Publikováno Listopad 26, 200816 r Zdar chlapi nevíte někdo kde bych sehnal žarovyčku na osvětlení popelníku asi praskla zničeho nic zhasla A nemůže v tom byt třeba pojistka??
Listopad 26, 200816 r Mají ji v každé Škodovce.. cena cca 170 Kč, neprodají jenom žárovečku, ale celou patici, ve které je zasazená
Listopad 27, 200816 r Nekupuj celú paticu. Patica sa da rozobrat a žiarovka vybrat. Kup iba žiarovku za 9 korun a dáš ju do patice. Alebo si do patice daj bielu LED s odporom
Leden 6, 200916 r Kamarat kupil jednu vysokosvietivu bielu ledku a odpor vyzera to takto: stalo ho to okolo 10SK
Leden 6, 200916 r Tak tak, za pár korún a LEDka vydrží dlhšie ako žiarovka Farbu ledky podla pola toho aké máš ostatné podsvietenie, ja som dal modrú Len tú ledku mal zohnút o 90° aby svietila do popolníka takto:
Leden 6, 200916 r tak to je super, že se to dá rozebrat. koukal jsem na to a ta vrchní část půjde vytáhnout, nebo jak se to rezebere??
Leden 7, 200916 r Ano ide to rozobrat. Valcová čast ide vytiahnut z hranatej časti. Je tam taká mrnavá západka, tak treba tomu pomoct a zabrat tenkým šrobovákom alebo niečim podobným tenkým cez otvor (ako je na fotke) a valec vytiahnut. Celé aj s kontaktami sa to dá rozobrat a dat tam novú žiarovku, alebo ledku Ale LEDka s odporom je podla mna rozumnejšia
Leden 7, 200916 r díky, ledku mám doma, kterou jsem tam chtěl dát, jen mi šlo vyndat tu původní a rozebrat nikoliv
Leden 11, 200916 r Super, taky me to ceka, jdu do LED, ale.. muzete mi poradit, jak vyndat ten popelnik, abych se k tomu dostal? Dekuji
Leden 11, 200916 r Ked chceš iba ten držiak vybrat, nemusíš byberat popolník. Vycvakni rámeček okolo radičky vytiahni ho aj s vakom až nad hlavicu radičky, páku daj do plohy "4" a ked sa zohneš k páke, tak ten držiak žiarovky vidíš a možeš ho vycvaknút z tých paciek. Vytiahneš z neho konektor s káblikmi a máš to vonku bez demontáže popolníku Inak ten popolník tam drží na 4-och šrobikoch Teda tak je to u Octavie. Fabia neviem ako to má, ale bude to niečo podobné. Upraveno Leden 11, 200916 r od BEDUIN
Leden 12, 200916 r u Fábie vyndáš vnitřek popelníku, je tam jen nacvaknutý a pod ním jsou 2 torxy, ty odšroubuješ a vyndáš popelník a tam už uvidíš kabely a žárovku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.