jaydoo Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Mam momentalne v aute autoradio SONY GT500, s ktorým som spokojeny. Ale uvažujem nad kúpou originalneho radia Symphony s MP3, pretože ma nebaví stále vyberať panel, a stale ho so sebou vláčiť, a taktiež by som rad využil možnosž zobrazovania staníc, pripadne skladieb na maxidote. Mate nejake skusenosti s tymto origo radiom ? Je nekvalitne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Mam momentalne v aute autoradio SONY GT500, s ktorým som spokojeny. Ale uvažujem nad kúpou originalneho radia Symphony s MP3, pretože ma nebaví stále vyberať panel, a stale ho so sebou vláčiť, a taktiež by som rad využil možnosž zobrazovania staníc, pripadne skladieb na maxidote.Mate nejake skusenosti s tymto origo radiom ? Je nekvalitne ? o radii Symphony CD MP3 sme tu toho popisali dost, aj o podpore MP3, trosku pohladaj. inak v kratkosti: nazvy MP3 - ID3 Tagy to nezobrazuje, RDS ano, nepodporuje playlisty, cele CD s MP3 sa berie ako velky root, ziadne adresarove clenenie. posun v MP3 iba cez tlacitka next a previous, kvalita FM prijmu je aj pri pouziti aktivnej anteny nerovnomerna. aj v meste inak silne stanice dokazu vypadavat. no a mozno na zaver, radio sa da vybrat 2 plieskami, tak zvaz ci je otravnejsie vyberat panel, alebo kupovat dalsie radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Zdravím Vás dobří lidé. Máte někdo návod k obsluze na Symphony s CD a MP3? Budete ochotni ho poskytnout? Díky Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/audi...Symphony_CD.pdf http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/documentation/octavia/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/audi...Symphony_CD.pdfhttp://www.skoda-auto.com/cze/drivers/documentation/octavia/ Kaje, děkuju za ochotu, ale na těchto stránkách není návod na symphony s CD na MP3, mě zajímá konkrétně tento návod, ne pouze na symphony s CD. Chtěl bych vědět jajým způsobem probíhá posun na disku po adresářích, kromě jiných funkcí, ale předpokládám, že ostatní ovládání bude stejné jak u typu bez MP3. Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 No není co řešit - koukal jsem se na dodatek k manuálu a nic o přeskakování po adresářích tam není... cd s MP3 se tváří jako jeden seznam - takže můžeš skákat stopu za stopou (soubor) nic víc od toho nečekej... je to jenom Symphony s možností přehrávat MP3 - žádný playlisty, žádný ID3 tagy - nic takového... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 No není co řešit - koukal jsem se na dodatek k manuálu a nic o přeskakování po adresářích tam není... cd s MP3 se tváří jako jeden seznam - takže můžeš skákat stopu za stopou (soubor) nic víc od toho nečekej... je to jenom Symphony s možností přehrávat MP3 - žádný playlisty, žádný ID3 tagy - nic takového... Díky. Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 No není co řešit - koukal jsem se na dodatek k manuálu a nic o přeskakování po adresářích tam není... cd s MP3 se tváří jako jeden seznam - takže můžeš skákat stopu za stopou (soubor) nic víc od toho nečekej... je to jenom Symphony s možností přehrávat MP3 - žádný playlisty, žádný ID3 tagy - nic takového... Díky. Libor Ten dodatek kdyztak najdes TADY PB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Ještě jednoou. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sarejhavli Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Vyměnil jsem orig.rádio MS 411 za Symphony s mp3. Symphony však nereaguje na regulaci podsvícení a nevypíná a nezapíná se společně s klíčkem zapalování. Prý je to nakódováním rádia. Je někdo z okolí J.Hradce, kdo by rádio VAGem překódoval ? Jestli ano, prosím o info na milan.havlik@firecom.