MIchalides Vloženo 1. Prosinec 2008 Vloženo 1. Prosinec 2008 (editace) Zdravim vsetkych, mam taku mensiu esteticku vadu na octavii 1. "Stredovy" plast (v prilohe na obrazkoch) sa mi vysunul z plastu okolo riadiacej paky. Neda sa tam stlacit - nezapadne. Neviete mi niekto poradit ako to bezpecne rozobrat a opravit, alebo ako na to? Nechcem si tam nic neodbornym zasahom poodlamovat. Diky za rady! Editováno: 1. Prosinec 2008, autor: MIchalides Citovat
Petr E Vloženo 1. Prosinec 2008 Vloženo 1. Prosinec 2008 měl jsem taky vzadu pod popelníkem jsem povolil šrouby, sundal ručku vyndal ten kus a ten vyčnívající kousek jsem jako prohnul "nazpátek" a když jsem to vrátil tak jsem vší silou tlačil směrem k ručce a utahoval. ted je to bez mezery:) , možná bude stačit jenom ty šroubky povolit zatlačit a utáhnout Citovat
MIchalides Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Vloženo 1. Prosinec 2008 Peto diky pekne, hned ked budem mat chvilu casu to spravim, dufam ze sa podari a dufam ze to bude cim skor. Len tetnto prispevok som sa sem chystal napisat od piatka Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.