Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj vsichni.... Mam takovy malinkaty problem a chtel bych slyset Vas nazor na jednu vec... Uz dlouho uvazuji nad prestavbou T 613 na malinkatou trikolku s motorem z t 613. Technicky verim ze se da vsechno vyresit, zazemi mam, vybaveni mam taky a cas si nejak udelam. Co mne ale trapi je jak potom vyslednou TRIKOLKU zlegalizovat. Bude to prestavba z funkcniho auta ktere ma doklady a i technickou. Otazka zni: Jde nejak zlegalizovat tak velkou prestavbu a dostat trikolku na papiry.. Tesim se na Vase nazory a zatim CUS :p :p

Vloženo

Nad tříkolkou ze 613 taky uvažuju, no já myslím, že to bude stavba vozidla svépomocí a pak budeš muset absolvovat schválení k provozu na pozemních komunikacích ve státním zkušebním ústavu, tam to myslím probíhá tak, že zaplatíš pěknou pálku a necháš jim vozidlo na nějakou chvíli na testy.

Problém bude vyvážit ten motor aby nebyl těžký ani na zadek ani na předek.

Vloženo (editace)

Kolega v práci to řešil s motorkou tak, že ji zaregistroval v Německu (prý je to mnohem jednodužší než u nás) a pak "jako" přivez a přihlásil u nás.

Editováno: , autor: MichalJ
Vloženo

Ta moje T 613 je v docela slusnem stavu, ale jako veterana ji nechci. Silne auto uz mam na jezdeni a chci si udelat do duchodu nejakeho mazlika. Trikolka s motorem z T 613 uz jsem videl a je to moc pekne a technicky lechce realizovatelne. viz http://www.tatra-trike.wz.cz/ Moc se mi liby ten zvuk a jak jsem psal chci nejake hobby az budu stary.... S tim nemeckem je to zajimava volba a skusim se nekde zeptat co a jak. zatim cus. Jinak tu T613 muzu mit od prvniho maj. za cca 17000 az 20000kc a to je moc zajimava cena....

Vloženo
Věčná škoda T 613, raděj tu Tatrovku uveď do stavu 1A a bude to 100x lepší, já bych do toho šel hned. (Ovšem můj sen je Tatra T77 ve vzhledu 5. prototypu) ;)

Naprostý souhlas :palec2: , jen s tím, že pro mě T 87

post-312-1227894802_thumb.jpg

Vloženo

jj to jsou pekne kousky, ono Tatra je neco neopakovatelneho..... Staci ji jednou nastartovat a projet se s ni a je tvoje. No nic musim nekoho sehnat kdo je schopen to nejak legalizovat tu prestavbu..... Plany na T613 mam a tusim jak udelat zaklad. Tim myslim ram uliozeni motoru a poloosy... Uz se na to tesim. ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...