jsou, samozrejme Deutschland blabla.

Je to ale takovy obludarium, ze si neumim predstavit tohle namontovany v aute. Pouzivam TOMTOMa v telefonu nebo v PDA a dojel jsem s nim vsude. Takze to asi fakt vyhodim. :help:

Odkaz ke komentáři

podla tych napisov na displayi a hlavnej jednotke(?) je to stara verzia navigacie Blaupunkt TravelPilot. Ako stara netusim, ale asi dost. ;) Skus odfotit nejaky typovy stitok na nej a pohladame. Posles mi to na SK? lol

edit: nasiel som taketo cosi, mozno to je starsia verzia. RGS06A

cliowil32.jpg

Editováno: , autor: olisoft
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...