LUKY-007 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Vdaka ti za tip dobra vila menom PROFOR .. nuz zle som hladal ... otazocka ... kedze oprava ma caka najskor pred panelakom na parkovisku ... treba sundavat nejaky kryt od spdku motoru alebo je to miesto volne dostupne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 je tam len ten malý kryt pod motorom a inak nič :-) OBNOVUJEM TOTO TÉMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Zdravim ja som mal ten isty problem jednoducho spiatocke sa nestelo svitit a hele kusek robotky a nahradne cidlo spiatocky co vyslo na 250Sk a je po probleme. Ja mam rv 2001 takze cidlo je na prednej casti prevodovky, stare islo do srotu a nove funguje ako hodinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Tiež ma postihol tento problém,svetlá pri cúvaní blikajú ako sa im chce.Keďže je to čidlo na prevodovke nevyteká po jeho vyšrubovaní olej?Do servisu s takou hovadinou ísť nechcem,budem to robiť doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Dnes mi to nedalo a ľahol som pod auto.Káble k čidlu boli v poriadku,tak som očistil a prestriekal kontoxom konektor.Svetla zatiaľ svietia,ale po miernom pohýbaní rýchlostnou pri zaradenej spiatočke svetlá poblikávajú.Takže to s veľkou pravdepodobnosťou vidím na vadné čidlo.Zatiaľ funguje,ale určite sa o chvíľu odporúča.Chlapi fakt by som potreboval zistiť,či po vymontovaní čidla vyteká z prevodovky olej?Budem to robiť doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Zdravím všechny, tak mám podobný problém - a chci se zeptat, co s tím? Chová se to celé podivně - když stojím v garáži a chci vyjet, tak se světla nerožnou a můžu s řadící pákou hýbat jak chci Světla se rožnou někdy až cca 2m po rozjetí... pak světla buď svítí nebo poblikávají, nebo nesvítí a poblikávají když zahýbu s řadící pákou. Trochu jinak je to, když je motor zahřátý - to vše většinou funguje skoro normálně (jenom někdy zpátečka začne svítit taky až po rozjezdu)... Dá se to nějak opravit, nebo je čidlo úplně v háji? A jaký typ na 1,4/50kW/2001, prý jsou nějaké 2 typy závitu? Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 (editace) Vyber si podľa prevodovky a motora.Mňa stál spínač 130Sk. Editováno: 8. leden 2008, autor: ramon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 (editace) Tak jsem se dival na ruzne typy a nasel jsem u Elitu - FA 7.6238 (podle cisla 002 945 415 D by to mel byt on ) Editováno: 9. leden 2008, autor: luckymann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 (editace) I mě to zlobí, servis jsem ani navštívit nezkoušel po té co jsem si našel náhradní díl. V auto KELLY " www.autokelly.cz " XS 002.945.415D za 86 Kč. Snad to bude on. Tak to samo o sobě říká vyměn si to sám. Editováno: 9. leden 2008, autor: jendam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Dnes mi to nedalo a ľahol som pod auto.Káble k čidlu boli v poriadku,tak som očistil a prestriekal kontoxom konektor.Svetla zatiaľ svietia,ale po miernom pohýbaní rýchlostnou pri zaradenej spiatočke svetlá poblikávajú.Takže to s veľkou pravdepodobnosťou vidím na vadné čidlo.Zatiaľ funguje,ale určite sa o chvíľu odporúča.Chlapi fakt by som potreboval zistiť,či po vymontovaní čidla vyteká z prevodovky olej?Budem to robiť doma. Měnil jsem ho nedávno. Spínač sice trošku od oleje byl, ale z převodovky nic nevyteklo, možná jedna kapka. U mě to ale nakonec bylo vedení. Dělali mi v servisu něco na motoru a za týden začaly couvačky blbnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 I mě to zlobí, servis jsem ani navštívit nezkoušel po té co jsem si našel náhradní díl. V auto KELLY " www.autokelly.cz " XS 002.945.415D za 86 Kč. Snad to bude on. Tak to samo o sobě říká vyměn si to sám. Tak jsem se konečně dostal k výměně toho spínače zpátečky od AUTO KELLY za 86 Kč. !!!! Pozor, při výměně vytéká převodovkový olej !!!!, chce to mít vše připravené a při odšroubování starého spínače zacpat díru prstem a urychleně našroubovat nový spínač a dotáhnout, olej pak už téci nebude. Pokud