67jitka58 Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Já jsem měl stejnej problém s těsněním kufru o kombi.Nacpal jsem ho tmelem a namáčkl ho tam a pohoda.Jenom jsem použil jiný tmel a to bitumel se kterým mám výborné zkušenosti co se vody týče. A drží na všem i bez odmastění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Ahoj som tu novy a chcem sa opytat mne tiez zateka do kufra.Ale ja mam vodu aj na lavej aj na pravej strane odkladacieho priestoru. Od ostrekovaca zadneho okna respektive hadicky to nieje. Neviete niekto cim to moze byt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 bylo to tu psáno teče mezi těsněním víka kufru a karoserií dej dolu těsnění do místa kde je zasunutý v kastli dej těsnící tmel a zase nasuň na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 ok diky skusim to spravyt a uvidim dam potom vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RogerRog Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 [Ahoj kluci, mam stejny problem zatékání do pravé kapsy( sedan ). čistá voda - nemam ostřikovač. voda přibývá i když auto stojí. co střešní okno? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 netece ti treba voda po ty hadici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 PRO 'RogerRog' ČTI TO NAD SEBOU A NAJDEŠ ŘEŠENÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RogerRog Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 pro Kubiik : ne ta je suchá, je i vyměněna ta gumová průchodka přes dno kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 tak holt vzit nekoho, nechat se zavrit do kurfu a koukat kudyma to tece... ale to je ted v zime nahouby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meky01 Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Mám také problém se zatékáním do auta, a to v pravo v zadu. Dnes jsem profoukl všechny hadice na odtok vody ze střešního okna, na zadních zadních dveřích vyměnil igelit, vyčistil odtokový kanálak před předním sklem, a do auta teče pořád. Myslíte že ty odtokové hadičky od střešního okna se musí protáhnout nějakou strunou, nebo to sračí jenom profouknot. Už si nevím rady, prosím poraďte, kdo má nějaké skušenosti. Díky moc Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Korek Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Mám také problém se zatékáním do auta, a to v pravo v zadu. Dnes jsem profoukl všechny hadice na odtok vody ze střešního okna, na zadních zadních dveřích vyměnil igelit, vyčistil odtokový kanálak před předním sklem, a do auta teče pořád. Myslíte že ty odtokové hadičky od střešního okna se musí protáhnout nějakou strunou, nebo to sračí jenom profouknot. Už si nevím rady, prosím poraďte, kdo má nějaké skušenosti. Díky moc Martin. Ahoj, zkus ještě pohledat, je tu toho určitě hodně. Má zkušenost z kufrem je, že jsem vytrhl nakonec těsnění kolem dveří, protože už jsem opravdu nevěděl co, nacpal ho silikonem a znovu ho přitlačil a od té doby je klid. Ale než sem na to přišel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabourek.j Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Zdravím, mě teče do kufru a nevím kudy:D je to vždycky jen v zimě když je sníh. vždycky mám malou loužičku v levé části kufra za kolem... lil už jsem vody a vody abych zjistil kudy to teče ale na nic jsem nepřišel. stěrač ani odstřikovač vzadu nemám. díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 já včera objevil loužičku v kapse za zadním světlem pod kobercem - za spolujezdcem tedy v pravo při pohledu na auto ze zadu - je tam mřížka na odvětrávání a zatím nemám nasazené zadní podběhy, tak to asi bude tím, že se tam dostává voda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duri26 Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Zdravim vas chalani...uz si neviem vobec rady so zatekanim do auta na soferovej strane...ako ono to nezateka moc,ale zistil som po dazdi,ze mam vzdy vlhky ten filc,co je pod kobercom...vlhke to je hlavne tam v rohu ako su poistky za tym odhlucnovacim kobercom,ci filcom...neviem odkial to tam uz moze tiect...prechodka na lanko vyzera v poriadku a keby to tieklo cez skrinku kablov,tak by to kvapkalo si myslim priamo na koberec...ak by vas nieco napadlo,dajte vediet dakujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Máš vyčištěné odtoky v blatníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duri26 Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 myslis tie co sa nachadzaju hned pri prechodke lanka,kade ide kabel na smerovku ? lebo mal som aj podblatnik dole vsetko som popozeral a vycistil tu spinu,co bola za nim a ine kanaliky a diery som tam nevidel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Nevím jestli to napíši správně? Jsou tam nějaké odtokové dírky které se zanáší bordelem, je to po sklem v prostoru motoru, mě to tam teklo když jsem vjel do myčky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duri26 Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 tie dierky sa nachadzaju pod tym plastom ako su stierace a tie mam uplne ciste ziadny bordel tam nemam...a dnes som mal cas po praci,tak som presilikonoval krabicu kade idu kable do vnutra a aj tu prechodku lanka,tak sa uvidi...a uz neviem kade by to mohlo tiect... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dozbec Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Ahoj mám takový problém se zatýkáním do kufru octavie kombi 2003 a nevím na co se zaměřit: na levé straně mě zatéká do kufru kolem lampy ok těsnění kufru taky ale v levo nahoře jak je spoj tak se mě tam objevují kapičky a nevím kudy by se to tam mohlo dostat a na co se mám zaměřit nafotil jsme to a děkuji za všechny rady a nápady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Je to sice z FI,ale může tě to nasměrovat http://forum.skodahome.cz/topic/37964-voda-v-kufri/page__hl__zat%C3%A9k%C3%A1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrazda Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Taky jsem v klubu zatekacu... Take prava strana v kufru. Reseni se silikonem a tesnenim vyzkousim, ale presto mam pocit, ze mi tece nekudy pravym C sloupkem vevnitr. Mate na to nejake napady? Puvodne jsem myslel, ze to je povolenou vzperou, ale tu jsem pritahl a porad tam tece... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hotty Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 hele ja mel neco podobneho a me tam zatekalo kolem pantu jak je zapustenej u strechy tak v tom prostoru je delenej plech a je tam nacpanej nakej kus radoby molitanu asi jako tesneni tak jsem to tam zamaznul lepidlem na okna a mam klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Mě tam taky zatékalo a zjistil jsem, že mi tam zatékalo skrz šroub co drží hagus... byly asi sundané a když je tam vracely, tak nedaly těsnění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1510 Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Ahoj mám takový problém se zatýkáním do kufru octavie kombi 2003 a nevím na co se zaměřit: na levé straně mě zatéká do kufru kolem lampy ok těsnění kufru taky ale v levo nahoře jak je spoj tak se mě tam objevují kapičky a nevím kudy by se to tam mohlo dostat a na co se mám zaměřit nafotil jsme to a děkuji za všechny rady a nápady ahoj zjistil jsem ze obstrikovac v patych dverich je divoky,vetsinou to je v tom husim krku, ale u moji octavie l kombi jsem mel malo pritlacenou provodovou hadicku od odstrikovacu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin aston Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 mohlo by to být taky tím že jestli máš na střeše kolejničky nebo přímo držáky na zahrádku, tak tam kde to jakoby "ústí do plechu střechy tak tama nám zatékalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.