Fan!s Vloženo 24. Březen 2008 Vloženo 24. Březen 2008 Konečně jsem si sehnal novou ŘJ HF-BT a nechal jsem si jí v servise aktivovat. Tady je výsledek. Citovat
Doli Vloženo 24. Březen 2008 Vloženo 24. Březen 2008 Za kolik si ji kde sehnal? Taky ji potrebuju. Ale asi si jen necham prehrat software. Citovat
ton1 Vloženo 26. Duben 2008 Vloženo 26. Duben 2008 Ahoj, mám originál HF BT (bez adaptéru) a vyměnil jsem volant za multifunkční s ovládáním na telefon + ŘJ (série AQ). Pravá strana tlačítek volantu je funkční ale na levé straně funguje pouze vypnutí podsvětlení volantu. Proč nefungují i levá tlačítka na volantu pro ovládání telefonu? Je nutnou podmínkou pro funkčnost tlačítek telefonu na multifunkčním volantu telefon spojený pouze přímo přes adaptér? Napadájí mne pouze dvě možnosti: 1. telefon je spojen přes BT a není tedy v adaptéru. 2. není správně nakódována jednotka telefonu (mám tam 0000366) Díky za možné info a typy. Zdar Tonda Citovat
pepko2 Vloženo 1. Květen 2008 Vloženo 1. Květen 2008 HF BT urcite nepotrebuje k funkcnosti adapter ... ja ho tam sice mam, ale nepouzivam ho ... a pri objednavani auta sa mi pytali ci mi ho maju namontovat, pre istotu som si ho dal namontovat, mozno ho niekedy pouzijem ... kazdopadne HF BT bez problemov funguje s MF volantom ... Citovat
Jirik.DC Vloženo 1. Květen 2008 Vloženo 1. Květen 2008 Nejde o funkčnost HF BT s adaptérem, ale o funkčnost levých tlačítek na volantu ve verzi ovládání telefonu..pokud budu mít jen HF BT bez držáku telefonu, bude skupina tlačítek na volantu funkční..nebo je potřeba něco změnit? uvažuju o tom, že bych vyměnil tu levou skupinu tlačítek právě za ovládání na tlf. Citovat
THORIN Vloženo 3. Květen 2008 Vloženo 3. Květen 2008 Já mám originál z výroby jak MF volant tak HF sadu. Když vyndám adaptér s držáku přestanou mi fungovat levá tlačítka na MF volantu, telefon je spojen s HF sadou přes BT. Na levé straně mi fungují pouze tlačítka pro osvětlení, a pro hlasové ovládání. Kdzž nacvaknu adaptér začnou fungovat i tlačítka pro vstup do menu telefonu a opuštění menu. Citovat
Jirik.DC Vloženo 4. Květen 2008 Vloženo 4. Květen 2008 Takže jedním slovem..s telefonem jen přes BT bez držáku je to v podstatě nanic, je to tak? Citovat
THORIN Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 U mého auta rozhodně ano, ale dnes je již v konfigurátoru možnost objednat auto s HF BT bez držáku na přístrojovce. Jde-li to kombinovat i s MF volantem to nevím. Citovat
Milhausek Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 sám jsem si dodělával HF BT sadu i MF volant '(nejdřív jsem měl jenom pro rádio a po dodělání HF jsem dodělal i tlačítka pro ovládání HF).. a vše mi funguje bez problému... zapnu zapalování, telefon se připojí... po chvilce zmáčnku na MF volantu telefon a dostanu se na maxidotu do menu telefonu.. potom už pravýma šipkama se pohybuju v menu seznamu atd.. všu funguje tak jak má!!! Takže vše funguje!!!! za chvilí půjdu do auta a přidám kodování HF i podvolantové jednotky Citovat
Milhausek Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 a navíc jde nakodovat MF volant pro radio tak, že při dodělání HF sady se tlačítko Mute změní na PTT - hlasové vytáčení Citovat
Doli Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 a navíc jde nakodovat MF volant pro radio tak, že při dodělání HF sady se tlačítko Mute změní na PTT - hlasové vytáčení Tak sem s tim kodovanim, to me zajima i kdyz multi. volant nemam. A Jirika.DC asi taky! Citovat
Milhausek Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 jednotku mám taky AQ, kodovaní podvolantovky mám 002042 a telefonu 466 Citovat
Doli Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 jednotku mám taky AQ, kodovaní podvolantovky mám 002042 a telefonu 466 Diky. Citovat
