Březen 24, 200817 r Konečně jsem si sehnal novou ŘJ HF-BT a nechal jsem si jí v servise aktivovat. Tady je výsledek.
Březen 24, 200817 r Za kolik si ji kde sehnal? Taky ji potrebuju. Ale asi si jen necham prehrat software.
Duben 26, 200817 r Ahoj, mám originál HF BT (bez adaptéru) a vyměnil jsem volant za multifunkční s ovládáním na telefon + ŘJ (série AQ). Pravá strana tlačítek volantu je funkční ale na levé straně funguje pouze vypnutí podsvětlení volantu. Proč nefungují i levá tlačítka na volantu pro ovládání telefonu? Je nutnou podmínkou pro funkčnost tlačítek telefonu na multifunkčním volantu telefon spojený pouze přímo přes adaptér? Napadájí mne pouze dvě možnosti: 1. telefon je spojen přes BT a není tedy v adaptéru. 2. není správně nakódována jednotka telefonu (mám tam 0000366) Díky za možné info a typy. Zdar Tonda
Květen 1, 200817 r HF BT urcite nepotrebuje k funkcnosti adapter ... ja ho tam sice mam, ale nepouzivam ho ... a pri objednavani auta sa mi pytali ci mi ho maju namontovat, pre istotu som si ho dal namontovat, mozno ho niekedy pouzijem ... kazdopadne HF BT bez problemov funguje s MF volantom ...
Květen 1, 200817 r Nejde o funkčnost HF BT s adaptérem, ale o funkčnost levých tlačítek na volantu ve verzi ovládání telefonu..pokud budu mít jen HF BT bez držáku telefonu, bude skupina tlačítek na volantu funkční..nebo je potřeba něco změnit? uvažuju o tom, že bych vyměnil tu levou skupinu tlačítek právě za ovládání na tlf.
Květen 3, 200817 r Já mám originál z výroby jak MF volant tak HF sadu. Když vyndám adaptér s držáku přestanou mi fungovat levá tlačítka na MF volantu, telefon je spojen s HF sadou přes BT. Na levé straně mi fungují pouze tlačítka pro osvětlení, a pro hlasové ovládání. Kdzž nacvaknu adaptér začnou fungovat i tlačítka pro vstup do menu telefonu a opuštění menu.
Květen 4, 200817 r Takže jedním slovem..s telefonem jen přes BT bez držáku je to v podstatě nanic, je to tak?
Květen 5, 200817 r U mého auta rozhodně ano, ale dnes je již v konfigurátoru možnost objednat auto s HF BT bez držáku na přístrojovce. Jde-li to kombinovat i s MF volantem to nevím.
Květen 5, 200817 r sám jsem si dodělával HF BT sadu i MF volant '(nejdřív jsem měl jenom pro rádio a po dodělání HF jsem dodělal i tlačítka pro ovládání HF).. a vše mi funguje bez problému... zapnu zapalování, telefon se připojí... po chvilce zmáčnku na MF volantu telefon a dostanu se na maxidotu do menu telefonu.. potom už pravýma šipkama se pohybuju v menu seznamu atd.. všu funguje tak jak má!!! Takže vše funguje!!!! za chvilí půjdu do auta a přidám kodování HF i podvolantové jednotky
Květen 5, 200817 r a navíc jde nakodovat MF volant pro radio tak, že při dodělání HF sady se tlačítko Mute změní na PTT - hlasové vytáčení
Květen 5, 200817 r a navíc jde nakodovat MF volant pro radio tak, že při dodělání HF sady se tlačítko Mute změní na PTT - hlasové vytáčení Tak sem s tim kodovanim, to me zajima i kdyz multi. volant nemam. A Jirika.DC asi taky!
Květen 6, 200817 r Zdar, mne se to odpojuje taky, OII, MR2006, telef. SE K750i. Kdyz vypnu svetla, otevru dvere atd. V "servise" je to prekvapilo ?!?! Asi pujdu natvrdo do reklamace jako Diamant - budu chtít novou RJ. Tohle je prece normalni, telefon se odpoji, kdyz otevres dvere, protoze je to tak nastaveny, mysli si to, ze odchazis z auta. Naopak se neprerusi BT spojeni s mobilem, pokud vypnes zapalovani a vytahnes klicek, ale probiha hovor - az do skonceni hovoru to vydrzi sparovany. Mam jednu BT HF jednotku na prodej, protoze schanim novejsi verzi ktera bude aspon troch fungovat s Symbianem (+ soft od nokie), na soucasny se mi to nedari rozchodit. Auto je roky vyroby 2006 (MY2007) kdo by mel zajem o moji "starou" jednotku, napiste SZ. Nekdo tu mluvil o Alesiovi, ze prodava novy RJ. Muzete mi k tomu rict neco podrobnejc. Jinak kolik je cena ty novy RJ?
