SnakeBR Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Zdravim chlapi. Chcel by som taku radu od Vas... Oco mi nechal jeho octaviu, on si kupil nieco ine. Ta octavia je 2,0 benzin, ma 9 rokov a najazdene 280 000 KM. Oco ju kupoval ako novu, takze KM su skutocne. Len neviem, ci si ju nechat alebo radsej predat a kupit nieco ine? Motor ide este dobre, len sa bojim ze budem do toho uz len invsetovat velke koruny a aj tak sa mi zachvilu poje*e. Neviem, kolko moze ten motor este vydrzat cca.? za vela by som ju uz asi nepredal s tolkymi KM vsak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 S tímhle konkrétním motorem nemám zkušenosti, ale všeobecně motory moderní konstrukce vydrží klidně půl mega. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-o-s-h-u-a Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 To: SnakeBR Tak vzhledem k tomu, že je auto z rodiny, tak bych ho neprodával a nechal si ho - určitě víš jak se choval k vozu člověk před tebou, tak pokud auto šlape, tak není důvod prodávat.... Jinak já zatím tolik na svým nalítáno nemám, ale jiní kluci z fora možná ano - tak jsem sám zvědavej co na to oni..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Pokud nepotřebuješ např. větší auto atd., nebo nechceš vyložena klepocáka (naftu), tak bych si 2.0 nechal. Mám to samé to co ty i stejně staré, nalítána přes 200 tisíc a co vím, tak já jsem měnil jen zapalovací trafo a chladič, jinak klasika servis a co jsem tak koukal, tak předchozí majitel dával jinou váhu vzduchu a jednu lambdu. Tyhle motory jsou dle mě docela dost poddimenzované, takže by měli hodně vydržet. Aspoň víš, co se na tom autě kdy dělalo. Když koupíš něco jiného, tak do toho možná nacpeš ještě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 15. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Jj no tak mne tento motor vyhovuje, je dost silny aj ked to nie je na preteky ale da sa na nom dobre vyblaznit Spotreba mi vychadza tak 6,5-7,0 l ked idem kludne, ked mu davam zabrat tak ide na 9,5-10,0 l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 tak max. do toho kopni LPGčko .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Tak teď nevím, jak montáž LPG do auta pomůže k tomu, aby se snížila poruchovost motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 pardón, jsem to napsal blbě, jsem to LPGčko myslel kdyz mluvil o spotřebě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 16. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 tak myslite ze sa to oplati ked uz ma motor tolko km? tak mne ta spotreba az tak nevadi, dlhodobo mi to ide na 8,2 l 30% mesto, 20% dialnice a 50% okresky. Mne ide skor o tu poruchovost, ci sa mam pripravit v najblizsej dobe na vacsiu investiciu,ze zvykne na tychto motoroch nieco odist a tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 (editace) Já bych si ho nechal, 280 tisíc km není tak moc. Dopřávej mu dále dobrej servis, olej atd. a bude sloužit dobře. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...zkušenosti Editováno: 16. Listopad 2008, autor: KaJe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 k tomu lpg kamarat ma seat cordobu montaz splynovaca pri 160 000km teraz ma nejakych 380 000km a motor slape stale je to 1,6 nevidim problem ak by si chcel lpg ja by som dal ak by som mal benzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mihot Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Ja by som ho urcite nemenil ak si spokojny. Ved to auto poznas a za to co by si ho prresal asi tazko by si kupil nieco lepsie a ked sa bude kazit tak sa bude kazit ved nic nie je naveky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semenka Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Při zvažování taky záleží kolik toho ročně najezdíš? Jestli 10k nebo 50k. Pokud málo, tak než bude na tachometru těch 350 až 500, které někteří tady udávají (max. je myslím 600k) tak to stejně vyměníš za něco jiného. Teď víš, co od toho auta můžeš čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Melicharik Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 s timto motorem sice zkusenosti nemam .. ale mam 1.6 75kw a pri 405tkm jsem tam nechal udelat plyn, na spotrebe je to fakt hodne poznat, takze nejakych 200tkm neni na plyn moc podle me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokta1 Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Určitě jsi ji nech a přidej plyn +flash-lube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Nechat - pokud resis spotrebu tak max LPG, jinak servisovat. Autu v bazaru za nejakou hodku neprokouknes jeho minulost, vse se omlazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Dívali jste se kdo a kdy to založil. Kdy ho tento problém trápil? Už loni v listopadu to bylo out . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.