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Verim ze to bude kodovanim. Resilo se to tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=15624 Nepises v jakem je to aute, proto pozor jeste na nasledujici vec: nektere ze starsich Oct (podorobnosti ktere po mne nechtej, neznam, ja se s tim jen setkal u MR99) nemaj' dotazenou K-lajnu k radiu, takze se Ti muze stat ze ve Tvem aute nepujde prekodovat i pokud mas VAG nebo to dovezes k nekomu kdo VAG ma. Pak bud dotahnout drat nebo to strcit radio do auta ktere K-lajnu ma a az pak kodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sarejhavli Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Hele, zatím dík za radu. Zítra mám domluvený překódování v autě s datovou sběrnicí... pak se uvidí. Dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Ehm, já teda nevím... ale koduje se pouze antenní zesilovač, changer, DOT a počet repráků... to že nereaguje na klíček je tím, že jsou přehozený napájecí kabely. Takže přejít zapojení, kodováním to s největší pravděpodobností nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak jsem si občerstvil paměť - to svícení by mohlo pomoct překodování, ale klíček je špatný zapojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 (editace) Tak jsem si občerstvil paměť - to svícení by mohlo pomoct překodování, ale klíček je špatný zapojení Tazatel se ptal jeste na klicek, to jsem prehlid', pardon. Myslim ze klicek nemusi byt nutne spatne zapojeni. Samo je dobre zapojeni zkontrolovat Symphony jde nastavit tak, aby se s klickem nevypinalo. Mam to tak. Nesedim v aute a ted tam nepobezim, ale tusim ze se dyl podrzi TP a pak to tam nekde v tech nastavenich je. Manual k radiu rekne vic, stoprocentne to tam je. Doplnuju: dele podrzet TP, tim se dostat do menu Setup. Tam se ta funkce jmenuje KEY. Pri KEY ON se Symphony zapina tlacitkem a klicem, pri KEY OFF se zapina pouze tlacitkem na radiu Editováno: 4. Únor 2008, autor: tucnak01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Je to jak píšeš! Ale možná tu už vymýšlíme moc veliký "opičárny" Mám pocit, že u MS411 jsou přehozený + a ign. (resp. jsou zapojený tak jak mají být) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sarejhavli Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 (editace) Je to jak píšeš! Ale možná tu už vymýšlíme moc veliký "opičárny" Mám pocit, že u MS411 jsou přehozený + a ign. (resp. jsou zapojený tak jak mají být) Tak závada odstraněna, rádio se muselo překódovat z kodu 405 na 401 a vše funguje jak má. Díky za všechna info... Editováno: 5. Únor 2008, autor: sarejhavli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sarejhavli Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Tak radio sice funguje jak má, ale....., staré MS 411 bylo o dost lepší, alespoň co se týká citlivosti tuneru a zvuku zesilovače. Ptám se proto, jestli někdo nemáte zkušenost s připojením symphony na nějaký zesilovač, eventuelně jaký a jakým způsobem. Nechce se mi ho opět vyhazovat, protože designem sedí do Octy super. Dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Tak radio sice funguje jak má, ale....., staré MS 411 bylo o dost lepší, alespoň co se týká citlivosti tuneru a zvuku zesilovače. Ptám se proto, jestli někdo nemáte zkušenost s připojením symphony na nějaký zesilovač, eventuelně jaký a jakým způsobem. Nechce se mi ho opět vyhazovat, protože designem sedí do Octy super. Dík... To ze mp3 symphony ma zesilovac nic moc je pravda, citlivost tuneru vubec nedokazu posoudit, radio neposloucham. Co napajeni antenniho predzesilovace, mas v poradku? Moznost jak pripojit externi zesilovac k Symphony je asi jen jedna: pres zluty mini-iso konektor. Vystup ze zesilovace je docela rozumne kvality. Jaky zesilovac nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sarejhavli Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Dík za info..., napájení je v pořádku, to jsme zkoušeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Citlivost tuneru je opravdu špatná, po městě hraje celkem bez problémů, ale se slabším signálem je to špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenkyyy Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 (editace) zdravíčko, pokud máte někdo zájem o škoda symphony mp3 do octavky I bo superba, tak dejde vědět. Editováno: 24. Květen 2008, autor: frenkyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladaBrno Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 zdravíčko, pokud máte někdo zájem o škoda symphony mp3 do octavky I bo superba, tak dejde vědět. Zdravim zajem je, ale co cena? :-) Diky, Vl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Jen pro INFO, todle patri do bazaru a nejspis ti to tam nejakej moderator presune Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Čau, zájem by byl, jaká je cena? Dík Ř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.