svantner3 Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Nezná někdo odkaz na galerii fotek ze závodu Škoda , nebo kdo má nějak é fota tak prosím vložte dík . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Něco málo přímo od škodovky by se našlo...jinak nic EDISK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Tady výroba SuperBu: http://skodaoctavia.cz/SkodaAuto/Zavod-Kvasiny.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 já jsem to sem kdysi nasypal z kvasin, ale mám za to, že se to už asi odmazal. Mám takových fotek hafo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svantner3 Vloženo 4. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 já jsem to sem kdysi nasypal z kvasin, ale mám za to, že se to už asi odmazal. Mám takových fotek hafo. Tak je tady zkus nahodit , aspoň ty nejzajímavější , dík za všechy koho to zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Taky mě to zajímá.U nás se lijou razníky na škodadrny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 zkus to nejdřív pohledat, hledej třeba kivasiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 ty buchty co tam leštěj toho superba ve výrobě bych chtěl mět doma v garáži. musejí to leštění mět určitě zmáklý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Tak je tady zkus nahodit , aspoň ty nejzajímavější , dík za všechy koho to zajímá jsem to odmáznul, protože jsem už měl vyčerpánu to kvótu na fotky a tohle už nikoho nezajímalo a zabíralo to hafo místa. To bylo tak možná 50-100 fotek. Je to tak měsíc nazad, ale možná tam nějaké foto zůstalo nesmazáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.