trixx Vloženo 6. Květen 2008 Vloženo 6. Květen 2008 Zdar, mne se to odpojuje taky, OII, MR2006, telef. SE K750i. Kdyz vypnu svetla, otevru dvere atd. V "servise" je to prekvapilo ?!?! Asi pujdu natvrdo do reklamace jako Diamant - budu chtít novou RJ. Tohle je prece normalni, telefon se odpoji, kdyz otevres dvere, protoze je to tak nastaveny, mysli si to, ze odchazis z auta. Naopak se neprerusi BT spojeni s mobilem, pokud vypnes zapalovani a vytahnes klicek, ale probiha hovor - az do skonceni hovoru to vydrzi sparovany. Mam jednu BT HF jednotku na prodej, protoze schanim novejsi verzi ktera bude aspon troch fungovat s Symbianem (+ soft od nokie), na soucasny se mi to nedari rozchodit. Auto je roky vyroby 2006 (MY2007) kdo by mel zajem o moji "starou" jednotku, napiste SZ. Nekdo tu mluvil o Alesiovi, ze prodava novy RJ. Muzete mi k tomu rict neco podrobnejc. Jinak kolik je cena ty novy RJ? Citovat
trixx Vloženo 6. Květen 2008 Vloženo 6. Květen 2008 pridam info: Telefon 5P0862335B FSE_2P5x H21 Kodovani 555 Cislo Servisu xxxxxx 5P0862335B 000 0060 Citovat
Doli Vloženo 6. Květen 2008 Vloženo 6. Květen 2008 Tak co Jiriku budes kodovat nebo pockas na skodahome? (teda jestli dorazis) Citovat
Jirik.DC Vloženo 7. Květen 2008 Vloženo 7. Květen 2008 Tak co Jiriku budes kodovat nebo pockas na skodahome? (teda jestli dorazis) To kdybych tak věděl, co tam mám za kódy zas bych nerad pořídil nová tlačítka a ono to pak nešlo Citovat
Milhausek Vloženo 8. Květen 2008 Vloženo 8. Květen 2008 (editace) půjde.. věř mi.. vyzkoušeno na mém voze, vlastní instalace MF volantu i BT HF.. samozřejmě i vlastní nakodování Editováno: 8. Květen 2008, autor: Milhausek Citovat
THORIN Vloženo 10. Květen 2008 Vloženo 10. Květen 2008 to Milhausek Já mám jiný problém. Mám sice v autě origo HF sadu spolu s MF volantem, jenže jsem měnil řídící jednotku HF sady. Zatímco u původního provedení nefungovaly na MF volantu tlačítka na pravé straně se šipkamy nahoru a dolu v poloze pro telefon, ale vždycky jen přepínaly rozhlasové stanice, po výměně řídící jednotky HF sady dokáží tato tlačítka listovat v menu telefonu, ale zároveň stále přepínají i rozhlasové stanice, což je dost nepříjemné, hlavně když déle listuji v seznamu telefonu. Zkoušel jsem to nechat překódovat v servisu, ovšem jejich odpověď byla následující: pro listování v menu telefonu slouží přepínač na páčce stěračů a na MF volantu to nemá fungovat. Mám modelový rok 2005, to jest u těchto aut to opravdu nefungovalo, ovšem novější auta fungují takto bez problému. Takže kde je zakopaný pes? Nechá se to překódovat anebo je nutná i výměna něčeho dalšího? Citovat
Jirik.DC Vloženo 10. Květen 2008 Vloženo 10. Květen 2008 na mém MR2005 také můžu listovat v menu telefonu přes MF volant. Jinak když jsi v menu tlf, to ti u toho hraje rádio? Mně se, tuším, při tom "vypne" Citovat
Doli Vloženo 10. Květen 2008 Vloženo 10. Květen 2008 na mém MR2005 také můžu listovat v menu telefonu přes MF volant. Jinak když jsi v menu tlf, to ti u toho hraje rádio? Mně se, tuším, při tom "vypne" Se ti vypne az kdyz das volat cislo, ne! Thorin: Myslim ze je to jen o spravnem nakodovani! A Jiriku chces to teda nekdy nakodovat nebo ceho se bojis? Citovat
THORIN Vloženo 11. Květen 2008 Vloženo 11. Květen 2008 Když jsem v menu telefonu, tak rádio pořád hraje, vypne se jen při hovoru. Listovat v menu telefonu mohu na páčce stěračů, a na to rádio nereaguje, ale když na to použiju tlačítka na MF volantu tak se začnou přepínat rozhlasové stanice. Co s tím? Citovat
Jirik.DC Vloženo 11. Květen 2008 Vloženo 11. Květen 2008 Tak jsem to dneska cestou zkoušel..fakt to hraje, dokud nedám "volat". Jinak v menu telefonu listuju na páčce nebo taky na pravých tlačítkách..když je podržím, listuju v seznamu po písmenech abecedy..tedy rychleji. No a levá tlačítka dál při tom fungují na stanice rádia..mně to přijde v pořádku Citovat
THORIN Vloženo 11. Květen 2008 Vloženo 11. Květen 2008 Když listuji v menu telefonu přes MF volant, tak se mi přepínají i rozhlasové stanice, což asi nemá být. Když na to použiji přepínač na pravé stěračové páčce, tak se rozhlasové stanice nepřepínejí, ale opravdu jen listuji v menu telefonu. Citovat
Jirik.DC Vloženo 11. Květen 2008 Vloženo 11. Květen 2008 Když listuji v menu telefonu přes MF volant, tak se mi přepínají i rozhlasové stanice, což asi nemá být. Když na to použiji přepínač na pravé stěračové páčce, tak se rozhlasové stanice nepřepínejí, ale opravdu jen listuji v menu telefonu. Máš na mysli pravou skupinu tlačítek na volantu... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.