andrej84 Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Caute. Mam problem z rozmrazovanim zadneho okna na Fabia rv 2004, 1,2. Ked zapnem na panely tlacitko rozmrazovania, na zadnom okne mi zostane asi 20 cm pas, ostatna cast okna je pekne rozmrazena. Vsimol som si to ked bolo zadne sklo zahmlene. Ako som zapol rozmrazovania, vsetka hmla zmizla, iba taky 20cm pas zostal v strede skla zahmleny? co s tym?? da sa to nejak domacky opravit, alebo treba do servis. Pomoze mi niekto ako na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Myslím,že budeš mať prerušené odporové vedenie ale či je na to nejaký liek neviem.Niekedy som to mal tiež na bývalom aute,opravil som to tak,že som našiel miesto prerušenia a premostil som to úzučkým pasikom alobalu a prilepil som to p prúžkom izolepy.Fungovalo to ale vyzeralo to na: Pozri na nete možno už sú nato nejaké spešl výrobky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Pokud je prerusene odporove vedeni, existuji na jeho opravu napr. vodive laky. Necha se to bezne koupit treba v GM. http://www.gme.cz/cz/index.php?page=search...+lak&w=1111 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 A kolik by těch cest měl přerušených? Vždyť jsou mezi jednotlivými odporovými cestami cca 2cm a andrej píše, že mu nerozmrzne 20cm (což je skoro půlky okna). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 jednu vetvu. pokial viem su tam tri vetvy. ale isty si nie som. raz som to opravoval mame vodivym lakom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmax42 Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Ahoj! Je to opravdu přerušené vyhřívání -jeden nebo více linek. NEOPRAVUJ TO ŽÁDNÝM LAKEM!! nepokoušej se to pájet nebo to celé pokazíš!!! Já to opravoval několikrát. A na své bývalé felince dvakrát. Je na to přímo výrobek .PERFEKTNÍ A moc dobře funguje . Tady je! http://www.loctite.as/?p=productsMore&...ni-zadniho-skla Dá se normál koupit postupuj dle návodu nic to není . Budeš fakt spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 (editace) To na co si dal link je tiez "klasicky" vodivy lak, akurat je to HENKEL a Loctite Takze kludne mozes pouzit aj iny VODIVY lak a nemusi to byt prave tne Loctite... Samozrejme ze letovanie neprichadza v uvahu Editováno: 5. Prosinec 2008, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Kua to hadam ani nie je náhoda teraz ako som išiel z práce sa mi zarosilo zadné sklo.Zapol som vyhrievanie a na prvej križovatke pozriem do spätného a ja mám tiež jednu "cestičku" prerušenú. Aj som videl kde urobilo sa tam také očko v zarosení.Ešte že sú tu tie linky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmax42 Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Tak to jsem rád že Vám to helfne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 Neopravoval náhodou někdo upadlý konektor na vyhřívání skla? Půjde to taky tím Loctitem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.