Květen 6, 200817 r pridam info: Telefon 5P0862335B FSE_2P5x H21 Kodovani 555 Cislo Servisu xxxxxx 5P0862335B 000 0060
Květen 7, 200817 r Tak co Jiriku budes kodovat nebo pockas na skodahome? (teda jestli dorazis) To kdybych tak věděl, co tam mám za kódy zas bych nerad pořídil nová tlačítka a ono to pak nešlo
Květen 8, 200817 r půjde.. věř mi.. vyzkoušeno na mém voze, vlastní instalace MF volantu i BT HF.. samozřejmě i vlastní nakodování Upraveno Květen 8, 200817 r od Milhausek
Květen 10, 200817 r to Milhausek Já mám jiný problém. Mám sice v autě origo HF sadu spolu s MF volantem, jenže jsem měnil řídící jednotku HF sady. Zatímco u původního provedení nefungovaly na MF volantu tlačítka na pravé straně se šipkamy nahoru a dolu v poloze pro telefon, ale vždycky jen přepínaly rozhlasové stanice, po výměně řídící jednotky HF sady dokáží tato tlačítka listovat v menu telefonu, ale zároveň stále přepínají i rozhlasové stanice, což je dost nepříjemné, hlavně když déle listuji v seznamu telefonu. Zkoušel jsem to nechat překódovat v servisu, ovšem jejich odpověď byla následující: pro listování v menu telefonu slouží přepínač na páčce stěračů a na MF volantu to nemá fungovat. Mám modelový rok 2005, to jest u těchto aut to opravdu nefungovalo, ovšem novější auta fungují takto bez problému. Takže kde je zakopaný pes? Nechá se to překódovat anebo je nutná i výměna něčeho dalšího?
Květen 10, 200817 r na mém MR2005 také můžu listovat v menu telefonu přes MF volant. Jinak když jsi v menu tlf, to ti u toho hraje rádio? Mně se, tuším, při tom "vypne"
Květen 10, 200817 r na mém MR2005 také můžu listovat v menu telefonu přes MF volant. Jinak když jsi v menu tlf, to ti u toho hraje rádio? Mně se, tuším, při tom "vypne" Se ti vypne az kdyz das volat cislo, ne! Thorin: Myslim ze je to jen o spravnem nakodovani! A Jiriku chces to teda nekdy nakodovat nebo ceho se bojis?
Květen 11, 200817 r Když jsem v menu telefonu, tak rádio pořád hraje, vypne se jen při hovoru. Listovat v menu telefonu mohu na páčce stěračů, a na to rádio nereaguje, ale když na to použiju tlačítka na MF volantu tak se začnou přepínat rozhlasové stanice. Co s tím?
Květen 11, 200817 r Tak jsem to dneska cestou zkoušel..fakt to hraje, dokud nedám "volat". Jinak v menu telefonu listuju na páčce nebo taky na pravých tlačítkách..když je podržím, listuju v seznamu po písmenech abecedy..tedy rychleji. No a levá tlačítka dál při tom fungují na stanice rádia..mně to přijde v pořádku
Květen 11, 200817 r Když listuji v menu telefonu přes MF volant, tak se mi přepínají i rozhlasové stanice, což asi nemá být. Když na to použiji přepínač na pravé stěračové páčce, tak se rozhlasové stanice nepřepínejí, ale opravdu jen listuji v menu telefonu.
Květen 11, 200817 r Když listuji v menu telefonu přes MF volant, tak se mi přepínají i rozhlasové stanice, což asi nemá být. Když na to použiji přepínač na pravé stěračové páčce, tak se rozhlasové stanice nepřepínejí, ale opravdu jen listuji v menu telefonu. Máš na mysli pravou skupinu tlačítek na volantu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.