Přejít na obsah

MichalJ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    433
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem MichalJ

  1. Tapec je snadný - dole dva šroubky, pod madlem jsou dva větší a jeden pod krytkou výškového repráku. Pak už jen vycvaknout z úchytek (4 vepředu a 4 vzadu) a vysunout z okení lišty nahoru. pak už jen odpojit konektory. Svazek je samostatný pro dveře - v A sloupku je konektor.
  2. MichalJ

    Tuning

    Hlavně bych měl strach aby se kapota nekroutila. Přece jenom není stavěná na takovou sílu na tak krátkým rameni.
  3. Kolem rádia a klimy? Jednoduše, je jenom nacvaknutý. Já to dělám kouskem plastu (nějaká stěrka z kuchyně - tuhá, ale relativně měkká). Ten zasunu pod plast v dolním rohu (mezi rámeček a ozdobnou lištu) a postupně objedu celý rámeček dokola. Větší opatrnost je nutná mezi rádiem a klimou a nad rádiem - tam je rámeček docela tenký.
  4. Úplně normální stav. Když jsem měl fábku, tak mi to dělalo 3x za zimu (na předku, vzadu jsem měl bubny). Řešení je jednoduchý, jestli máš plechový disky tak sundat kolo a odtlačením plechu kamínek "vysypat". U hliníkáčů by to mělo jít udělat i s nasazeným diskem skrz otvory (nějakým klacíkem). Na Yetině mi to zatím ještě neudělalo.
  5. MichalJ

    Maxi Dot

    Tak nevím, mě bylo řečeno, že u mojí Yetiny to nejde. Ale je pravda, že mám jednu z nejstarších. Musím se doma podívat na verzi softu.
  6. MichalJ

    Maxi Dot

    Ono v tom hraje roli i verze softu v budíkách. U mě to například nejde zapnout vůbec (ani porměnlivý ani pevný interval).Myslím, že to řešili někde u O2 a došli k tomu, že tato funkce byla v budíkách jen chvíly a pak se přestala instalovat.
  7. 13 je novější standart a piny jsou přidaný pro další funkce (např trvalých +12V - dobré pro obytné přívěsy). Pro normální vozík je výsledná funkce stejná. Jen se 13 líp zapojuje protože se utahuje bajonetovým spojem a nemusí se tlačit a páčit jak 7. http://www.jb-elektr...suvky_tazne.php osobně mám 13, ale zapojený jen nutný piny - obytňák netahám a pro plný zapojení by se musely tahat silový dráty k baterce (a to je asi i důvod vyšší ceny v tvém případě, protože v ceně zásuvky rozdíl není). U mě pro 13 rozhodla lepší manipulace při zapojování a rozpojování, ale tahám vozejk dost často. Při minimálním použití určitě stačí 7. Tažný mám vyndavací od firmy Hook (brno) není to bajonet, ale jen se nacvakne. Jednoduchá manipulace, rychlý a pevný spoj s možností zamčení, vyndaná koule pasuje do škodovácký bedny pod zavazadlákem a po vyndání není na autě skoro nic vidět. Kurňa taky by mě mohli platit za reklamu
  8. Mě teda kontroluje i vozík - nepíše konkrétní žárovku, ale svítí výstraha špatné žárovky. A zapojuju vozík taky přes redukci.
  9. Není třeba měnit zástrčku, dá se za pár korun (100-200) koupit redukce např.: http://www.rojka-autohifi.cz/tr05-adapter-13-7pin/
  10. Doporučuju originál (za stejnou cenu), např:http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=375&menu=%C5%A0koda|Yeti Jednotka je nutná, odpojuje parkováky, funguje s ním kontrola žárovek (včetně vozíku). Na kontrolu zalomeníje dobrácouvací kamera.
  11. Práce asi na 10-15 minut. Vyndat páčku na kapotu, vyndat levý přední kryt prahu, vyměnit opěrku a zpátky namontovat kryt a páčku. Potřebuješ plochý šroubovák na vyndání páčky a torx 20 na jeden šroub krytu prahu a na jeden šroub opěry nohy. Je to lepší dělat v teple (plasty nejsou tak křehký).
  12. Mě bere dlouhodobě cca 10. Jezdím většinou tyhle trasy: 30+30 km denně do práce (sólo, Pelhřimov, - Jihlava, okreska, dost svižně), 120+120 km JI-ZN jednou týdně, většinou plný auto, často i vozík. Pak spousta pojíždění ( do města,..). Dálnice minimálně. A rozhodně ho moc nešetřím.
  13. Pěknej výsledek, akorát mě překvapuje ta spotřeba. 11,7 je hodně, já to dost honím a mám cca 10 (nijak to nepočítám ale tankuju většinou při zhruba 550km a dostanu tam 53-56 litrů). A to dost tahám i vozejk.
  14. MichalJ

    levý podběh, co to je?

    Táhlo k čidlu naklápění xenonů
  15. Pokud bude rozumný termín (ale sám nevím který to je) přijedu.
  16. Každý škoda servis - cca 320Kč
  17. Ten senzor opotřebení brzd je jen na levém předním kole (a jen na jedné desce), tj. pokud se z nějakého důvodu odchází některá destička rychlejc (zatuhnutý brzdy...) tak je možný, že destičky půjdou na "plech".
  18. Ale i podle Etky má 2 čidla úrovně (nivelace) (předek a zadek) a 1 řídící jednotku.
×
×
  • Vytvořit nový...