Publikováno Listopad 9, 200816 r Ahoj vsem, prominte za mizernou fotku, ale nejak se mi to mazlo. Dostala se mi na stul krabice s timhle balastem, nevite nekdo jak to zapojit? Je to vubec k necemu, v dobe "kapesnich navigaci"? Neskutecna hromada dratu k tomu je, a vubec mi neni jasny, kde to bylo v Octavii umistene. Uvitam jakekoliv info, dik K. Upraveno Listopad 9, 200816 r od Galaxy64
Listopad 9, 200816 r Něco podobně pravěkýho máme v Caravelle, až bude chvíle tak to vystříhám, takže já osobně bych to hodil do konťáku...
Listopad 9, 200816 r pokud to bude brát DX mapy co jsou ve velkých navigacích tak to podle mě bude slušná věc
Listopad 9, 200816 r Autor Tak co teda, kontejner je za rohem, mam se s tim teda babrat, jen nez to rozmotam je aspon na pul hodiny . Nejaky schema, co jsou DXmapy?, co mam shanet, nejaky cdcka k tomu jsou, samozrejme Deutschland blabla. Je to ale takovy obludarium, ze si neumim predstavit tohle namontovany v aute. Pouzivam TOMTOMa v telefonu nebo v PDA a dojel jsem s nim vsude. Takze to asi fakt vyhodim.
Listopad 9, 200816 r podla tych napisov na displayi a hlavnej jednotke(?) je to stara verzia navigacie Blaupunkt TravelPilot. Ako stara netusim, ale asi dost. Skus odfotit nejaky typovy stitok na nej a pohladame. Posles mi to na SK? edit: nasiel som taketo cosi, mozno to je starsia verzia. RGS06A Upraveno Listopad 9, 200816 r od olisoft
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.