Rosta1.8 Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Vyšel nový manuál v edici Jak na to OI Speciál. Kniha je v tvrdých deskách a vypadá docela pěkně, jen cena 600,00 CZK nepotěší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 je třeba čekat že jí někdo koupí,naskenuje a flákne sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 myslim si, ze DP je 100 lepsi, nez kniha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 (editace) ...no 100% lepší...ne tak docela. Knihu třímám v ruce a je v ní oproti DP docela hustě textu - podrobně rozepsané úkony. Mě osobně přijde lepší než DP nebo klasická "Jak na to", případně "Automobily Škoda Octavia" Cedrycha nebo "Škoda Octavia" Plška. Osobně bych jí doporučil. Jestli se mi bude chtít krást, tak jí možná naskenuju - ale má 393 stran.... Editováno: 6. Prosinec 2008, autor: Alibaba I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 mi jí pošli a já to možná ještě letos zvládnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Hezký! Už vím co si koupím pod stromeček...mimo jiné (ono na sobě a no tom co má člověk rád, by neměl šetřit že ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Co je na ní SPECIAL?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Ten nápis SPECIAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 (editace) Co je na ní SPECIAL?? No to co píšu, že je tam desetkrát víc textu i názornejch ilustrací než v ostatních publikacích....(desektrát neber doslovně - nepřepočítával jsem to). Je to docela do puntíku popsaný, žádný "demontujeme" u věci která má padesát dílů a 150 táhel a šroubů nebo "práce pro odborný servis" kde je potřeba trochu šikovnosti a rozvahy. p.s. dokonce i el. schémata jsou tam vyvedený tak, že jim rozumím i já. Editováno: 9. Prosinec 2008, autor: Alibaba I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Aha, to mě na některých těch publikacích štve, že tam chybí ty detaily co ne každý ví a zná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 To je sice super tahle kniha, ale motor ktery potrebuju - 1.9 TDI 74 kw tam neni vubec popsanej, cili pulka z knihy je pro mne nepouzitelna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 mischo,je na ní special to že je pro OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 ... cili pulka z knihy je pro mne nepouzitelna.... Si musíš počkat na další vydání zbývajících motorizací a zatím opravovvat jen zbytek auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 no,ale aby se dočkal myslíš že bude další vydání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 ... to bude záležet na ohlasu na toto vydání a na poptávce "čtenářstva". Tenhleten "speciál" nevznikl náhodou, máme tady edici "Jak na to" v češtině už nějakých 14 let (nebo kolik). Vyšel kdejaký model, ale první "Speciál" pro tradičně nejoblíbenější značku, která i v odborné literatuře hraje prim. Mimo mnohé jiné kupř. v roce 2006 vydyné "Technické a seřizovací hodnoty" Kouckého, kde jsou modely ješte od Š100 (40let, že) vypovídá o českých tradicích. Uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BKM Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 chtěl bych se zeptat, má někdo z vás tu knihu v PDFku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Už jsem ti napsal kde to máš hledat tak co pořád řešíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Se divím, napíšeš do sekce, kde jsou odkazy na všechny manuály a ještě se ptáš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnf Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 (editace) Nuž tady máte popsáno jaké ta kniha obsahuje motorizace, kdyby to někoho zajímalo http://www.kopp.cz/www/cz/544-vyrobek-skoda-octavia-od-8-96-jak-na-to-special Editováno: 16. Listopad 2012, autor: pnf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Už jsem ti napsal kde to máš hledat tak co pořád řešíš. Jo? Tak to tam skus najít, chytrolíne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Pro matomoto : Žralok odpovídal uživateli BKM v jiným tématu, který BKM založil a znova se ptá tady. proto ta odpověď. ( http://forum.skodahome.cz/topic/121313-kniha-jak-na-to/ ) Chytrolíne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Nehledě na to, že naprosto neadekvátně reaguješ na rok starý příspěvek a jak psal Luďa, vůbec neznáš souvislosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matomoto Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Pre Luďu : To som pochopil Ajnštajne, napísal som to preto že som to tiež hľadal a zbytočne To Wojnar : Asi ti moc nerozumiem - Skúšal som to nájsť a tiež sa mi to nepodarilo, tak neviem čo je na tom neadekvátne. Ak som sa niekoho dotkol tým chytrolínom, tak sa omlúvam, ale trochu ma naštvalo jak opakovane uzemnil dotyčného. Okrem toho chytrolín je skôr humorné označenie (bežne u nás používané ) ako hanlivá nadávka. Pokiaľ ide o súvislosti, viem samozrejme len to, čo je zachytené v tomto vlákne, a na základe toho potom reagujem, ty to robíš ináč ? Nechceš mi tvrdiť že kým napíšeš odpoveď , prečítaš si všetky vlákna zúčastnených diskutujúcich, aby si poznal všetky skryté súvislosti v pozadí. Fakt nerozumiem čím som si to tvoje napomenutie vyslúžil, oba prípady uvedené v tvojej správe mi až tak "od veci" neprišli. http://forum.skodahome.cz/topic/57110-jak-na-to-special-oi/?p=1810526 http://forum.skodahome.cz/topic/17029-vymena-palivoveho-filtru-jak-na-to/?p=1810139 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Když neznáš souvislosti,zdrž se pro příště komentářů a různých poznámek k jiným členům fora. Pak nebude docházet k nedorozuměním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.