vorlajz Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 (editace) TAKŽE JAK JSTE SI JIŽ PŘEČETLI, HLASUJÍCÍ ROZHODLI O ŠESTI FINALISTECH "SOUTĚŽE O FOTKU ROKU 2008"!!! DO VELKÉHO FINÁLE TEDY POSTOUPILI: DASTAX, VIKTOR MPI, PETULDA, TOMÁŠ, ADAM CZ a MIKL A PROČ JE TOHLE FINÁLE VELKÉ? PROTOŽE TEĎ JE NA FINALISTECH, ABY PŘIDALI JEDNU DALŠÍ SOUTĚŽNÍ FOTKU!!! NENÍ TO VŠAK PODMÍNKA! SOUTĚŽ MOHOU DOKONČIT S PŮVODNÍ FOTKOU! ALE PŘIPRAVÍ SE TAK O MOŽNOST "PŘEKVAPENÍ"!!! TERMÍN PRO VKLÁDANÍ FOTEK JE DO PÁTKU 12. PROSINCE 2008 - 17.00 HOD. POTÉ BUDE ZAHÁJENO HLASOVÁNÍ, KTERÉ SKONČÍ V PONDĚLÍ 22. PROSINCE VE 20.00 HOD - ALE POZOR, U HLASOVÁNÍ BUDE VELKÁ ZMĚNA!!! HLASY SE BUDOU POSÍLAT MĚ NA EMAIL: vorlando@volny.cz A BUDE SE URČOVAT POŘADÍ OD 1. DO 6. MÍSTA, PŘIČEMŽ PRVNÍ MÍSTO JE OHODNOCENO 6 BODY, DRUHÉ 5 BODY ATD.... KAŽDÝ DO MAILU NAPÍŠE SVŮJ NICK, KTERÝ POUŽÍVÁ NA FÓRU PRO OVĚŘENÍ TOTOŽNOSTI! FINALISTÉ - FOTKY VKLÁDEJTE V MAX ROZLIŠENÍ 1280x1024!!! DÍKY DOUFÁM, ŽE JE VŠE JASNÉ A UŽ JEN PŘIPOMÍNÁM, ŽE PRVNÍ TŘI BUDOU OHODOCENÍ HODNOTNÝMI () CENAMI! A VŠECH 12 FINALISTŮ OBDRŽÍ MALÝ DÁREK! DO TOHOTO TÉMATU PROSÍM NEPŘISPÍVEJTE... POUZE FINALISTI ZDE MOHOU VLOŽIT SVOJE NOVÉ FOTKY! DÍKY Editováno: 18. Prosinec 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Možná už to nebude takové to "překvapení", jestli jí už někdo viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 (editace) ViktorMPI - finálová fotka Editováno: 9. Prosinec 2008, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 (editace) Tak i já nasadím finálovou fotku. Editováno: 9. Prosinec 2008, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Finálová bude ze stejného soudku. Sice už nepřekvapí,ale líbí se mi prostě nejvíc. Navíc jsem teď do pátku na slovensku a jiné fotky tu sebou ani nemám,takže tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petulda Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Priznavam, ze ani mne nejsou pravidla finale jasna... Pokud se bude hodnotit prave jedna fotka, tak zustavam u sve puvodni. Pokud se budou hodnotit obe dve jako celek, prikladam druhou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.