MIchalides Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 (editace) Zdravim vsetkych, mam taku mensiu esteticku vadu na octavii 1. "Stredovy" plast (v prilohe na obrazkoch) sa mi vysunul z plastu okolo riadiacej paky. Neda sa tam stlacit - nezapadne. Neviete mi niekto poradit ako to bezpecne rozobrat a opravit, alebo ako na to? Nechcem si tam nic neodbornym zasahom poodlamovat. Diky za rady! Editováno: 1. Prosinec 2008, autor: MIchalides Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 měl jsem taky vzadu pod popelníkem jsem povolil šrouby, sundal ručku vyndal ten kus a ten vyčnívající kousek jsem jako prohnul "nazpátek" a když jsem to vrátil tak jsem vší silou tlačil směrem k ručce a utahoval. ted je to bez mezery:) , možná bude stačit jenom ty šroubky povolit zatlačit a utáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIchalides Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Peto diky pekne, hned ked budem mat chvilu casu to spravim, dufam ze sa podari a dufam ze to bude cim skor. Len tetnto prispevok som sa sem chystal napisat od piatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.