Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vyšel nový manuál v edici Jak na to OI Speciál. Kniha je v tvrdých deskách a vypadá docela pěkně, jen cena 600,00 CZK nepotěší.

post-9991-1228240297_thumb.jpg

je třeba čekat že jí někdo koupí,naskenuje a flákne sem :D

myslim si, ze DP je 100 lepsi, nez kniha :p

...no 100% lepší...ne tak docela.

Knihu třímám v ruce a je v ní oproti DP docela hustě textu - podrobně rozepsané úkony. Mě osobně přijde lepší než DP nebo klasická "Jak na to", případně "Automobily Škoda Octavia" Cedrycha nebo "Škoda Octavia" Plška.

Osobně bych jí doporučil.

Jestli se mi bude chtít krást, tak jí možná naskenuju - ale má 393 stran....

Upraveno od Alibaba I

mi jí pošli a já to možná ještě letos zvládnu :D

Hezký! Už vím co si koupím pod stromeček...mimo jiné lol (ono na sobě a no tom co má člověk rád, by neměl šetřit že ;) )

Co je na ní SPECIAL??

Ten nápis SPECIAL lol

Co je na ní SPECIAL??

No to co píšu, že je tam desetkrát víc textu i názornejch ilustrací než v ostatních publikacích....(desektrát neber doslovně - nepřepočítával jsem to).

Je to docela do puntíku popsaný, žádný "demontujeme" u věci která má padesát dílů a 150 táhel a šroubů nebo "práce pro odborný servis" kde je potřeba trochu šikovnosti a rozvahy.

p.s.

dokonce i el. schémata jsou tam vyvedený tak, že jim rozumím i já. ;)

Upraveno od Alibaba I

Aha, to mě na některých těch publikacích štve, že tam chybí ty detaily co ne každý ví a zná.

To je sice super tahle kniha, ale motor ktery potrebuju - 1.9 TDI 74 kw tam neni vubec popsanej, cili pulka z knihy je pro mne nepouzitelna.... :(

mischo,je na ní special to že je pro OI :smich:

... cili pulka z knihy je pro mne nepouzitelna.... :(

Si musíš počkat na další vydání zbývajících motorizací a zatím opravovvat jen zbytek auta. ;)

no,ale aby se dočkal :D

myslíš že bude další vydání?

... to bude záležet na ohlasu na toto vydání a na poptávce "čtenářstva".

Tenhleten "speciál" nevznikl náhodou, máme tady edici "Jak na to" v češtině už nějakých 14 let (nebo kolik). Vyšel kdejaký model, ale první "Speciál" pro tradičně nejoblíbenější značku, která i v odborné literatuře hraje prim. Mimo mnohé jiné kupř. v roce 2006 vydyné "Technické a seřizovací hodnoty" Kouckého, kde jsou modely ješte od Š100 (40let, že) vypovídá o českých tradicích.

Uvidíme...

• 3 roky později...

chtěl bych se zeptat, má někdo z vás tu knihu v PDFku?

Už jsem ti napsal kde to máš hledat tak co pořád řešíš.

Se divím, napíšeš do sekce, kde jsou odkazy na všechny manuály a ještě se ptáš???

• 9 měsíců později...

Už jsem ti napsal kde to máš hledat tak co pořád řešíš.

Jo? Tak to tam skus najít, chytrolíne

Nehledě na to, že naprosto neadekvátně reaguješ na rok starý příspěvek a jak psal Luďa, vůbec neznáš souvislosti.

• 2 týdny později...

Pre Luďu :

To som pochopil Ajnštajne, napísal som to preto že som to tiež hľadal a zbytočne

To Wojnar :

Asi ti moc nerozumiem - Skúšal som to nájsť a tiež sa mi to nepodarilo, tak neviem čo je na tom neadekvátne. Ak som sa niekoho dotkol tým chytrolínom, tak sa omlúvam, ale trochu ma naštvalo jak opakovane uzemnil dotyčného. Okrem toho chytrolín je skôr humorné označenie (bežne u nás používané ) ako hanlivá nadávka. Pokiaľ ide o súvislosti, viem samozrejme len to, čo je zachytené v tomto vlákne, a na základe toho potom reagujem, ty to robíš ináč ? Nechceš mi tvrdiť že kým napíšeš odpoveď , prečítaš si všetky vlákna zúčastnených diskutujúcich, aby si poznal všetky skryté súvislosti v pozadí.

Fakt nerozumiem čím som si to tvoje napomenutie vyslúžil, oba prípady uvedené v tvojej správe mi až tak "od veci" neprišli.

http://forum.skodahome.cz/topic/57110-jak-na-to-special-oi/?p=1810526

http://forum.skodahome.cz/topic/17029-vymena-palivoveho-filtru-jak-na-to/?p=1810139

Když neznáš souvislosti,zdrž se pro příště komentářů a různých poznámek k jiným členům fora. Pak nebude docházet k nedorozuměním.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.