při vyšroubování olej nevyteče, zvážil bych kontrolu stavu převodovkového oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jestli olej vyteče asi záleží i na typu převodovky. HTP a MPI mají dost odlišnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jestli olej vyteče asi záleží i na typu převodovky. HTP a MPI mají dost odlišnou. Souhlasím s tebou, nevšiml jsem si že máš HTP s touto převodovkou nemám zkušenosti. Jak jsem se přesvědčil tak u 1,4 MPi 50 kW s motorem AQW při výměně spínače zpětných světel vytéká z převodovky olej. Tak jsem to upřesnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek007 Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Čaute, fabia 1,4 50KW 2001 beznín + LPG. Viete mi niekto poradit? Pri zaradení spiatočky mi svetla spiatočky preblikávajú dokonca niekedy vôbec nesvietia. Stretol sa niekto s takymto problemom? Vie mi niekto poradit kde by som našiel čidlo spiatočky? Som v tom amatér ale chcel by som si to vymeniť sám! Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 S HTP nevyteka olej s prevodovky..... Na tie spinace ste pouzili aj nejake tesnenie? Na orig spinaci tam bolo.... lebo potom ma tendenciu vytekat olej s prevodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Na novom spínači je tesniaca pasta, nedávaj tam nič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Na novom spínači je tesniaca pasta, nedávaj tam nič. zalezi ci je origo alebo neorigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan111 Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Ahoj. Čidlo je na prevodovke.Nové do 200.sk.Práca na 10,min.Po vyšrobovaní zadržať otvor prstom-kvôli oleju,našrobovať nové a bude to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matto wednesday Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Da sa pouzit tesniaca silikonova pasta, Loctite RTV High Temp silikón? Mam spinac spiatocky z autokelly, XS 002.945.415D. zalezi ci je origo alebo neorigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparky Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 (editace) Ahojte. Mam taky problem tak isto so spiatockou ale pri skusani napravy problemu som si sposobyl dalsi problem. odtrhol som si nejaky kabel vedla toho spinaca od spiatocky a neviem odcoho to je.(zatial vsetko funguje) davam aj obrazok. je to ten modry cabel. Editováno: 8. Červenec 2010, autor: Sparky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JANpo13by Vloženo 23. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2011 No ja som ho menil sam su dva druhy cidla s hrubsim a tensim zavytom kupil som original 200SK a 10 minut roboty doma v garazi vsetko facha zdravim, nebol problem s olejom v prevodovke... nevytekal, tipoval by som ze spinac bude nad hladinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaskordio Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 Zdravím, čidla se mě povedly udělat 2, tak se poohlidam po novem. Ve škodovce mě řekli za díl 400, tak jsem se mrknul po druhovýrobě. Bude tento díl pasovat na 1.9 SDi r.v. 2004? Mělo by se jednat o čidlo se závitem M12x1,5 Díky za rady https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/002945415d-spinac-zpatecky-eu-14520.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 (editace) To čo si uviedol bolo do roku 2003 a benzínové motory. Ak máš SDI motor , 1.9 SDI 47kW/64PS ASY 11/1999 → 03/2008 tak skôr https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/02t945415k-spinac-zpatecky-skoda-4841.html. Editováno: 14. Květen 2019, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaskordio Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 (editace) Máš pravdu. V označení jsem pořád bádal, tak jsem hledal podle závitu a vzhledu. Díky to bude ono. Jinde nevím kde bych sháněl, tak objednám. Díky Update: Má někdo zkušenosti s číňanem? (https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/02t945415k-spinac-zpatecky-cn-11413.html) Editováno: 21. Květen 2019, autor: Kaskordio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.