Přejít na obsah

Vše kolem koupě Superba

Skolacik

Doporučené příspěvky

Ten druhý je lepší. Vypadá to i na seriózního prodávajícího. Teď trochu naseru majitele LK a E100, ale právě kvůli až moc nesmyslně vysoké ceně bych si ho nepořídil. Ty auta mají jen pár estetických doplňků, nic víc. Neřekl bych toto, kdyby se ty Supy odlišovaly zvláštním výkonem motoru, brzd apod jako třeba u BMW Alpina a Mercedes AMG. Tady byly vývojáři trochu mimo...

Ještě mi někdo vysvetlěte, co je to u toho E100 za hovadinku místo zadního popelníku, vypadá to hrozně (nějaký držák telefonu?)

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na superba, kteryho jsem našel. Je to 1.9 TDI 96 KW. Je z roku 2005, ma najeto 90000 a ma úplnou servisní historii. Interiér i exteriér vypadá zachovale. Myslíte ze v tom nebude nejakej háček a nevadi tomu třeba ze to nejelo jenom 90000 za 9 let nevadí to nějak motoru a dalším věcem? Dík za názory a odpovědi

Editováno: , autor: Siko
Odkaz ke komentáři

http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/skoda/model/superb/vhc:car,cnt:de,pgn:2,pgs:50,srt:date,sro:desc,mke:skoda,mdl:superb,frn:2004-01,frx:2005-12,ful:diesel/pg:vipcar/190564814.html

Fotek je tam málo ale zdá se mi to zachovalý. Výbava teda jenom classic, ale myslim že to stačí. Myslíte že není blbost do toho jít když už je to 9 let starý auto?

Odkaz ke komentáři

cena 183 tisíc je teda brutálně přemrštěná vzhledem k výbavě, jinak 9 let starý auto je furt pohoda, ještě je to dělaný kvalitně, teď si koupíš auto a po 200 tis ho můžeš hodit ze skály, jen je blbost kupovat klasika za takovou raketu a ještě za přepis dáš další prachy

Odkaz ke komentáři

Majitel by ho možná dal i za 150000 a to bych řekl že je dobrá cena, jenom si pořád řikam, jestli na tom autě nebude něco špatně, když asi dost stálo a nikdo s nim moc nejezdil...pro diesel to neni asi moc dobrý...ale že to je kvalita, to je pravda ty plasty co ted dávaj do novejch škodovek se mi vůbec nelíbí. Jinak na výbavě mi moc nezáleží....spíš mi záleží na motoru a najetých kilometrech...jinak ty 1.9 96 kw jsou asi nejoblíbenější, a tak se shání hůř.

Odkaz ke komentáři

Už ho prej nabízí delší dobu a tak dal cenu 170 tisíc a řikal že by šel ještě s cenou dolu, ale je divný, že ho ještě nikdo nekoupil...nikdo se na něj ještě ani nebyl podívat...možná že němci si nekupujou superby, ale nevim...

Odkaz ke komentáři

Jako z německa bude v dobrém stavu. Obecně tam jsou auta levnější, proto tady od nás každej druhej frajer auta vozí do CZ, přihlašuje a prodává s nějakým výdělkem.

Ale tady se majitel zjevně utnul. Nejspíše to bude tím, že to kupoval nové za 7-8kil a nezná momentální ceny na trhu

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...
  • o 5 měsíců později...

Ahoj jsem tady nový mám taktéž superba 2.0tdi R.v.2007.najeto 219000km.četl jsem vaše názory otázky a dotazy.mam skoro ty samé problémy zápach v kabině, a dutý hluk rád bych se přiučit.jestli máte nějaké zkušenosti nebo rady.ale superba bych asi už nekoupil.určitě ne 1.

Odkaz ke komentáři

Ja zápach v kabíne nemám ani dutý hluk :) treba prečítať fórum a nájdeš tu dosť tipov ako si supíkom poradiť keď niečo neposlúcha. na zápach ti poradím, poriadne supa povysávať a ošetriť z vnutra, potom použiť niektorý z prṕravkou na dezinfekciu klímy, poprípade ešte vymeniť aj kabínový filter. na zrkadlo zavesiť "stromček" a máš vybavené :)

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Rozmýšlím se nad koupí ojetého auta. Do hledáčku mi padla tradiční oktávka ale nedávno jsem jel jako spolujezdec v TAXI superbem a jízda a pohodlí a prostor a celkově jízdní komfort se mi velmi zamluvily.Pohyb v autě při mojí dvoumetrový vejšce- super.Navíc ceny jsou téměř stejné jako u oktávek. Můj nájezd je slabý, maximálně 10 - 15 000 km ročně.Po městě jezdím trolejbusem nebo pěšky a autem jezdím jen na výlety, dovolené a nákupy a když to nejde na kole tak i do práce (15 tam 15 zpět).Myslel jsem si, že základní motor 2.0i by mi mohl stačit a zřejmě i jeho jednoduchost by měla být ku prospěchu. Nevím jak je to ale se zbytkem auta.Rozpočet cca 150 000 Kč.Na roku mi nezáleží, rozhodující je stav a abych do auta nemusel vrazit 50 litrů po ujetí pár km.

Co myslíte? Má cenu se poohlížet po takovém autě nebo radši zůstat u fabie/oktávie nebo něčem jiném.

Odkaz ke komentáři

Za 150tis se dá pořídit krásnej Superb. Benzín je dobrá volba i kvůli Tvému náezdu. Těch dvoulitrů v benzínu je celkem málo, moc se jich nevyrobylo. A vetšina těch 2.0 je ve vybavě clasic ebo comfort, takže celkem holota, záleží jak jsi náročný. Motor bych doporučil spíš 1.8T, ale pokud chceš jednoduchý motor tak je výbornej 2.8 V6. Rok výroby se dívej spíš 2006 a víš.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...